Η Samsung Κέρδισε 46 Innovation Awards στην CES 2020

Η Samsung Κέρδισε 46 Innovation Awards στην CES 2020
Επιχειρήσεις   | 11/11/2019 | 22:52

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε διακρίσεις σε 46 από τις νέες προϊοντικές καινοτομίες, στη διεθνή έκθεση CES® 2020 Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES® 2020). Απέσπασε τρία βραβεία στην υψηλού κύρους κατηγορία Best of Innovations, για συσκευές και υπηρεσίες που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, κορυφαία μηχανική και τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Note 10+ 5G και δύο προϊόντα Οπτικής Απεικόνισης (Visual Display) της Samsung ήταν οι νικητές των βραβείων Best of Innovation.

Τα βραβεία αναδεικνύουν την αξιόλογη, γεμάτη επιτεύγματα, κληρονομιά της Samsung, στην ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών που προάγουν τη βιομηχανία. Φέτος, η Samsung κέρδισε μια πληθώρα βραβείων που καλύπτουν μια σειρά από κατηγορίες, όπως η Οπτική Απεικόνιση (Visual Displays), τα Παιχνίδια (Gaming), οι Εφαρμογές Λογισμικού και Κινητής (Software and Mobile Apps), η Ενσωματωμένη Τεχνολογία (Embedded Technology), η Τεχνολογία για έναν Καλύτερο Κόσμο (Tech for a Better World), Βιωσιμότητα (Sustainability), ο Εξοπλισμός και τα Εξαρτήματα Οπτικοακουστικών Προϊόντων Οικιακής Χρήσης (Home AV Components & Accessories), το Υλικό και τα Εξαρτήματα Υπολογιστών (Computer Hardware and Components), η Υγεία και Ευεξία (Health and Wellness), η Φυσική Κατάσταση (Fitness), ο Αθλητισμός και η Βιοτεχνολογία (Sports and Biotech), οι Φορητές Συσκευές (Wearables), οι Συσκευές και τα Αξεσουάρ Κινητής (Mobile Devices and Accessories), τα Αξεσουάρ Υπολογιστών (Computer Accessories), οι Οικιακές Συσκευές (Home appliance) και το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home).

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που για ακόμη μια φορά αναγνωρίζονται οι τρόποι με τους οποίους τα προϊόντα και οι ψηφιακές λύσεις επηρεάζουν τις ζωές των καταναλωτών και μας δείχνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία», δήλωσε ο YH Eom, President και CEO στη Samsung Electronics North America. «Αυτός ο χρόνος σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο όσον αφορά στον αριθμό των βραβείων που αποσπά η Samsung στη CES, γεγονός που αποδεικνύει πως πίσω από αυτές τις νέες, καινοτόμες λύσεις βρίσκεται μια κορυφαία ομάδα από όλο τον κόσμο».

Τα CES Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES) χρηματοδοτούνται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA)™, που ίδρυσε και διοργανώνει τη CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία προϊόντα της Samsung θα παρουσιαστούν στην CES 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Ιανουαρίου 2020, στα περίπτερα της Samsung (#15006) στο The Las Vegas Convention Center, Central Hall – Tech East.

Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung:

Samsung Galaxy Fold – Το Galaxy Fold είναι μια αναδιπλούμενη συσκευή που έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία. Διαθέτει την οθόνη Infinity Flex 7,3 ιντσών, η οποία διπλώνει και γίνεται μια compact συσκευή με οθόνη 4,6 ιντσών στην μια όψη, συνδυάζοντας και προσφέροντας στους χρήστες τα καλύτερα στοιχεία ενός smartphone και ενός tablet, όλα σε μία συσκευή. Το Galaxy Fold είναι μια μοναδική συσκευή, άνευ προηγουμένου, που διαθέτει πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες. Οι χρήστες έχουν, πλέον, στη διάθεσή τους ένα ισχυρό νέο μέσο για να παρακολουθήσουν βίντεο και να εκτελέσουν πολλαπλές εργασίες, όπως ποτέ άλλοτε.

