Η Samsung Κέρδισε 46 Innovation Awards στην CES 2020

Η Samsung Κέρδισε 46 Innovation Awards στην CES 2020
Επιχειρήσεις   | 11/11/2019 | 22:52

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε διακρίσεις σε 46 από τις νέες προϊοντικές καινοτομίες, στη διεθνή έκθεση CES® 2020 Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES® 2020). Απέσπασε τρία βραβεία στην υψηλού κύρους κατηγορία Best of Innovations, για συσκευές και υπηρεσίες που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, κορυφαία μηχανική και τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Note 10+ 5G και δύο προϊόντα Οπτικής Απεικόνισης (Visual Display) της Samsung ήταν οι νικητές των βραβείων Best of Innovation.

Τα βραβεία αναδεικνύουν την αξιόλογη, γεμάτη επιτεύγματα, κληρονομιά της Samsung, στην ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών που προάγουν τη βιομηχανία. Φέτος, η Samsung κέρδισε μια πληθώρα βραβείων που καλύπτουν μια σειρά από κατηγορίες, όπως η Οπτική Απεικόνιση (Visual Displays), τα Παιχνίδια (Gaming), οι Εφαρμογές Λογισμικού και Κινητής (Software and Mobile Apps), η Ενσωματωμένη Τεχνολογία (Embedded Technology), η Τεχνολογία για έναν Καλύτερο Κόσμο (Tech for a Better World), Βιωσιμότητα (Sustainability), ο Εξοπλισμός και τα Εξαρτήματα Οπτικοακουστικών Προϊόντων Οικιακής Χρήσης (Home AV Components & Accessories), το Υλικό και τα Εξαρτήματα Υπολογιστών (Computer Hardware and Components), η Υγεία και Ευεξία (Health and Wellness), η Φυσική Κατάσταση (Fitness), ο Αθλητισμός και η Βιοτεχνολογία (Sports and Biotech), οι Φορητές Συσκευές (Wearables), οι Συσκευές και τα Αξεσουάρ Κινητής (Mobile Devices and Accessories), τα Αξεσουάρ Υπολογιστών (Computer Accessories), οι Οικιακές Συσκευές (Home appliance) και το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home).

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που για ακόμη μια φορά αναγνωρίζονται οι τρόποι με τους οποίους τα προϊόντα και οι ψηφιακές λύσεις επηρεάζουν τις ζωές των καταναλωτών και μας δείχνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία», δήλωσε ο YH Eom, President και CEO στη Samsung Electronics North America. «Αυτός ο χρόνος σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο όσον αφορά στον αριθμό των βραβείων που αποσπά η Samsung στη CES, γεγονός που αποδεικνύει πως πίσω από αυτές τις νέες, καινοτόμες λύσεις βρίσκεται μια κορυφαία ομάδα από όλο τον κόσμο».

Τα CES Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES) χρηματοδοτούνται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA)™, που ίδρυσε και διοργανώνει τη CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία προϊόντα της Samsung θα παρουσιαστούν στην CES 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Ιανουαρίου 2020, στα περίπτερα της Samsung (#15006) στο The Las Vegas Convention Center, Central Hall – Tech East.

Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung:

Samsung Galaxy Fold – Το Galaxy Fold είναι μια αναδιπλούμενη συσκευή που έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία. Διαθέτει την οθόνη Infinity Flex 7,3 ιντσών, η οποία διπλώνει και γίνεται μια compact συσκευή με οθόνη 4,6 ιντσών στην μια όψη, συνδυάζοντας και προσφέροντας στους χρήστες τα καλύτερα στοιχεία ενός smartphone και ενός tablet, όλα σε μία συσκευή. Το Galaxy Fold είναι μια μοναδική συσκευή, άνευ προηγουμένου, που διαθέτει πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες. Οι χρήστες έχουν, πλέον, στη διάθεσή τους ένα ισχυρό νέο μέσο για να παρακολουθήσουν βίντεο και να εκτελέσουν πολλαπλές εργασίες, όπως ποτέ άλλοτε.

Samsung Galaxy Note10+ 5G – Βραβευμένο ως το προϊόν με την καλύτερη καινοτομία στη CES 2020 (Best of Innovation), το Galaxy Note10+ 5G, σχεδιάστηκε με σκοπό να επιτρέψει την αξιοποίηση της δύναμης των δικτύων 5G για ενισχυμένη εμπειρία streaming, gaming και αυξημένης παραγωγικότητας. Με αναβαθμισμένο S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές στην κατηγορία, το Galaxy Note10+ 5G επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με τον τρόπο που επιθυμούν και να απελευθερώσουν το δημιουργικό τους πνεύμα, κάνοντας χρήση των ταχύτερων διαθέσιμων δικτύων.

