Ν. Γεωργιάδης: Η ΕΥΑΘ «αντλεί» επενδύσεις και μετασχηματίζεται

Ν. Γεωργιάδης: Η ΕΥΑΘ «αντλεί» επενδύσεις και μετασχηματίζεται
Άννη Καρολίδου

Ο Στόχος Νο1 της νέας διοίκησης της ΕΥΑΘ Α.Ε. που ήταν η αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης, αποκαταστάθηκε με την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Τώρα πλέον η διοίκηση, προχωράει στον επόμενο μεγάλο στόχο, τον Στόχο Νο2,  που είναι η υλοποίηση ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους σχεδόν 177 εκατ. ευρώ ως το 2024, βάζοντας παράλληλα στις ράγες και τον Στόχο Νο3,  που είναι ο μετασχηματισμός της ΕΥΑΘ σε μία σύγχρονη εταιρεία.

Για την υλοποίηση του εξαετούς επενδυτικού προγράμματος, την διατήρηση της κερδοφορίας σε υψηλά επίπεδα, την αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού σε μία επιχείρηση που διαχειρίζεται το πλέον σημαντικό φυσικό πόρο, το νερό, αλλά και τη συνεργασία με τη μέτοχο Suez σε θέματα μεταφοράς τεχνογνωσίας, μίλησε στο GrTimes.gr o νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης, οικονομολόγος με μακρά θητεία σε πολυεθνικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και επιλεγμένος από το βασικό μέτοχο, το Υπερταμείο, για να τρέξει την Εταιρεία.

«Βασικό μας μέλημα, στο πλαίσιο του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Προγράμματος 2018-2024, είναι η κατασκευή έργων που θα προλάβουν και κατ΄επέκταση θα αποτρέψουν μία επανάληψη των όσων έζησε η Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2018, όταν με τη θραύση του αγωγού της Αραβησσού, η πόλη έμεινε μία εβδομάδα χωρίς νερό. Η Εταιρεία έχει συνέχεια και παρότι εξετάζουμε και επικαιροποιούμε το επενδυτικό πρόγραμμα, με τη συνδρομή και του ΤΕΕ/ΤΚΜ ως προς τις ανάγκες που καλείται αυτό να καλύψει, άμεσα και οπωσδήποτε εντός του 2019, ξεκινάμε το έργο επισκευής του υδαταγωγού της Αραβησσού, ενώ ευελπιστούμε ότι εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020 θα έχουμε ανάδοχο και για το έργο της Β΄Φάσης του Διυλιστηρίου Νερού», τόνισε ο CEO της ΕΥΑΘ.

Μέσα στο 2019 ξεκινάει ένα πολύ σημαντικό έργο για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης, η επισκευή του αγωγού της Αραβησσού και μάλιστα εν λειτουργία, αξιοποιώντας μία μελέτη που είχε μείνει για χρόνια «ξεχασμένη» στα συρτάρια της ΕΥΑΘ, παρότι ο συγκεκριμένος αγωγός που κατασκευάστηκε το 1976, είχε πρωτοπαρουσιάσει προβλήματα το 1986 και είχε ξανά σπάσει το 1994.

«Η μελέτη είχε παραδοθεί στην ΕΥΑΘ και η λύση αυτή, της επισκευής εν λειτουργία, ήταν στη διάθεση της Εταιρείας από το 2000. Ανέλαβε ο ομότιμος καθηγητής του «Αριστοτελείου»  Γεώργιος  Πενέλης και αφιλοκερδώς την επικαιροποίησε οπότε τώρα πλέον προχωράμε σε ένα απολύτως αναγκαίο έργο, για την επισκευή του αγωγού σε μήκος σχεδόν 800 μέτρων. Το έργο της επισκευής θα διαρκέσει περίπου οκτώ μήνες και, το σημαντικότερα, χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του αγωγού.

«Η Εταιρεία, θα συνεχίσει στην υλοποίηση του προγράμματος για την περίοδο 2018-2024 καθώς, όπως και πρέπει, υπάρχει συνέχεια στην ΕΥΑΘ σε ό,τι αφορά στην πραγματοποίηση των επενδύσεων, τεχνικών έργων αλλά και σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης δικτύων, που είναι αναγκαίες για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες μας, όπως και για την περιβαλλοντική προστασία, τομέας στον οποίο έχουμε ξεχωριστό ενδιαφέρον».

