Ισχυρή υποψηφιότητα Αντιβαλίδη για το ΤΕΕ

Ισχυρή υποψηφιότητα Αντιβαλίδη για το ΤΕΕ

Την υποψηφιότητά του για το κεντρικό ΤΕΕ, εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου έχει θέσει ο Παναγιώτης Αντιβαλίδης. Για τον κομματισμό και την μεγάλη αποχή μιλάει αναλυτικά στο Gr Times, ως τα δύο βασικά προβλήματα λίγο πριν τις εκλογές.

“Συμμετέχουμε με κοινό ψηφοδέλτιο των ανεξαρτήτων παρατάξεων μας, ΔΥΝΑ.ΜΗ. και ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ! Λέμε ΟΧΙ στον κομματικό συνδικαλισμό! Λέμε ΝΑΙ στις ανάγκες και τα προβλήματα των μαχόμενων μηχανικών! Λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια του επαγγέλματος μας! Ψηφίστε τα ψηφοδέλτια μας!!! Δώστε ΔΥΝΑ.ΜΗ. στην φωνή σας!!!” αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο γνωστός μηχανικός.

Ο Θεσσαλονικιός μηχανικός έχει κατασκευαστική εταιρεία και δραστηριοποιείται χρόνια με το ΤΕΕ, συνεπώς η υποψηφιότητά του αποτελεί σημαντικό βήμα για το ΤΕΕ.

“Είμαι σε ένα μη κομματικό ψηφοδέλτιο”

“Η παράταξή μας είναι χωρίς κομματικό πρόσημο, είναι ψηφοδέλτιο των μηχανικών και δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας για κάτι μη κομματικό. Στην πραγματικότητα οι στόχοι μας είναι να δούμε τα προβλήματα του κλάδου, την πετύχουμε την αξιοπρέπεια στο επάγγελμά μας, να κοιτάξουμε την καθημερινότητα του αυτοαπασχολούμενου μηχανικού και εκείνου που απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. Αυτή είναι η λογική και η αγωνία αυτής της παράταξης” αναφέρει ο κ.Αντιβαλίδης.

Μιλώντας για το πανελλήνιο ψηφοδέλτιο της “ΔΥΝΑ.ΜΗ” και τους 87 υποψηφίους ο κ.Αντιβαλίδης εστιάζει στις προοπτικές για ένταξη στις επιστημονικές επιτροπές, τα πειθαρχικά συμβούλια, την κεντρική αντιπροσωπεία.

“Η αποχή είναι μεγάλη… να σηκωθούν οι συνάδελφοι από τον καναπέ τους”

Σημαντικό είναι για εκείνον το θέμα της αποχής σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. “Είμαστε 120.000 μηχανικοί και ψηφίζουμε μόνο οι 32.000. Η αποχή είναι μεγάλη και αυτό από μόνο του δημιουργεί κομματικά κριτήρια. Μόνο το 1/4 συμμετέχει και αυτοί που απέχουν είναι εκείνοι που νιώθουν απαξία για τον κλάδο. Εκείνοι όμως αν έρθουν να ψηφίσουν θα σπάσουν τις κομματικές γραμμές και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο για όλους μας. Να σηκωθούν λοιπόν από τον καναπέ τους οι συνάδελφοι” καταλήγει ο κ.Αντιβαλίδης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top