ΟΛΘ: Καταγγελίες εργαζομένων και προειδοποιήσεις στη διοίκηση

Επιχειρήσεις   | 16/07/2019 | 14:06
Άννη Καρολίδου

Τη Δευτέρα συνεδριάζουν τα Σωματεία Εργαζομένων για να αποφασίσουν τις νομικές και συνδικαλιστικές ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τακτική που ακολουθεί τους τελευταίους 15 μήνες η Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους στο Λιμάνι καθώς, όπως καταγγέλλεται, όλα τα θέματα που τους αφορούν – Γενικός Κανονισμός Προσωπικού, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, προσλήψεις- χρονίζουν και παραμένουν ανοικτά, ενώ υπάρχουν πολλά κρούσματα επίδειξης αυταρχικής συμπεριφοράς της διοίκησης απέναντι σε εργαζομένους. 

Τα παραπάνω τονίσθηκαν σε ανοικτή συνέντευξη Τύπου, με πιο πρόσφατη αιτία να είναι η «καταχρηστική» απόλυση της γραμματέας- βοηθού του  γεν. επιχειρησιακού διευθυντή η οποία μάλιστα καταγγέλθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας. Στα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους αναφέρθηκαν ο κ. Λάζαρος Τανταλίδης, αντιπρ. ΟΜΥΛΕ και πρόεδρος Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων ΟΛΘ, ο κ. Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης, πρόεδρος Υπαλλήλων ΟΛΘ και έφορος δημοσίων σχέσεων ΟΜΥΛΕ και η κα. Φανή Γουργούρη, γεν. γραμματέας ΟΜΥΛΕ και πρόεδρος Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΛΘ.

Οι συνδικαλιστές του ΟΛΘ δήλωσαν ότι στη βάση της Σύμβασης Παραχώρησης της ΟΛΘ ΑΕ στον ιδιώτη επενδυτή   και, του Κυρωτικού Νόμου, έχουν στο τελευταίο 15μηνο επιδιώξει, μέσω διαπραγματεύσεων την υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας καθώς ήδη δόθηκε και δεύτερη παράταση στην ισχύουσα που κανονικά έληγε στις 31/12/2018.

Καταγγέλουν επίσης την τακτική προσλήψεων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διαρκείας οκτώ μηνών,  ανανεούμενες,  ακόμη και σε θέσεις που απαιτούν εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, αντί η Εταιρεία να προσλάβει προσωπικό με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Όπως είπε ο κ. Τανταλίδης, ως σήμερα έχουν προσληφθεί περί τους 100 «οκταμηνίτες», ενώ οι ανάγκες της Εταιρείας, με τα σημερινά δεδομένα απαιτούν κατ’ εκτίμηση του Σωματείου την πρόσληψη τουλάχιστον επιπλέον 40 χειριστών μηχανημάτων, 20 τεχνικών και 10 διοικητικών. Οι ανάγκες σε προσωπικό θα υπερδιπλασιαστούν, εκτιμήθηκε, με την επέκταση του 6ου προβλήτα.

«Το προσωπικό δεν επαρκεί, ακόμη δουλεύουμε υπερωρίες και Σαββατοκύριακα», πρόσθεσε ο κ. Τανταλίδης.

Η κα. Γουργούρη κατήγγειλε ότι ενώ η Διοίκηση είχε υποσχεθεί την εναπόθεση των εγχωρίων προς εξαγωγή εντός ΟΛΘ , την άνοιξη, Απρίλιο ή Μάϊο, ακόμη δεν εφαρμόζονται όσα προβλέπει η τελωνειακή νομοθεσία, παρότι η Εταιρεία έκανε σημαντικές προμήθειες σε μηχανήματα. Όμως, όπως πρόσθεσε, η εναπόθεση εντός του ΟΛΘ, απαιτεί την πρόσληψη περίπου 25 νέων χειριστών μηχανημάτων, όπως έχει εκτιμήσει η Εταιρεία.

