Εpsilon Net: Μεγάλη αύξηση στα καθαρά κέρδη

Tags#: Epsilon Net

Εpsilon Net: Μεγάλη αύξηση στα καθαρά κέρδη

Αύξηση κατά 54,17% παρουσίασαν κατά το α’ εξάμηνο 2019 τα κέρδη μετά φόρων του ομίλου της Epsilon Net, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 623,2 χιλ. ευρώ έναντι 404,2 χιλ της ίδιας περιόδου το 2018, ακολουθώντας την αύξηση του τζίρου που διαμορφώθηκε στα 8,16 εκ. ευρώ, έναντι 7,30 εκ. ευρώ το  α΄ εξάμηνο του 2018.

Παράλληλα, σημαντική αύξηση κατά 44,79% σημείωσαν τα κέρδη προ φόρων – χρηματοδοτικών – επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) τα οποία κατά το α’ εξάμηνο του 2019 διαμορφώθηκαν σε 1,66 εκ. ευρώ έναντι 1,15 εκ ευρώ το ίδιο διάστημα του 2018.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αυξημένα οικονομικά μεγέθη του ομίλου είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς διείσδυσης των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net στην ελληνική αγορά που αποτυπώνεται από σημαντικό αριθμό νέων εγκαταστάσεων που σημειώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2019, μερικές από τις οποίες αναφέρονται παρακάτω:

UNIPHARMA, ΓΙΩΤΗΣ, DUST & CREAM, NAVY & GREEN, JANNIS, AIR LIQUIDE, ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ, REALTOBACCO, QUALITY FASHION BRANDSEXCLUSIVE, ΕΛΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, FRESKOT ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, TSAKOSSHIPPING & TRADING, VICKO, ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ, FMS, ΜΙΡΑΜΠΕΛΛΟ, SOLIMAR RESORTS, GOLDENSTAR FERRIES, ΣΑΙΝΤ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, BSKMARINE ΙΚΕ, OLIVELEAF PRODUCTS ΚΑΛΑΜΑΤΑ, FGSSECURITY, GKISAKIS BEAUTY GROUP, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΚΟΥΡΑ, SELLER ΕΛΛΑΣ

Η διοίκηση της εταιρίας προβλέπει ότι τόσο ο κύκλος εργασιών όσο και τα κέρδη του ομίλου θα παρουσιάσουν έντονους ρυθμούς ανάπτυξης και στο επόμενο χρονικό διάστημα του τρέχοντος έτους αλλά και την επόμενη τριετία 2020 – 2022 ως αποτέλεσμα της υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου της Epsilon Net.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