Samsung Galaxy Note10+ 5G – Βραβευμένο ως το προϊόν με την καλύτερη καινοτομία στη CES 2020 (Best of Innovation), το Galaxy Note10+ 5G, σχεδιάστηκε με σκοπό να επιτρέψει την αξιοποίηση της δύναμης των δικτύων 5G για ενισχυμένη εμπειρία streaming, gaming και αυξημένης παραγωγικότητας. Με αναβαθμισμένο S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές στην κατηγορία, το Galaxy Note10+ 5G επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με τον τρόπο που επιθυμούν και να απελευθερώσουν το δημιουργικό τους πνεύμα, κάνοντας χρήση των ταχύτερων διαθέσιμων δικτύων.

Samsung Galaxy Note10 / 10+ – Οι σύγχρονοι χρήστες της σειράς Note βασίζονται στις συσκευές τους περισσότερο από ποτέ, για την ολοκλήρωση εργασιών, την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και υλοποίηση των ονείρων τους. Τα Galaxy Note10 και Note10+ δίνουν στους ανθρώπους την ελευθερία να δουλεύουν με τον τρόπο που θέλουν και ενθαρρύνουν το δημιουργικό τους πνεύμα, όλα εν κινήσει. Με οθόνη πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αναβαθμισμένη έκδοση του S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου στην άκρη του χεριού τους και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Galaxy Note10 και Note10+ βοηθούν τους χρήστες να αφοσιώνονται σε αυτά που αγαπούν.

Samsung Galaxy S10 5G – Η πρώτη ναυαρχίδα 5G της Samsung’s, το Galaxy S10 5G προσφέρει υπερ-ενισχυμένη εμπειρία σε οθόνη, κάμερα και απόδοση. Επίσης, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G. Μάλιστα, για να αξιοποιήσει στο έπακρο το 5G, το Galaxy S10 5G διαθέτει μια Dynamic AMOLED οθόνη 6.7”, τη μεγαλύτερη από ποτέ σε σειρά S, ένα προηγμένο σύστημα κάμερας, συμπεριλαμβανομένων των φακών 3D Depth Sensing με τεχνολογία Time of Flight για καταγραφή βίντεο με εκπληκτικό bokeh effect και μια ευφυή μπαταρία 4,500mAh που εξασφαλίζει πολλές ώρες απρόσκοπτου gaming και streaming. Με το Galaxy S10 5G, η λήψη μιας πλήρους τηλεοπτικής σειράς ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά, τα παιχνίδια που είναι πλούσια σε γραφικά δεν «κολλάνε», και οι ενισχυμένες VR και AR εμπειρίες είναι πιο απολαυστικές από ποτέ.

Samsung Galaxy A50 – Το Samsung Galaxy A50 διαθέτει όλες τα απαραίτητες λειτουργίες ενός smartphone σε προσιτή τιμή. Εξοπλισμένο με προηγμένο hardware και premium εφαρμογές, το Galaxy A50 προσφέρει μια ευέλικτη κάμερα με φακούς Ευρείας Γωνίας και Βάθους (Ultra Wide & Depth), μια εκπληκτική οθόνη Super AMOLED Infinity-U 6,4 ιντσών και μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ταχείας φόρτισης.

Galaxy Watch Active2 – Το Galaxy Watch Active2, το πιο πρόσφατο smartwatch της Samsung, συνδυάζει ολοκληρωμένες δυνατότητες ευεξίας με προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση, για να ταιριάζει με το στυλ του καθένα. Με την εφαρμογή Samsung Health στην πυρήνα της λειτουργίας του, το Galaxy Watch Active2 προσφέρει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση, τον ύπνο, το άγχος και άλλα. Επιπρόσθετα, το Galaxy Watch Active2 συνδέεται εύκολα με εφαρμογές και υπηρεσίες του οικοσυστήματος Galaxy, για να ταιριάξει τέλεια σε μια δικτυωμένη ζωή.

Samsung Pay – Το Samsung Pay αποτελεί ένα βολικό τρόπο πληρωμών και αγορών, το οποίο έχει εξελιχθεί κατά το περασμένο έτος για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην οικονομική τους ζωή. Νέες λειτουργίες, όπως το Tap&Pay1, διευκολύνουν τις καθημερινές πληρωμές, όπως το εισιτήριο των συγκοινωνιών, ενώ υπηρεσίες όπως το Samsung Pay Cash and Money Transfer powered by Travelex κάνουν ευκολότερη τη διαχείριση και μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, όλα εν κινήσει.

Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD – Η 30.72TB PM1733 είναι η ταχύτερη και μεγαλύτερης χωρητικότητας μονάδα SSD στη βιομηχανία, που παρέχει υποδομές πρόσβασης σε Internet και Big Data, ιδιαίτερα σημαντική στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της ανάλυσης δεδομένων, ανάλυση βάσει ΑΙ και ΙοΤ.

Εφαρμογή Samsung Global Goals– Η εφαρμογή αυτή για smartphones αναπτύχθηκε από τη Samsung σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Programme – UNDP). Αποτελεί τόσο εκπαιδευτικό εργαλείο όσο και πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς που απαντούν σε κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις διεθνώς. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πώς δημιουργήθηκαν οι Παγκόσμιοι Στόχοι (Global Goals) και λεπτομέρειες για κάθε στόχο. Η εφαρμογή Global Goals συμβάλλει, επίσης, στη συγκέντρωση χρημάτων για τους Παγκόσμιους Στόχους με δύο βασικούς τρόπους, επιτρέποντας στους χρήστες να δωρίζουν απευθείας στους Στόχους μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας UNDP ή επιλέγοντας την παρακολούθηση διαφημίσεων στην εφαρμογή για να δωρίσουν το 100% των διαφημιστικών εσόδων στους Παγκόσμιους Στόχους.

1 Διαθέσιμο μόνο σε Κορέα και Η.Π.Α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:4504/07

Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή σύγκρουση για Καλογρίτσα Πολιτική

20:3004/07

Ξάνθη: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στην ομάδα Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

20:1504/07

Πέτσας: Περισσότερα τεστ κορωνοϊού όσο αυξάνονται οι αφίξεις Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:0004/07

Αρπαγή 10χρονης: Τι είπε στους αστυνομικούς (VIDEO) Κοινωνία ,Σημαντικά

19:5004/07

Αγνοείται 23χρονος κολυμβητής – Σε εξέλιξη οι έρευνες Κοινωνία

19:4004/07

Κεραμέως: Ξεκινά η αξιολόγηση σχολικών μονάδων & εκπαιδευτικών Παιδεία ,Σημαντικά

19:2504/07

Συναγερμός στην Ουάσιγκτον: Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές Διεθνή

19:2204/07

Συνάντηση Πατουλίδου – Τόσκα για τη βελτιώση των αστικών συγκοινωνιών Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

19:1004/07

Κορωνοϊός: Σε ποιες περιοχές καταγράφηκαν τα νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5504/07

Χαλκιδική: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του Κοινωνία

18:4004/07

Παράταση του περιορισμού κυκλοφορίας σε ΚΥΤ Κοινωνία

18:2304/07

Κορωνοϊός: 25 νέα κρούσματα – Οκτώ εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου Κορωνοϊός ,Υγεία

18:1504/07

Πέτσας για ΜΜΕ: Θέμα 24ωρων η δημοσιοποίηση της λίστας Πολιτική

18:0004/07

Τουρισμός: Χωρίς κόσμο η Παραλία Κατερίνης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Τουρισμός

17:4504/07

Περιπέτεια για παιδί με αναπηρία – Χάθηκε για τρεις ώρες Κοινωνία

17:3004/07

Αυγενάκης: Θα απαντήσουμε με το έργο μας Αθλητισμός ,Πολιτική

17:1504/07

Ακάρ: Η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης Πολιτική

17:0004/07

Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα προς τις ΗΠΑ Πολιτική

16:4404/07

Μύκονος: Άδεια καταστήματα και έρημες παραλίες (ΦΩΤΟ) Τουρισμός

16:3504/07

Θεοχάρης: Το κρίσιμο στοίχημα του επόμενου μήνα Οικονομία ,Τουρισμός

16:1804/07

Α. Στεφανής: Εθνική ομοψυχία και συναίνεση Κοινωνία ,Πολιτική

16:0004/07

Νικήτη: Εκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4604/07

Αποκαλύψεις Καλογρίτσα για το Νίκο Παππά και το «White House» Κοινωνία ,Πολιτική

15:4004/07

Έβρος: Έκρυβε 53 κιλά κάνναβης σε ακατοίκητο σπίτι Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:2904/07

Κομοτηνή: Πουλούσε καλλυντικά χωρίς έγκριση ΕΟΦ Κοινωνία

15:1804/07

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στον γερμανικό τελικό! Αθλητισμός

15:0204/07

Eνθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Επικαιρότητα

14:4904/07

Ο Αλέξης Ζορμπάς γυρίζει στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Πολιτισμός

