Μαρμαρίδης: Νέα εποχή στον χώρο των επίπλων!

Μαρμαρίδης: Νέα εποχή στον χώρο των επίπλων!

Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή μας, η Μαρμαρίδης έπιπλα προσφέρει απλόχερα για ακόμη μια φορά πολλές επιλογές προς αυτή την κατεύθυνση. Έχοντας εμπειρία χρόνων και βρισκόμενοι πίσω από τα χαμόγελα χιλιάδων πελατών όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχει προκύψει για την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που πλέον λειτουργούν ξανά με την μέθοδο των ραντεβού αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και να απολαύσετε την ανανέωση των χώρων σας.

Επιπροσθέτως, η παρουσία της εταιρείας γίνεται ακόμα πιο αισθητή στην Αττική. Νέο κατάστημα στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αθηνών 206. Ένα υπερσύγχρονο κατάστημα μεγάλης δυναμικής που φιλοξενεί μοναδικά έπιπλα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Μπορείτε να αναζητήσετε έπιπλα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη και θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου.

Επισκεπτόμενοι ένα από τα δεκατρία καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε μοναδικά έπιπλα για να στολίσετε αλλά και να ανανεώσετε τους χώρους σας. Ένας κάλος ύπνος χρειάζεται πάντα έναν ανατομικό στρώμα ύπνου με νήματα από aloe vera σε συνδυασμό με ένα κρεβάτι μοντέρνα σχεδιασμένο με μεταλλικό σομιέ για την καλύτερη στήριξη και την μέγιστη απόδοση του στρώματος. Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε γωνιακούς καναπέδες και σε καναπέδες κρεβάτια που μετατρέπονται εύκολα με μια κίνηση σε κρεβάτι με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.

Πλέον η άμεση παράδοση των επίπλων έχει περάσει σε νέα φάση και τα καταστήματα Μαρμαρίδης είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η Μαρμαρίδης έπιπλα έχοντας την δυνατότητα ιδιόκτητου στόλου φορτηγών και μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές επίπλων παραδίδει τα έπιπλα σας εντός 48 ωρών. Άμεση και ασφαλής παράδοση είναι αυτό που χαρακτηρίζει την συνέχεια των παραγγελιών σας από τους εξειδικευμένους μεταφορείς της Μαρμαρίδης έπιπλα.

Η Μαρμαρίδης έπιπλα αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα της αγοράς επίπλου και προσανατολίζει τον σχεδιασμό και την μελέτη της σε αυτή την κατεύθυνση. Με στόχο πάντα να βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή με στοχευμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης προσπαθεί να σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους χώρους σας και να δείτε το σπίτι σας με άλλο μάτι. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα και θα νοιώσετε την νέα εποχή του επίπλου μέσα από την ανανεωμένη γκάμα.

Με την εγγύηση Μαρμαρίδης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top