Το επενδυτικό λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε η πρώτη φάση της σύνδεσης του κεντρικού δικτύου- υδραγωγείου του  Αλιάκμονα με αυτό της  Αραβησσού. Αυτός ο συνδετήριος αγωγός είναι ένα έργο που κατασκευάζεται τα τελευταία τρία χρόνια. Έγινε λοιπόν η σύνδεση με το δίκτυο που φέρνει νερό από την Αραβησσό και, εντός του 2019, θα γίνει και η σύνδεση με το δίκτυο του Αλιάκμονα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εναλλακτική υδροδότηση του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που σε περιπτώσεις βλαβών του αγωγού της Αραβησσού, αντιμετώπιζε προβλήματα.

Η Ύδρευση αντλεί τις περισσότερες επενδύσεις

Από αυτό το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, σχεδόν 100 εκατ. αφορούν το δίκτυο ύδρευσης. Η ΕΥΑΘ τα προηγούμενα χρόνια επένδυσε σημαντικά στο δίκτυο αποχέτευσης γιατί υπήρχε η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία τώρα, όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, επενδύει στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης και στο κρίσιμο έργο κατασκευής της Β’ Φάσης του Διυλιστηρίου Νερού από τον Αλιάκμονα. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 27,9 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και με την ολοκλήρωσή του, θα προστεθούν 150.000 κ.μ. νερού την ημέρα στο υδρευτικό σύστημα.

Για την αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης αλλά και την επέκτασή του, προκειμένου να ενισχυθούν και νέες περιοχές, εκτός αρμοδιότητας της Εταιρείας σήμερα, θα επενδυθούν 68,8 εκατ. ευρώ σε αγωγούς, αντλιοστάσια, διασυνδέσεις υδραγωγείων, σε πολλά υποέργα.

Αυτό το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, εντός Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, επικαιροποιείται από τα στελέχη της Εταιρείας και με τη συνδρομή του ΤΕΕ.

Την ΕΥΑΘ, αυτό που την απασχολεί, είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης των επενδύσεων και όχι τόσο η χρηματοδότησή τους καθώς σήμερα η επιχείρηση, όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, έχει μηδενικό δανεισμό, είναι κερδοφόρος με 20-21 εκατομμύρια στα προ φόρων  αποτελέσματα το 2018 και, με ταμείο στα 81 εκατομμύρια. Άλλωστε αυτό το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε βάθος εξαετίας και με τη δυνατότητα άντλησης πόρων από το ΕΣΠΑ αλλά και την ευρωπαϊκή τραπεζική αγορά.

«Η ΕΥΑΘ είναι μία τόσο υγιής εταιρεία που την κυνηγάνε για να τη δανείσουνε. Εμείς πρέπει και ήδη το κάνουμε, διερευνούμε τον πιο επωφελή τρόπο διαχείρισης του χρηματοοικονομικού κόστους στο πλαίσιο κατάρτισης του προϋπολογισμού του 2020».

Σε αυτό το μεγάλο επενδυτικό, υπάρχουν πολλά ακόμη έργα, όπως αυτά που αφορούν στην αναβάθμιση της Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, τις αντικαταστάσεις των συμβατικών υδρομέτρων με έξυπνα, εφαρμογή αυτοματισμών για τον έλεγχο των δικτύων και εγκαταστάσεων της Εταιρείας, εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα.

Το 2020 η σύμβαση για το Διυλιστήριο Νερού

Άμεσα δε, θα έρθουν στο διοικητικό συμβούλιο και τα Τεύχη Δημοπράτησης της Β’ Φάσης του Διϋλιστηρίου Νερού, θα ελεγχθούν, θα περάσουν από τεχνικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη με στόχο εντός του α’ εξαμήνου του 2020 να υπογραφεί η σύμβαση για την κατασκευή. Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος, θα απαιτηθούν περί τα 3-4 χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

Το νερό όμως είναι πολύτιμος από κάθε άποψη πόρος και …«ένα ζήτημα που μας απασχολεί είναι αυτό των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης. Εξετάζουμε διάφορες μεθόδους για την αντιμετώπιση του φαινομένου του ‘ατιμολόγητου νερού’, καθώς έχουμε μεγάλες απώλειες της τάξης 20%-30%.».

Σε ό,τι αφορά τον κλάδο δραστηριότητας της Αποχέτευσης,  ήδη υλοποιείται το μεγάλο έργο με αντικείμενο την ολοκλήρωση της σύνδεσης των χαμηλών περιοχών Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο project, προϋπολογισμού 6 εκατ., περιλαμβάνει επτά  υποέργα αποχέτευσης στην περιοχή του συγκοινωνιακού Κόμβου Κ16. Επιπλέον 4,4 εκατ. ευρώ, κατευθύνονται σε αποχετευτικά έργα αναβάθμισης αντλιοστασίων, καταθλιπτικών αγωγών, παραλιακών συλλεκτηρίου αγωγού και του κεντρικού αγωγού ΕΕΛ ΑΙΝΕΙΑ.