Καταγγελία για καταχρηστική απόλυση

Οι συνδικαλιστές αναφέρθηκαν επανειλημμένα στον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος κ. Θεοφάνης αντιμετωπίζει τους εργαζομένους, δημιουργώντας κλίμα εκφοβισμού ενώ ζήτησαν την επαναπρόσληψη της Μ. Β., η οποία απολύθηκε μη νόμιμα όπως ισχυρίσθηκαν. Η εν λόγω κυρία ήταν γραμματέας – βοηθός του μέχρι πρότινος γεν. επιχειρησιακού διευθυντή Marc Riondel, αλλά όπως τόνισαν ο κ. Αφεντουλίδης και η κα. Γουργούρη, η θέση του γενικού επιχειρησιακού διευθυντή συνεχίζει να υπάρχει στην Εταιρεία και η Μ. Βλαχοπαναγιώτη είναι πρόθυμη να παρέχει τις υπηρεσίες της στον νέο επιχειρησιακό διευθυντή με άτυπες αρμοδιότητες  CEO κ. Franco Cupolo, ο οποίος μάλιστα ενέκρινε την παραμονή της μετά από συνέντευξη.

Όπως είπε η κα. Γουργούρη, μία καταχρηστική απόλυση, μπορεί να ακολουθηθεί και από άλλες και αυτό επισημάνθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΛΘ Α.Ε. Οι συμπεριφορές αυτές δημιουργούν αβεβαιότητα στους υπαλλήλους ενόψει των μετατάξεων, καθώς το 50% των εργαζομένων στον πρώην δημόσιο ΟΛΘ , έχουν δικαίωμα να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις δημοσίων φορέων και α.ε. του δημοσίου.

Δεν είναι τυχαίο, λέχθηκε, ότι από τα 332 άτομα προσωπικό, υπαλλήλους και λιμενεργάτες, τα μισά έχουν δηλώσει αρχικό ενδιαφέρον μετακίνησης, κυρίως υπάλληλοι και πολύ λιγότεροι λιμενεργάτες. Η διαδικασία αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί το 2021.

Καθυστερήσεις στα Εργασιακά 

Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι 15 μήνες μετά την εγκατάσταση του ιδιώτη δεν έχει ακόμη υπογραφεί ο νέος Γενικός Κανονισμός Προσωπικού με υπαιτιότητα της Διοίκησης και της Διευθύντριας Διοικητικού για την καθυστέρηση των περίπου πέντε και πλέον μηνών.

Σε ότι αφορά στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έληγε στις 31/12/2018, έγινε αναφορά στην τακτική του δ.σ. που οδήγησε σε κινητοποιήσεις, για να δοθεί τελικώς παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου και, νέα παράταση ως το τέλος Αυγούστου.

«Εχουμε στείλει τις προτάσεις μας, ζητήσαμε την έναρξη του διαλόγου με τη διοίκηση και ακόμη αυτός δεν άρχισε. Θεωρούμε ότι υπάρχει κάποια τακτική είτε από πλευράς του προέδρου, είτε των μετόχων, γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται αυτές οι καθυστερήσεις. Αν θεωρούν ότι  με τη λήξη της ΣΣΕ θα επιτύχουν έτσι τη μετάπτωση των συμβάσεων σε ατομικές, …έχουν γνώση οι φύλακες. Δεχθήκαμε πρώτα να τροποποιηθεί ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού, μέσα από διαπραγματεύσεις, αλλά με ευθύνη της διοίκησης η διαδικασία καθυστέρησε και ενώ τελικώς καταλήξαμε σε συμφωνία ο Κανονισμός δεν έχει ακόμη υπογραφεί».

Ο Τρ. Αφεντουλίδης υπογράμμισε ότι τα εργασιακά ζητήματα έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στη λειτουργία της Εταιρείας και τόνισε ότι η Διοίκηση θα πρέπει να πάρει απόφαση για προσλήψεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου καθώς υπάρχουν δραστηριότητες με διάρκεια , όπως αυτής της εναπόθεσης των εγχωρίων προς εξαγωγή, που θα είναι στο διηνεκές άρα πρόκειται για θέσεις με πάγιες ανάγκες που χρειάζονται εξειδικευμένο προσωπικό.

