Μαλλιάρης-Παιδεία: Κυκλοφόρησε το ιστορικό λεύκωμα 1821-1830

Μαλλιάρης-Παιδεία: Κυκλοφόρησε το ιστορικό λεύκωμα 1821-1830

Ένα μοναδικό Ιστορικό Λεύκωμα της περιόδου 1821 – 1830 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, με αφορμή τον εορτασμό για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Διακόσια χρόνια μετά την κορυφαία σελίδα της νεότερης ιστορίας μας, όταν, κόντρα στη βούληση των ανακτοβουλίων της Ευρώπης, ένας λαός εξεγειρόταν προκειμένου να αποτινάξει τον οθωμανικό ζυγό, η έκδοση αυτή σκοπό έχει να αποδώσει ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης σε εκείνους  τους πατριώτες επαναστάτες που απέδειξαν ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Στην επετειακή αυτή έκδοση συμπεριλαμβάνονται: ένα χρονολόγιο της αμιγούς επαναστατικής περιόδου 1821 – 1830, η σύντομη ιστορία και το κυρίως λεύκωμα με 100, περίπου, φωτογραφίες  (ηρώων και σημαντικών μαχών) καθώς και πίνακες ζωγραφικής των διασημότερων ζωγράφων της εποχής.  Η σύντομη ιστορία, από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας και την επανάσταση στη Μολδοβλαχία έως τη διακυβέρνηση του Καποδίστρια, εμπλουτίζεται με χάρτες συνοδευόμενους με εκτενείς λεζάντες που αναλύουν τα διαδραματισθέντα.

Το βιβλίο – λεύκωμα προσφέρεται και ως ένα εξαιρετικό δώρο για όσους θα ήθελαν να διατηρήσουν στη βιβλιοθήκη τους ένα μοναδικό συλλεκτικό έργο για την ιστορική επέτειο ή να συμμετάσχουν στους εορτασμούς, γενικότερα, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη έκδοση που αποτυπώνει τον αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία.

Η τιμή του βιβλίου – λευκώματος έχει καθοριστεί στα 48,76 ευρώ, – που θα ισχύσει σε όλο το επετειακό έτος 2021-, αντί 75 ευρώ που θα κοστίζει μετά τη λήξη της προσφοράς.

208 σελίδες, σχήμα 23×33εκ. Σκληρό εξώφυλλο.

Για παραγγελίες: e-mail: eykarpia@malliaris.gr, τηλ. 2310 649251 καθώς και στο www.malliaris.gr

Ξεφυλλίστε δείγμα του βιβλίου με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