Οι κοσμηματοπώλες της Θεσσαλονίκης τίμησαν τρία μέλη τους

Οι κοσμηματοπώλες της Θεσσαλονίκης τίμησαν τρία μέλη τους

Στην απονομή τιμητικής πλακέτας σε τρία διακεκριμένα μέλη του, προχώρησε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, τηρώντας το καταστατικό του καθήκον και σε ένδειξη αναγνώρισης της πορείας τους στο χώρο του  κοσμήματος.

Πρόκειται για τους κκ. Μαρία Κ. Μεγαλοκονόμου-Σκιαδοπούλου, Άννα Βιλδιρίδη-Μακρή και Ελευθέριο Μακρή, οι οποίοι κατά τη μακρόχρονη παρουσία τους στο πεδίο της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, επέδειξαν τις αξίες της συναδελφικότητας και της  αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε προ ημερησίας διατάξεως στην ετήσια τακτική  γενική συνέλευση του Συλλόγου  ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ, κ. Πέτρος Καλπακίδης, απευθυνόμενος προς τους τιμηθέντες τόνισε ότι «Η εποχή κατά την οποία δραστηριοποιηθήκατε χαρακτηρίστηκε από μεγάλες και σημαντικές αλλαγές τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στην πόλη μας. Μέσα στις συνθήκες αυτές κρατήσατε ακέραιo τον προσανατολισμό σας, που χαρακτηριζόταν από σύνεση, ήθος και επαγγελματισμό και μέσα από αυτές τις αρετές συμβάλλεται στον να δώσετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά του κοσμήματος».

Στις αντιφωνήσεις τους η κ. Μαρία Κ. Μεγαλοκονόμου-Σκιαδοπούλου  αναφέρθηκε στις αξίες του σεβασμού προς τον καταναλωτή και τον συνάδελφο, η κ. Άννα Βιλδιρίδη-Μακρή τόνισε την αξία της ειλικρίνειας και ο κ. Ελευθέριος Μακρής υπογράμμισε την σπουδαιότητα του συναισθήματος της συναδελφικής αλληλεγγύης.

Η  εκδήλωση απόδοσης τιμής έλαβε χώρα σε αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top