Τι είπαν κύκλοι της Εταιρείας.

Στα όσα καταγγέλθηκαν από τους εργαζομένους, κύκλοι της Εταιρείας έδωσαν τις παρακάτω απαντήσεις.

Για τη Συλλογική Σύμβαση ανέφεραν: ¨Καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση για το Γενικό Κανονισμό Προσωπικού και έχοντας προσυμφωνήσει με τα Σωματεία των εργαζομένων, η Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ ξεκινά άμεσα τις συζητήσεις με τα Σωματεία για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

Για τις 8μηνες συμβάσεις: «Τα 8μηνα είναι συμβάσεις ορισμένου χρόνου που ανταποκρίνονται με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο στις μεταβατικές συνθήκες τις οποίες διέρχεται η ΟΛΘ ΑΕ».

 Για το συγκεκριμένο εργασιακό ζήτημα που ανέφεραν οι εργαζόμενοι, σημειώθηκε ότι «Όλα τηρήθηκαν νομότυπα και οι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν» και πιο συγκεκριμένα δόθηκε η εξής απάντηση:

 «Η συγκεκριμένη εργαζόμενη απασχολείτο στην ΟΛΘ ΑΕ με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εκτελούσε καθήκοντα Γραμματέως Διεύθυνσης στον Γενικό Επιχειρησιακό Διευθυντή. Λόγω οργανωτικών αλλαγών, οι οποίες ανακοινώθηκαν πρόσφατα, δηλαδή η αποχώρηση του κ.Riodel που κατείχε τη θέση αυτή μέχρι τις 30/6/2019 και η απόφαση να μην αντικατασταθεί με άλλον, δεν υπήρξε πλέον η ανάγκη διατήρησης της θέσης της Γραμματέως του Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή. Στο πλαίσιο αυτό, η κα. Μ.Β. ενημερώθηκε για τα παραπάνω και τις καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα και όλες οι μελλοντικές αποδοχές του υπολοίπου διαστήματος, έως δηλαδή και τον Οκτώβριο του 2019, όπου και θα έληγε η σύμβασή της»

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:2621/08

Σε αναμονή για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης ο Πόρος Ελλάδα

19:2321/08

Φωτιά σε ξηρά χόρτα στη Ν.Ραιδεστό Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

19:2121/08

Προσωπική Συμφωνία στο Θέατρο Κολοσσαίον Πολιτισμός

19:1821/08

Μέτρα για την ανακούφιση των επαγγελματιών και των κατοίκων της Σαμοθράκης, ζητά η ΓΣΕΒΕΕ Ειδήσεις ,Οικονομία

19:1621/08

Βόρεια Μακεδονία-Για εκβιασμό συνελήφθη η ειδική εισαγγελέας Βαλκάνια

19:0821/08

Στο Παρίσι αύριο ο πρωθυπουργός – Ανάπτυξη και επενδύσεις στο τραπέζι των συνομιλ... Πολιτική

18:5721/08

Χωρίς ναυαγοσώστες οι παραλίες της Κατερίνης- Τι λέει ο αντιδήμαρχος στο GR TIMES Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

18:5521/08

22o Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών στον Δήμο Δέλτα Πολιτισμός

18:5121/08

Αυστηροποιούνται οι κανόνες για το μεταναστευτικό στις ΗΠΑ Διεθνή

18:3821/08

Κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ θα μεταβεί στη Σαμοθράκη Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3721/08

Σε υψηλά επίπεδα ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Πέμπτη (Χάρτης) Κοινωνία

18:3221/08

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2921/08

Αυγενάκης για Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες – Πάτρα 2019: Εθνικό στοίχημα η επιτ... Αθλητισμός

18:2721/08

Πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι Πολιτική

18:2221/08

Νεκρός ο άνδρας που υπέστη ανακοπή μετά από τροχαίο Κοινωνία

18:1821/08

Αλβανία: Γκρέμισαν την επιχείρηση του εστιάτορα που είχε επιτεθεί σε τουρίστες (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