Samsung Galaxy Note10 / 10+ – Οι σύγχρονοι χρήστες της σειράς Note βασίζονται στις συσκευές τους περισσότερο από ποτέ, για την ολοκλήρωση εργασιών, την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και υλοποίηση των ονείρων τους. Τα Galaxy Note10 και Note10+ δίνουν στους ανθρώπους την ελευθερία να δουλεύουν με τον τρόπο που θέλουν και ενθαρρύνουν το δημιουργικό τους πνεύμα, όλα εν κινήσει. Με οθόνη πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αναβαθμισμένη έκδοση του S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου στην άκρη του χεριού τους και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Galaxy Note10 και Note10+ βοηθούν τους χρήστες να αφοσιώνονται σε αυτά που αγαπούν.

Samsung Galaxy S10 5G – Η πρώτη ναυαρχίδα 5G της Samsung’s, το Galaxy S10 5G προσφέρει υπερ-ενισχυμένη εμπειρία σε οθόνη, κάμερα και απόδοση. Επίσης, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G. Μάλιστα, για να αξιοποιήσει στο έπακρο το 5G, το Galaxy S10 5G διαθέτει μια Dynamic AMOLED οθόνη 6.7”, τη μεγαλύτερη από ποτέ σε σειρά S, ένα προηγμένο σύστημα κάμερας, συμπεριλαμβανομένων των φακών 3D Depth Sensing με τεχνολογία Time of Flight για καταγραφή βίντεο με εκπληκτικό bokeh effect και μια ευφυή μπαταρία 4,500mAh που εξασφαλίζει πολλές ώρες απρόσκοπτου gaming και streaming. Με το Galaxy S10 5G, η λήψη μιας πλήρους τηλεοπτικής σειράς ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά, τα παιχνίδια που είναι πλούσια σε γραφικά δεν «κολλάνε», και οι ενισχυμένες VR και AR εμπειρίες είναι πιο απολαυστικές από ποτέ.

Samsung Galaxy A50 – Το Samsung Galaxy A50 διαθέτει όλες τα απαραίτητες λειτουργίες ενός smartphone σε προσιτή τιμή. Εξοπλισμένο με προηγμένο hardware και premium εφαρμογές, το Galaxy A50 προσφέρει μια ευέλικτη κάμερα με φακούς Ευρείας Γωνίας και Βάθους (Ultra Wide & Depth), μια εκπληκτική οθόνη Super AMOLED Infinity-U 6,4 ιντσών και μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ταχείας φόρτισης.

Galaxy Watch Active2 – Το Galaxy Watch Active2, το πιο πρόσφατο smartwatch της Samsung, συνδυάζει ολοκληρωμένες δυνατότητες ευεξίας με προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση, για να ταιριάζει με το στυλ του καθένα. Με την εφαρμογή Samsung Health στην πυρήνα της λειτουργίας του, το Galaxy Watch Active2 προσφέρει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση, τον ύπνο, το άγχος και άλλα. Επιπρόσθετα, το Galaxy Watch Active2 συνδέεται εύκολα με εφαρμογές και υπηρεσίες του οικοσυστήματος Galaxy, για να ταιριάξει τέλεια σε μια δικτυωμένη ζωή.

Samsung Pay – Το Samsung Pay αποτελεί ένα βολικό τρόπο πληρωμών και αγορών, το οποίο έχει εξελιχθεί κατά το περασμένο έτος για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην οικονομική τους ζωή. Νέες λειτουργίες, όπως το Tap&Pay1, διευκολύνουν τις καθημερινές πληρωμές, όπως το εισιτήριο των συγκοινωνιών, ενώ υπηρεσίες όπως το Samsung Pay Cash and Money Transfer powered by Travelex κάνουν ευκολότερη τη διαχείριση και μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, όλα εν κινήσει.

Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD – Η 30.72TB PM1733 είναι η ταχύτερη και μεγαλύτερης χωρητικότητας μονάδα SSD στη βιομηχανία, που παρέχει υποδομές πρόσβασης σε Internet και Big Data, ιδιαίτερα σημαντική στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της ανάλυσης δεδομένων, ανάλυση βάσει ΑΙ και ΙοΤ.

Εφαρμογή Samsung Global Goals– Η εφαρμογή αυτή για smartphones αναπτύχθηκε από τη Samsung σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Programme – UNDP). Αποτελεί τόσο εκπαιδευτικό εργαλείο όσο και πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς που απαντούν σε κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις διεθνώς. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πώς δημιουργήθηκαν οι Παγκόσμιοι Στόχοι (Global Goals) και λεπτομέρειες για κάθε στόχο. Η εφαρμογή Global Goals συμβάλλει, επίσης, στη συγκέντρωση χρημάτων για τους Παγκόσμιους Στόχους με δύο βασικούς τρόπους, επιτρέποντας στους χρήστες να δωρίζουν απευθείας στους Στόχους μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας UNDP ή επιλέγοντας την παρακολούθηση διαφημίσεων στην εφαρμογή για να δωρίσουν το 100% των διαφημιστικών εσόδων στους Παγκόσμιους Στόχους.