Διαχρονικά κέρδη για τους μετόχους

«Η μείωση των κερδών στο πρώτο εξάμηνο του 2019 οφείλεται στη νέα τιμολογιακή πολιτική, στο νέο Διεθνές Λογιστικό Πρότυπο που εφαρμόστηκε αλλά και στο αυξημένο κόστος ενέργειας. Εν τούτοις, η μείωση αυτή δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας για την πορεία της Εταιρείας.

«Η ΕΥΑΘ, σαν λειτουργός δικτύου και πάροχος υπηρεσιών, με τα κέρδη που έχει και τα μερίσματα που διανέμει καλύπτει τις απαιτήσεις των μετόχων, μικρότερων αλλά και του βασικού μετόχου που είναι το Υπερταμείο- ΕΕΣΥΠ. Η μετοχή της ΕΥΑΘ αποδίδει στατιστικά γύρω στο 5% σε καλούς αλλά και δύσκολους καιρούς και η μείωση κερδών που εμφανίστηκε στο πρώτο εξάμηνο του 2019, δεν συνδέεται με ανησυχητικά αποτελέσματα», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο 2019 η διοίκηση της Εταιρείας στοχεύει στη βελτίωση των λειτουργικών επιδόσεων.

Επίσης, θα προσπαθήσει και μέσω διακανονισμών να εισπράξει τα περίπου 45 εκατ. ευρώ που συνολικά οφείλονται στην επιχείρηση.

«Είχε ακολουθηθεί μία χαλαρή πολιτική είσπραξης των οφειλουμένων, αν και είχαν γίνει νομικές ενέργειες. Ξεκινούμε μία σειρά επαφών με Δήμους καθώς τα ποσά που χρωστάνε είναι πολύ μεγάλα, με μεγαλύτερους οφειλέτες τους Δήμους Δέλτα και Θερμαϊκού. Συνολικά τα εισπρακτέα ποσά  έχουν φτάσει στα 45 εκατομμύρια και από αυτά, ένα μεγάλο μέρος, περίπου 20 εκατομμύρια, αφορά Δήμους. Στους μεγάλους οφειλέτες ανήκουν Δήμοι και επιχειρήσεις».

Η Suez μπορεί να εισφέρει τεχνογνωσία

H νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ ΑΕ, δεν βλέπει τη μέτοχο Suez (σ.σ. έχει το 5,46% των μετοχών) σα μπαμπούλα, άλλωστε το θέμα της πώλησης του ποσοστού του ΤΑΙΠΕΔ δεν βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες του Ταμείου, ενώ είναι δεδομένο πλέον ότι το 50% + 1 μετοχή, που ελέγχει η ΕΕΣΥΠ, βλέπετε Υπερταμείο, δεν μπορεί να φύγει από το δημόσιο έλεγχο.

«Θα βλέπαμε  τη συνεργασία με τη Suez σε επίπεδο μεταφοράς τεχνογνωσίας. Είχαμε μία συνάντηση και θα μας ενδιέφερε να τους επισκεφθούμε στο Παρίσι αλλά και στη Μασσαλία , να μας δείξουν πως δουλεύουν τα έξυπνα υδρόμετρα. Είναι και αυτός ένας διαγωνισμός που θα προχωρήσει αφού τον ξαναδούμε, γιατί πρέπει τα υδρόμετρα να κουμπώνουν με τα υπόλοιπα συστήματα της ΕΥΑΘ. Είναι ένα έργο της τάξης των 17 εκατ. ευρώ άρα θα πρέπει να δούμε ποιο θα είναι το όφελος από την εγκατάσταση αυτών των υδρομέτρων».

Κλείνοντας αυτή την πρώτη συνέντευξη ο κ. Γεωργιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζομένους, στο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας το οποίο είναι αυτό που εγγυάται ότι η ΕΥΑΘ, 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, θα παρέχει τις υπηρεσίες της σε μία πόλη του ενός εκατομμυρίου κατοίκων.