18:1621/08

Η Οδύσσεια στο NOESIS Πολιτισμός

18:0921/08

Οι προτεινόμενοι ως νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών Υγεία

18:0521/08

Το φεγγάρι στα Κάστρα Πολιτισμός

18:0421/08

Πυρκαγιές σε εξέλιξη σε Σαμοθράκη και Καστοριά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:0021/08

«Πρωτιά» της Θεσσαλονίκης στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5321/08

Πέτσας σε Τσίπρα: Ποντάρεις μάταια σε νέα μέτρα Πολιτική

17:5221/08

Πάνω από έναν τόνο κάνναβης κατέσχεσε το λιμενικό – Δύο συλλήψεις (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5021/08

50 χρόνια Woodstock στη Μονή Λαζαριστών Πολιτισμός

17:4821/08

Αρχίζει στη Βουλή η διαδικασία επιλογής της ηγεσίας του Αρείου Πάγου Πολιτική

17:3921/08

Χαρδαλιάς: Σε λίγες ώρες θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στον Πόρο Κοινωνία

17:3221/08

Παρίσι- Τρεις τραυματίες από εισβολή στα γυρίσματα του ράπερ Booba Διεθνή

17:3221/08

O Enrique Iglesias στο PAOK Sports Arena Πολιτισμός

17:2021/08

Συγκλονιστικό το κύμα συμπαράστασης στον μικρό Αντώνη (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

17:1921/08

o Toni Sfinos στη Μονή Λαζαριστών Πολιτισμός

17:1821/08

O Βασίλης Φεύγας νέος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Πολιτική

17:0621/08

Επιστρατεύονται bloggers για την προβολή της Σαμοθράκης Οικονομία

16:5421/08

Θεοδωρικάκος: Στόχος η μεγαλύτερη ελευθερία στους δήμους Πολιτική

16:4421/08

Σωρεία ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα – Προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα Κοινωνία

16:4221/08

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα ηλεκτρικά πατίνια ζητά ο Λαμτζίδης Δήμοι

16:3621/08

Χατζηδάκης: Έναν χρόνο ακόμα αντέχει ο ΧΥΤΑ Φυλής Κοινωνία

16:3221/08

Έρχεται το Παγκόσμιο Συνέδριο Στατιστικής IFCS 2019 στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

16:2421/08

Τσίπρας: Ας μη θαρρούν πως η ιστορία τελείωσε εδώ Πολιτική

16:1721/08

Συνάντηση Τζιτζικώστα με τους νέους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

16:1021/08

Περισσότεροι από 1.300 επιβάτες δικαιούνται αποζημίωση για καθυστέρηση ή ακύρωση πτήσης... Χωρίς κατηγορία

16:1021/08

Σχέδιο για καταβολή ενοικίων σε τραπεζικό λογαριασμό Οικονομία

16:0521/08

Επενδυτές αναζητούν καινοτόμες ιδέες και startups στη Θεσσαλονίκη! Δήμοι

15:5921/08

Μέρκελ: Θα συζητήσω με Τζόνσον πώς θα έχουμε ένα Brexit χωρίς τριβές Διεθνή

15:4521/08

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποτελεί αξιόπιστο εταίρο των ΗΠΑ στην περιοχή Πολιτική

15:4321/08

«Δάσος» κάνναβης στον Παρνασσό Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3221/08

Α. Χαρίτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα σύγχρονο, προοδευτικό, αριστερό σχέδιο στη ΔΕΘ Κόμματα ,Πολιτική

15:2521/08

Σεισμική δόνηση 3,2 Ρίχτερ κοντά στην Αμφίπολη Ελλάδα

15:0921/08

Τα «Δέκα μπουζούκια της Δόμνας» στο Φεστιβάλ Θάλασσας (ΦΩΤΟ) Πολιτισμός

15:0821/08

Δεσμεύτηκαν 27,6 τόνοι καρπουζιών άγνωστης προέλευσης Κοινωνία

15:0221/08

Κεραμέως: Η καταπολέμηση εξαρτήσεων θα ενταχθεί στο σχολικό πρόγραμμα Παιδεία ,Πολιτική