1 Διαθέσιμο μόνο σε Κορέα και Η.Π.Α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09:3213/12

Τουρκία-Λιβύη: Μετά την Πρωτοχρονιά σεισμικές έρευνες Διεθνή

09:2313/12

Ο Άι Βασίλης… στο αντιτορπιλικό «Βέλος» Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

09:1213/12

Μεγ.Βρετανία: Μετά τς εκλογές… σφαίρα για το Brexit! Διεθνή ,ΕΕ

08:5413/12

ΗΠΑ: Σήμερα τελική η έγκριση κατηγοριών για Τραμπ Διεθνή

08:4513/12

«Merry CLICKmas» στο MOMus με δράσεις και γλυκά Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

08:3113/12

Διάσωση αλλοδαπών σε Αλεξανδρούπολη και Κω Ελλάδα ,Κοινωνία

08:2313/12

Παράταση στις κυρώσεις της Ρωσίας από ΕΕ Διεθνή ,ΕΕ

08:1613/12

MRB: Μπροστά η ΝΔ με 12,3 ποσοστιαίες μονάδες Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

08:0313/12

Ηλιούπολη: Δόθηκε στην κυκλοφορία η υπόγεια διάβαση Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5313/12

Βίκυ Σταμάτη: Ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Πολάκη Διάφορα ,Ελλάδα

07:4413/12

Ασπροβάλτα: ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3513/12

ΠΑΜΑΚ: Εκδήλωση αλληλεγγύης για τις καταλήψεις Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2513/12

Μητσοτάκης: Τουρκία-Λιβύη στο επίκεντρο δείπνου ηγετών Διεθνή ,Σημαντικά

07:1213/12

Entranet: Πήρε το ΟΚ για το αμερικανικό χρηματιστήριο Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

07:0013/12

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή Ελλάδα

06:3013/12

Νεάπολη-Συκιές: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

06:0013/12

«Star Wars» στο Ολύμπιον Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

05:3013/12

Ελλάδα: Από διαβήτη πάσχουν 973.806 άτομα Υγεία

05:0013/12

Αυνανισμός: Μύθοι και αλήθειες Υγεία

04:3013/12

Μανταρίνι: Το φρούτο της μακροζωίας Υγεία

04:0013/12

Από διαβήτη πάσχουν 973.806 άτομα στην Ελλάδα Διάφορα

03:3013/12

Οπωσδήποτε σου έχει γίνει “caspering” σε κάποια σχέση σου Διάφορα

03:0013/12

Aυτά τα κορίτσια του ζωδιακού έχουν αδυναμία στους μπαμπάδες τους Διάφορα

02:3013/12

Τι συμβαίνει όταν χωρίζει μια wedding influencer; Διάφορα

01:0013/12

Έλλη Κοκκίνου: Οι πλαστικές, ο Σχοινάς και το unfollow στη Χρηστίδου Lifestyle

00:3013/12

X-Factor: Έξαλλος ο Θεοφάνους (VIDEO) Lifestyle

00:0913/12

Εκλογές Βρετανία – Exit polls: Αυτοδυναμία Μπόρις Τζόνσον Διεθνή ,Σημαντικά

23:5812/12

Κρήτη: Εργάτης έπεσε από σκαλωσιά ξενοδοχείου Κοινωνία

23:4912/12

Μητσοτάκης: Η πρόταση της ΕΕ για την κλιματική αλλαγή είναι σημαντική Πολιτική

23:4312/12

Πρωθυπουργός Αρμενίας: Νίκη της δικαιοσύνης και της αλήθειας Διεθνή

23:3112/12

Στις φλόγες ΙΧ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

23:1912/12

Αντικαπνιστικός Νόμος: Μειώθηκε ο τζίρος καταστημάτων Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

23:0812/12

Η καινοτομία έρχεται στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

22:5912/12

Τουρκία κατά ΗΠΑ για αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων Διεθνή

