Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar & Εθελοντική Αιμοδοσία

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar & Εθελοντική Αιμοδοσία

Το «Χωριό των Αστεριών» έλαμψε για το Σωματείο «Ο ΣΩΤΗΡ», Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Α.ΜΕ.Α.

Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ντύθηκε γιορτινά και, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού «Χωριού των Αστεριών», διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Βazaar του. Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την Αίθουσα Εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Σωματείο «Ο Σωτήρ».

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια, για πρώτη φορά τη φετινή σχολική χρονιά, η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου, με τη συνδρομή της κινητής μονάδας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Απόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό αλλά και φίλοι του Κολεγίου έδωσαν το δυναμικό “παρών” και, με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη, χάρισαν το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας.

“Μαζί και από Κοινού” τα καταφέραμε και πάλι!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top