15:0021/08

Θεσσαλονίκη – Αυξημένα τα ενοίκια κατά 10% με 30% για τους φοιτητές Κοινωνία ,Σημαντικά

14:5921/08

Συνάντηση Μητσοτάκη- ΕΣΑμεΑ: Αφοσιωμένος στην υλοποίηση τολμηρής πολιτικής για τα άτομα... Πολιτική

14:5521/08

«Τραγική η κατάσταση» στα Κέντρα Υγείας της Πρέβεζας Υγεία

14:5321/08

Πόρος: Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο τμήμα του νησιού Ελλάδα

14:5121/08

Εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4921/08

Οι επενδύσεις στη κτηματαγορά στο επίκεντρο συνάντησης Γεωργιάδη-Πένσο Οικονομία ,Πολιτική

14:4921/08

Άνω- κάτω η παράταξη Ταχιάου λόγω… Ζέρβα- Ζητούν από τη ΝΔ να πάρει θέση Δήμοι ,Σημαντικά

14:4221/08

Τέλος τα πλαστικά μπουκάλια νερού από το Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο Περιβάλλον

14:4121/08

Δήμας: Η ΔΕΘ πρέπει να είναι εμπορικό κι όχι πολιτικό γεγονός Πολιτική

14:3521/08

«ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2019»: Πρεμιέρα σήμερα για τη μεγάλη γιορτή του Θεάτρου Πολιτισμός

14:2821/08

Η Τουρκία και η Ελλάδα οι κυριότεροι εξαγωγείς ντομάτας και αγγουριών στη Βουλγαρία Οικονομία

14:2121/08

Έκθεση στην Κρήτη- Άγρια πουλιά και η σχέση τους με την αεροναυπηγική Δήμοι ,Περιβάλλον

14:2021/08

ΚΕΕ: 8+2 προτάσεις για ‘quick wins’ στην ανάπτυξη Οικονομία

14:1521/08

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών ... Πολιτισμός

14:0821/08

Ζαρίφ: H Τεχεράνη μπορεί να δράσει «απρόβλεπτα» όπως οι ΗΠΑ Διεθνή

14:0121/08

Πότε καταβάλλονται συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου Οικονομία

13:5421/08

Πτώση ελικοπτέρου- Πληροφορίες για μηχανική βλάβη Ελλάδα

13:4721/08

ΚΙΝΑΛ: Στο δρόμο του κ. Τσίπρα βαδίζει ο κ. Μητσοτάκης Πολιτική

13:4121/08

Πόρος-Ποιοι ήταν οι δύο Ρώσοι που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου Ελλάδα

13:3621/08

«Πάνω είστε περίεργη περίπτωση…» Άποψη ,Άρθρα

13:3421/08

Συνεχίζονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη Β.Ελλάδα

13:2721/08

Πόρος: Χωρίς άδεια λειτουργεί το ελικοδρόμιο του Γαλατά Ελλάδα

13:2121/08

Brexit-Το 52% των Βρετανών υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για μια οριστική συμφωνία ΕΕ

13:1621/08

Σύγκρουση 2 οχημάτων στον Περιφερειακό – 2 τραυματίες και ένας άντρας με ανακοπή Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1421/08

Το Κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας του μικρού Αντώνη (ΦΩΤΟ) Διεθνή

13:0721/08

VARάει απόψε το Καραϊσκάκη, μεγάλο σερί στη Βραζιλία Αθλητισμός

13:0021/08

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέων πρυτανικών αρχών Παιδεία

12:5321/08

Ξεκινά το δημοφιλέστερο γκέι φεστιβάλ στη Μύκονο – Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. (VIDEO) Ελλάδα

12:5221/08

Εξαφανίστηκε 14χρονη στη Καβάλα Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4621/08