«Από τα 150 άτομα που προσλήφθηκαν από τους διαγωνισμούς που διενεργήθηκαν μέσω ΑΣΕΠ από το 2016 και μετά, παρέμειναν στην Εταιρεία 130 χωρίς όμως αυτά να είναι καθαρώς πρόσθετο προσωπικό, αφού έληξαν οι συμβάσεις των 90 εργαζομένων της ΕΥΑΘ Υπηρεσιών. Άρα, αν ληφθούν υπόψη και ορισμένες συνταξιοδοτήσεις, ουσιαστικά το προσωπικό της Εταιρείας ενισχύθηκε μόνο κατά περίπου 30 άτομα. Συνεπώς αντιμετωπίζουμε και πάλι θέμα ελλείψεων , οπότε προχωρούμε και αξιολογούμε σε κάθε Διεύθυνση, μία- μία, τις πραγματικές της ανάγκες».

Οι προκλήσεις για τη νέα διοίκηση, με ένα βαρύ επενδυτικό πρόγραμμα και πιεστικές ανάγκες για την εκτέλεση έργων που δεν μπορούν να περιμένουν, είναι πολλές ωστόσο τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει και πολλά ακόμη δρομολογούνται, όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21:5405/07

Πέθανε η Σουζάνα Αντωνακάκη – Συλλυπητήρια Μενδώνη Κοινωνία

21:4905/07

Αντιδράσεις για παράνομη χωματερή στον Δρυμό (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3905/07

Βίντεο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια με βόμβες μολότοφ Κοινωνία

21:2605/07

Κορωνοϊός: Δεύτερο τοπικό lockdown στην Ισπανία Διεθνή

21:1305/07

Ιερώνυμος: Δεν θα τολμήσουν να κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία Κοινωνία ,Σημαντικά

21:0005/07

Β. Κικίλιας: Η υγειονομική επιτυχία δείχνει το μέλλον της χώρας Πολιτική ,Υγεία

20:5305/07

ΟΑΕΔ: Παράταση για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοινωνία

20:3805/07

COVID-19: Παρόμοιος ιός εμφανίστηκε στην Κίνα το 2012 Διεθνή ,Υγεία

20:2405/07

Ιαπωνία: Στους 34 οι νεκροί από την κακοκαιρία (VIDEO) Διεθνή

20:1005/07

Alpha Bank: Τι απαντά για τα μαζικά sms Οικονομία

19:5705/07

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου «Θεολόγος» Κοινωνία

19:4305/07

Ερντογάν: Καταρρίψαμε όλες τις παγίδες στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή

19:3405/07

Βίντεο: Εντυπωσιακή μανούβρα του Blue Star Chios Κοινωνία

19:2005/07

Γκάλοπ Μarc: Το 67,3% κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη Πολιτική

19:0805/07

Κορωνοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 9 νέα κρούσματα Κορωνοϊός

18:5505/07

Γουδή: Συνωστισμός σε γλέντι 2.000 ατόμων (VIDEO) Κοινωνία

18:4005/07

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:3505/07

Κορωνοϊος: Εννέα κρούσματα – Επτά στις πύλες εισόδου Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2305/07

Ερντογάν στην ΕΕ: «Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10!» Διεθνή

18:0905/07

Προμαχώνας: Πάνω από 20.000 τουρίστες πέρασαν στην Ελλάδα Κοινωνία

17:5505/07

Φθιώτιδα: Προβλήματα στους δρόμους από το μπουρίνι Κοινωνία

17:4305/07

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου Κοινωνία

17:4005/07

Οπλισμένοι Αφροαμερικανοί σε πορεία στις ΗΠΑ (VIDEO) Διεθνή

17:2605/07

Δ. Αθηναίων: Επιχείρηση «σκούπα» στο Μεταξουργείο (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Κοινωνία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

17:1305/07

Πράσινοι: Να μην κλείσει το τζαμί στον Πειραιά Κοινωνία

17:0005/07

Καταστροφές από την κακοκαιρία στο Κιλελέρ Κοινωνία

16:5005/07

Καραμανλής: Κομβικά για την ανάπτυξη τα έργα υποδομής Πολιτική

16:3505/07

Θεσ/νίκη: «Έφοδος» ΕΛ.ΑΣ. – Δημ. Αστυνομίας σε λαϊκή Θεσσαλονίκη

16:2005/07

Κλείνει τα σύνορα με τη Σερβία η Ελλάδα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:0505/07

Αντιδρά και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία για την Αγία Σοφία Διεθνή ,Κοινωνία

15:5205/07

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:4205/07

Μηταράκης: Aποσυμφόρηση των νησιών, μείωση των αφίξεων μεταναστών Ελλάδα ,Πολιτική

15:3005/07

Γαλλία: Ανασχηματισμός, αύριο η νέα κυβέρνηση ΕΕ

15:2105/07

Aυγενάκης: Δουλεύουμε για έργα, για αθλητικές εγκαταστάσεις Αθλητισμός ,Πολιτική

15:0705/07

Χαλκιδική: Η ξαφνική κακοκαιρία έριξε δένδρο (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:5905/07

