Μήνας αφιερωμένος στον ύπνο…

Μήνας αφιερωμένος στον ύπνο…

Κατά την διάρκεια της ζωή μας το ένα τρίτο της το περνάμε στον χώρο του υπνοδωματίου. Αυτό το ποσοστό έχει ανεβεί κατακόρυφα τον χρόνο που μας πέρασε, λόγω της πανδημίας και του χρόνου που περάσαμε στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε την αξία ενός καλού κρεβατιού, ενός ποιοτικού στρώματος και την ποιότητα που προσδίδουν στην ζωή σας. Η Μαρμαρίδης Έπιπλα μελετώντας την ανάγκη στον χώρο του υπνοδωματίου φέρνει ολοκαίνουρια σετ κρεβατιών με στρώματα σε μοναδικές προσφορές για τον μηνά Μάρτιο.

Απολαύστε τον ύπνο των ονείρων σας σε ένα από τα μοναδικά κρεβάτια που σας προσφέρει η Μαρμαρίδης έπιπλα.

Οι ωραιότερες στιγμές μας συνδυάζονται πάντα με την απλότητα της χαλάρωσης και της έλλειψης αρνητικών σκέψεων. Το στρώμα σας φιλοξενεί το σώμα σας και αυτό αποτελεί από μόνο του μια μεγάλη ευθύνη. Στα καταστήματα Μαρμαρίδης αναλαμβάνουν αυτή την τόσο σημαντική ευθύνη και σας δίνουν την δυνατότητα να βρείτε ορθοπεδικά στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα , ανατομικά στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια αλλά και στρώματα με αφρό μνήμης για να απολαύσετε τον ύπνο των ονείρων σας. Συνδυάστε μοναδικά το στρώμα της επιλογής σας με ένα κρεβάτι σε μοναδικές προνομιακές τιμές. Βρείτε το κρεβάτι που ονειρεύεστε σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σε απίστευτες βελούδινες και καπιτονέ υφές. Επιπροσθέτως, στην νεα καμπάνια των επιπλών Μαρμαρίδης θα μπορέσετε να βρείτε καλαίσθητα κομοδίνα, εύχρηστες συρταριέρες αλλά και έπιπλα τουαλέτας για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτια σας.

Ο τέλειος συνδυασμός μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα από την άνεση του καναπέ σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.marmaridis.gr αλλά και από τα τηλέφωνα του ηλεκτρονικού καταστήματος 210-3601955, 2310-681494

Στην Μαρμαρίδης Έπιπλα προτεραιότητα μας είναι πάντα η υγεία του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε ώστε και οι παραδόσεις των επίπλων σας να γίνονται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας όπως έχουν οριστεί.

Στα καταστήματα Μαρμαρίδης μπορείτε να δημιουργήσετε το υπνοδωμάτιο που έχετε ονειρευτεί σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και πάντα με προτεραιότητα την ποιότητα στην καθημερινότητα σας.

Με την εγγύηση Μαρμαρίδης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