14:3304/07

ΜέΡΑ 25: Αστυνομική τρομοκρατία στα Εξάρχεια Κοινωνία ,Κόμματα

14:2204/07

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος Δήμοι ,Ελλάδα

14:0904/07

Μητσοτάκης: Σπάνια έγιναν τόσα πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο Πολιτική ,Σημαντικά

13:5604/07

Πέθανε ο Θ. Βεζυργιάννης, δήμαρχος Νέου Ψυχικού για 16 χρόνια Δήμοι ,Ελλάδα

13:4004/07

Κικίλιας: Επιπλέον 25 κλίνες ΜΕΘ για την Κρήτη Ελλάδα ,Πολιτική ,Υγεία

13:2104/07

Μιανμάρ: Κατολίσθηση σκότωσε 170 άτομα σε ορυχείο Διεθνή

13:1004/07

Καβάλα: Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή μεταναστών Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

13:0604/07

Stoiximan: Δύο δυνατά ματσάκια σε ευρωπαϊκά γήπεδα Αθλητισμός

12:5504/07

Σύλληψη 28χρονου που «βουτούσε» τσάντες και πορτοφόλια Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4104/07

Η Γεννηματά «βγάζει κάρτα» σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

12:3804/07

Περιορισμένη η έξοδος των εκδρομέων (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

12:2804/07

Θεσπρωτία: Σύλληψη διωκόμενου παράτυπου μετανάστη Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1704/07

Πέτσας: Στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» Media ,Πολιτική

12:1204/07

Έκλεβαν πορτοφόλια και τσάντες στα ΚΤΕΛ Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0504/07

Θεσσαλονίκη: 199 φορτηγά με «πειραγμένους» ταχογράφους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:5404/07

Ινδία: Έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:4604/07

Κρυστάλλινο… 4.35 Αθλητισμός

11:4004/07

ΕΕ: Οπισθοδρόμηση της Τουρκίας στα ανθρώπινα δικαιώματα ΕΕ

11:3804/07

Θεοδωρικάκος: Και συναθροίσεις και λειτουργία της πόλης Ελλάδα ,Πολιτική

11:2604/07

Ηandelsblatt: «Ελληνικό», το μεγαλύτερο αστικό project της Ευρώπης Ελλάδα ,Οικονομία

11:0704/07

Αμερικανο-σινική ένταση και στη θάλασσα Διεθνή

10:5404/07

Συλλυπητήριο μήνυμα Μενδώνη για την Αφροδίτη Γρηγοριάδου Πολιτική ,Πολιτισμός

10:4704/07

Βρούτσης: Αύξηση της προκαταβολής των προσωρινών συντάξεων Οικονομία ,Πολιτική

10:2204/07

ΟΑΣΘ: Ήρθαν τα λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

10:0004/07

Κατάσβεση φωτιάς στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Ελλάδα

09:4604/07

Αlpha Bank: «Καθαρίζει» τα κόκκινα δάνεια με το Galaxy Επιχειρήσεις

09:2804/07

ΟΑΕΔ: Ρεκόρ αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό Ελλάδα ,Οικονομία ,Τουρισμός

09:1004/07

Porto Sani: Επένδυση 30 εκατ και ριζική ανακαίνιση Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

08:5004/07

Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου Κοινωνία ,Πολιτισμός

08:4404/07

Ο κορωνοϊός «θερίζει» την αμερικανική κοινωνία Διεθνή

08:4004/07

Ιαπωνία: Καταρρακτώδεις βροχές, 13 αγνοούμενοι Διεθνή

08:2304/07

Bρετανία: «Σούπερ Σάββατο» και χαλάρωση των μέτρων για τον covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:2004/07

Φά’ το πριν τα φάει – Γαστρονομία εναντίον ξενικών ειδών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Περιβάλλον

08:1804/07

Αlpha Bank: Aσφαλές το web-banking, τεχνικό σφάλμα τα sms Επιχειρήσεις

08:1304/07

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίσθηκε σε κάτοικο της Ραφήνας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:0004/07

Ο καιρός για σήμερα, Σάββατο, σε όλη τη χώρα Κοινωνία ,Σημαντικά

07:5004/07

Γ. Φλέγκερ: Είμαι και εγώ μέρος της εξαιρετικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:0004/07

Varos Village: Η Λήμνος πρέπει να γίνει ένα boutique τουριστικό νησί Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