Κλειστή για τρία βράδια η ε.ο. Θεσσαλονίκης- Αθήνας, στην Πιερία Β.Ελλάδα

14:5005/07

Αναστασιάδης: Άριστη η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση Διεθνή ,Πολιτική

14:4205/07

Ισχυρή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:3605/07

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για κλοπές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:3505/07

Τα έργα στη Λεωφόρο Στρατού επιθεώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:2005/07

Νάουσα: Θανάσιμος τραυματισμός μοτοσυκλετιστή Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1805/07

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ιστορικό clasico των «αιωνίων» Αθλητισμός

14:1105/07

Stoiximan: Τρεις αγώνες σε Ισπανία και Σκανδιναβία Αθλητισμός

14:0205/07

Covid-19: Έξι εκατ. ασθενείς ιάθηκαν, 530.898 πέθαναν Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:5605/07

Αντίδραση η Λίβερπουλ, υπομονή η Ρεάλ Αθλητισμός

13:4705/07

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση επενδύει σε βούρκο δήθεν σκανδάλων Χωρίς κατηγορία

13:3205/07

HΠΑ: Διαδηλωτές πέταξαν το άγαλμα του Κολόμβου στο λιμάνι Διεθνή

13:1705/07

Τσίπρας: Ένας χρόνος ΝΔ, όλα ανάποδα Πολιτική

13:0105/07

Βαρουφάκης: Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, έγραψε ιστορία Πολιτική

12:4805/07

Θεοδωρικάκος: Δεν είμαστε συνεταίροι με τον Καλογρίτσα Πολιτική

12:3705/07

Toυρκία: Η γενιά Ζ απορρίπτει τον Ερντογάν Διεθνή

12:1905/07

Mητσοτάκης: Το μήνυμα από τον θρίαμβο του Euro 2004 Αθλητισμός ,Πολιτική

12:1305/07

Στ. Καλαφάτης: Ξαναβρήκαμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

12:0805/07

ΚΙΝΑΛ: Η Δικαιοσύνη να διερευνήσει τις αναφορές Καλογρίτσα Κόμματα

11:5405/07

Ζυρίχη: Τίγρης επιτέθηκε σε φύλακα ζωολογικού κήπου Διεθνή

11:4005/07

Το Στρασβούργο σε «έκτακτη κλιματική ανάγκη» ΕΕ ,Περιβάλλον

11:2605/07

Κικίλιας: Μοριακός αναλυτής στο Νοσοκομείο Χανίων Πολιτική ,Υγεία

11:1305/07

Mητσοτάκης: Όχι σε μνημονιακούς όρους για το Ταμείο Ανάκαμψης Οικονομία ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:0005/07

Μidas Man: Ταινία για το»πέμπτο σκαθάρι», τον Μπράϊαν Επστάϊν Πολιτισμός

10:4705/07

Καραμανλής: Πρόσθετα μέτρα και παραγωγή έργων προωθεί η κυβέρνηση Οικονομία ,Πολιτική

10:3105/07

Ο 13χρονος που κατάκτησε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό ποίησης Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός ,Σημαντικά

10:1505/07

Δυτ. Μακεδονία: Πέντε τροχαία, ένα θανατηφόρο τον Ιούνιο Β.Ελλάδα

10:0005/07

Οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης- Αττικής Ελλάδα ,Ενέργεια

09:4605/07

Μετρό Αθήνας: Αύριο παραδίδεται η επέκταση της Γραμμής 3 Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

09:3105/07

Κροατία: Σήμερα στις κάλπες για νέα κυβέρνηση ΕΕ

09:2105/07

Δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ με 18,4% από το ΣΥΡΙΖΑ Επικαιρότητα ,Πολιτική ,Σημαντικά

09:1805/07

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ με τον Γάλλο πρέσβη Ελλάδα

09:0605/07

Βραζιλία: 1.091 νεκροί σε ένα 24ωρο από τον covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:5305/07

ΕΕ: Το Σεπτέμβριο το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης ΕΕ ,Σημαντικά

08:4005/07

ΗΠΑ: Kάνιε Γουέστ, ένας ράπερ υποψήφιος πρόεδρος Διεθνή

08:1805/07

Άστατος ο καιρός με σποραδικές καταιγίδες και χαλάζι Ελλάδα ,Σημαντικά

08:0905/07

Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:3005/07

Ζητείται μοντέλο διαχείρισης 60 δισ. σε μία δεκαετία Θέματα GR Times ,Οικονομία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