Εpsilon Net: Μεγάλη αύξηση στα κέρδη το 2018

Εpsilon Net: Μεγάλη αύξηση στα κέρδη το 2018

Αύξηση 12,5% στον κύκλο εργασιών και 51,5% στα κέρδη μετά από φόρους ανακοίνωσε η Epsilon Net για το 2018.

Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών του ομίλου Epsilon Net κατά την χρήση 2018 διαμορφώθηκε στα 16,84 εκ. ευρώ, έναντι 14,97 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής χρονιάς, σημειώνοντας αύξηση 12,5%.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων της χρήσεως 2018 ανήλθαν σε 1,03 εκ. ευρώ, έναντι 784,4 χιλ. ευρώ το 2017, σημειώνοντας αύξηση 31,9%, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους της χρήσεως 2018 διαμορφώθηκαν στα 1,04 εκ. ευρώ, έναντι  687,5 χιλ. ευρώ το 2017, σημειώνοντας αύξηση 51,5%.

Η θετική αυτή εξέλιξη προήλθε, κυρίως, ως αποτέλεσμα τριών βασικών παραγόντων: της αύξησης των εγκαταστάσεων των εμπορολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών για κάθετες αγορές της πλατφόρμας PYLON που σήμερα ξεπερνούν τις 10.000 εγκαταστάσεις, της περαιτέρω αύξησης των εγκαταστάσεων των εφαρμογών Μισθοδοσίας και HR που ξεπερνούν σήμερα το 70% του μεριδίου αγοράς, καθώς επίσης και της συνεχούς διείσδυσης στα λογιστικά γραφεία εξυπηρετώντας σήμερα το 65% της αγοράς των λογιστικών γραφείων.

Ιδιαίτερα σημαντικές επίσης είναι και οι συνεργασίες που συνήψε ο όμιλος στο 2018 με σημαντικούς τραπεζικούς & χρηματοοικονομικούς οργανισμούς σε πρωτοποριακά τεχνολογικά projects, όπως:

– Με την Εθνική Τράπεζα στο project PYLON e-Banking Online Services, αλλά και τη διάθεση αδειών χρήσης του PYLON Commercial σε επιχειρήσεις – πελάτες της τράπεζας

– Με την Τράπεζα Πειραιώς στο project του “rAPId LINK” που πραγματοποίησε την ιδέα Open Banking και το project του E.F.T. POS που αφορούσε τη σύνδεση του EFT/POS της Τράπεζας με τις εφαρμογές της πλατφόρμας PYLON, και

– Με την BE Business Exchanges του Ομίλου της Eurobank και την Crowel SOL στο έργο “MyBusiness” που στηρίχθηκε στην τεχνολογία PYLON και με στόχο να προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση σε υπηρεσίες ομογενοποιημένης λογιστικής και βέλτιστες πρακτικές με σκοπό αυξανόμενα οικονομικά οφέλη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