22:5012/12

Βίντεο – ντοκουμέντο: Εκβιασμός της Λιβύης από την Τουρκία Διεθνή

22:3912/12

Βόλος: Τραυματισμός νοσηλεύτριας λόγω βροχόπτωσης Κοινωνία

22:3012/12

Απάντηση Υπ. Εργασίας σε ΣΥΡΙΖΑ για υιοθεσίες παιδιών Πολιτική

22:1912/12

Εξελίξεις – Λιβύη: Εντολή για την τελική μάχη στην Τρίπολη Διεθνή

22:0912/12

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί Κοινωνία

22:0012/12

Νέα Ζηλανδία: Επιχείρηση για την ανάσυρση πτωμάτων Διεθνή

21:5012/12

Ελληνικές εταιρίες σε επιχειρηματική αποστολή στη N.A Ασία Οικονομία

21:4012/12

ΑΠΘ: «Σεμινάριο Εξειδικευμένης Θωρακοχειρουργικής» Παιδεία

21:2912/12

Forbes: Ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου η Άνγκελα Μέρκελ Διεθνή

21:2012/12

Αγώνα μπάσκετ στη φυλακή θα δώσει ο Αντετοκούνμπο! Αθλητισμός

21:0912/12

Μηταράκης: Το δημογραφικό η νούμερο ένα πρόκληση Πολιτική

20:5912/12

Νάξος: Εκκλησάκι μετατρέπεται σε… Airbnb (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

20:5012/12

ΗΠΑ: «Ναι» στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων Διεθνή

20:4012/12

Καράογλου: Κορυφαία θεσμική τομή η ψήφος των αποδήμων Πολιτική

20:3212/12

Επανομή: Στιγμές τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

20:2912/12

ΑΠΘ – Ημερίδα: «Η Πληροφορική είναι και γένους Θηλυκού» Παιδεία

20:1912/12

Αγγελής: Τα έγγραφα του FBI δεν ανέφεραν πολιτικούς Πολιτική

20:1012/12

Αλβανία: Ο Ράμα παρασημοφόρησε τα σωστικά συνεργεία Διεθνή

19:5912/12

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης Κοινωνία

19:5012/12

Ψήφος Απόδημων: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα Πολιτική

19:4012/12

Πρ. Βουλής της Λιβύης: Συνωμοσία εις βάρος Ελλήνων Πολιτική

19:3112/12

Νοτοπούλου: Να καταδικάσει ο Δήμος την παρουσία αστυνομίας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

19:1912/12

Κρήτη: Βίαζε την κόρη του και την ανάγκαζε να δει πορνό Κοινωνία

19:1012/12

Σχέδιο για την αντιμετώπιση χιονιά και παγετού Κοινωνία

19:0012/12

Βορίδης: 600.000 ευρώ σε δήμους για καταφύγια αδέσποτων ζώων Δήμοι ,Ελλάδα

19:0012/12

H Beyond 4.0 εθνικό στοίχημα για την Καινοτομία Οικονομία

18:5612/12

Εξώδικο στον Τζιτζικώστα για τις λαϊκές αγορές Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

18:5112/12

Ρόδος: Έστησε υπαίθριο καπνιστήριο – ποδήλατο (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

18:5112/12

MRB: Προβάδισμα της ΝΔ με 12,3% Πολιτική

18:4212/12

Πάιατ: Τα νησιά έχουν θαλάσσιες ζώνες και υφαλοκρηπίδα Διεθνή

18:3212/12

Νέα δίωξη στους αδελφούς Ψωμιάδη για παράνομες συμβάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:3112/12

Η συγκινητική ανάρτηση του Χρ. Φραγκονικολόπουλου Κοινωνία ,Παιδεία

18:2512/12

Βουλή: Εγκρίθηκε το σχέδιο «ΗΡΑΚΛΗΣ» Βουλή ,Πολιτική

18:1512/12

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις Κοινωνία

18:0612/12

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Νέο δ.σ. με πρόεδρο τον Ι. Τσιτσόπουλο Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

18:0112/12

Καρπενήσι: Έπεσαν σε γκρεμό 30 μέτρων και σώθηκαν (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5112/12

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την επεισοδιακή συνεδρίαση για ΟΑΣΘ Δήμοι

17:3112/12

«Ψαριά Αγάπης» για κοινωνικές δομές από τους Έλληνες αλιείς Αγροτικά ,Ελλάδα

17:2012/12

Ιωάννινα: Φορτηγά με «πειραγμένους» ταχογράφους Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1312/12

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:1012/12

Βίντεο από την παρέμβαση αντιεξουσιαστών στον ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

17:0312/12

ΠΚΜ: Συντήρηση και ανάδειξη 17 μνημείων Επικαιρότητα ,Περιφέρειες ,Πολιτισμός

17:0012/12

Σταϊκούρας για προστασία α΄ κατοικίας Οικονομία ,Πολιτική

16:5512/12

Χρηματοδότηση δήμων για βελτίωση καταφυγίων ζώων Πολιτική

16:4912/12

Δήλωση Γεννηματά για Τουρκία Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