Η «Pointers» υποστήριξε την επένδυση της DIMAND στη Θεσσαλονίκη 

Η «Pointers» υποστήριξε την επένδυση της DIMAND στη Θεσσαλονίκη 

Καταλυτικό ρόλο σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα deal στον τομέα του real estate με πολλαπλές επεκτάσεις στην οικονομία, είχε η «Pointers Property Services SA», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες»- και συγκεκριμένα στην απόκτηση από τη DIMAND, έκτασης στην Δυτική Θεσσαλονίκη -πρώην ιδιοκτησία της εταιρείας “ΒΑΛΚΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Pointers Property Services S.A», Δημήτρης Τσοκακτσίδης τόνισε: «Στην «Pointers Property Services SA» μετά από επίμονη, συντονισμένη και με ιδιαίτερα δύσκολους χειρισμούς διαδικασία και σε πλήρη συντονισμό με τις ανάγκες των εμπλεκόμενων μερών, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτή την πολύ σημαντική για την περιοχή πράξη. Η εταιρεία μας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα αναφορικά είτε με την κάλυψη των αναγκών ανεύρεσης ακινήτων, με συγκεκριμένα στοιχεία για ιδιαίτερες χρήσεις, είτε αξιολόγησης και προώθησης ακινήτων ειδικών χαρακτηριστικών, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση το ακίνητο της “ΒΑΛΚΑΝ” ακολουθεί τη γενικότερη φιλοσοφία του Ομίλου που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική αγορά».

Επιπλέον ο ίδιος συμπλήρωσε τα εξής: «Η συμφωνία αυτή και η επένδυση που συνεπάγεται αυτής, επιβεβαιώνει την από χρόνια πάγια θέση της εταιρείας, αλλά και του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» για σημασία της ευρύτερης περιοχής και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει συνολικά η δυτική είσοδος της πόλης όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνή επίπεδο, ως προς τον τομέα των logistics και των supply chains και όχι μόνο. Το ακίνητο με βάση τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης έχει πολλαπλές επιλογές ως προς την ανάπτυξη όπως και δυνατότητα σιδηροδρομικής σύνδεσης στα όρια του νοτίου τμήματος. Οι ιδέες, οι σκέψεις και οι προτάσεις δεκαετιών φαίνεται ότι βρίσκουν το δρόμο προς την υλοποίηση χάρη στον προσεκτικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, που πραγματικά πιστεύω μπορεί να απογειώσει την περιοχή αν προχωρήσουν και οι κυβερνητικές εξαγγελίες σημαντικών έργων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις στην διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας

Θεσσαλονίκη: «Καμπανάκι» κινδύνου από τους αναισθησιολόγους – «Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο» (VIDEO)

G7 κατά Ρωσίας: Δεν αναγνωρίζουμε τις προσαρτήσεις – Θα επιβάλλουμε νέες κυρώσεις

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top