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών Θεσσαλονίκη

12:3921/08

ΚΚΕ: «Απαράδεκτη η παρέμβαση των ΗΠΑ σχετικά με το ιρανικό δεξαμενόπλοιο» Πολιτική

12:3221/08

Θεσσαλονίκη: Τον «τσάκωσαν» με πάνω από 80 λαθραία πακέτα τσιγάρα Θεσσαλονίκη

12:2921/08

Το όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

12:2521/08

Συνήγορος του Πολίτη: Περιστατικά αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας και στις φυλακές Ελλάδα

12:1821/08

Στη «Διαύγεια» η απόφαση για το διορισμό διοικητή και προέδρου του ΕΦΚΑ Ελλάδα

12:1221/08

O Γιάννης Πάριος στο Ανοιχτό Θέατρο Συκέων Πολιτισμός

12:1121/08

Πρόβλημα για την Αθήνα το ιρανικό τάνκερ Διεθνή

12:0721/08

Φωτιά σε γηροκομείο: Απεβίωσε ηλικιωμένος που νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα Θεσσαλονίκη

12:0421/08

Συνάντηση Γεωργιάδη με την Πρόεδρο και μέλη του Π.Σ.Ε. Οικονομία ,Πολιτική

11:5821/08

Εργαζόμενοι CRETA FARMS: Ποιοι δε θέλουν τη διάσωση της Εταιρείας; Επιχειρήσεις

11:5721/08

Yψηλή αρτηριακή πίεση στην ηλικία των 30 θέτει σε κίνδυνο την υγεία του εγκεφάλου Υγεία

11:5021/08

ILNA: Tο Adrian Darya έχει ναυλωθεί από ιρανική ναυτιλιακή εταιρεία Διεθνή

11:4321/08

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού με τον Πρ. Επαγγελματιών Σαμοθράκης Πολιτική

11:3621/08

Νέα υπόθεση απάτης στην Πέλλα Ελλάδα ,Κοινωνία

11:2921/08

Οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό νέας ιταλικής κυβέρνησης ξεκινούν το απόγευμα! ΕΕ

11:2221/08

Φυτεία με περισσότερα από 1.500 δενδρύλλια κάνναβης Ελλάδα

11:1521/08

Βαρβιτσιώτης: Δεν θέλουμε να διευκολύνουμε την πορεία αυτού του πλοίου προς την Συρία Κόμματα ,Πολιτική

11:0721/08

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στον Πόρο Ελλάδα

10:5821/08

Και οι… κατσίκες στη μάχη για την πρόληψη των πυρκαγιών Διεθνή

10:5121/08

Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς Ελλάδα

10:4321/08

Το ύψος των υδάτων της Μεσογείου ενδέχεται να ανέβει κατά 20 εκατοστά Περιβάλλον

10:2821/08

Ιράν: Το Adrian Darya έχει μισθωθεί από τους Φρουρούς της Επανάστασης Διεθνή

10:1821/08

Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου στον Πόρο- «Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος» Ελλάδα

10:1121/08

O Αρχηγός της ΕΛΑΣ για τους ένστολους που συνέδραμαν στις πυρκαγιές Ελλάδα

10:0421/08

ΔΕΗ: Θυσιάζεται η έκπτωση συνέπειας 10% για τη διάσωση Ενέργεια

09:5721/08

Δύο ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών Κοινωνία

09:5021/08

Έσωσε κουτάβι από τα συντρίμμια σχολείου στη Ράκα και έκανε τη ζωή τους …βιβλίο! Διεθνή

09:4321/08

Ιταλία: Ο Ρέντσι διατεθειμένος να συνεργαστεί με το Κίνημα των 5 Αστέρων ΕΕ

09:3621/08

Λοχίας έσπασε πόρτες, για να σώσει άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του! (VIDEO) Β.Ελλάδα

09:2321/08

Πεζές περιπολίες στη Θεσσαλονίκη- Έλεγχοι σε περισσότερα από 13.600 άτομα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1521/08

Ενισχύονται τα ΜΑΤ – Μπαράζ ελέγχων Ελλάδα

09:0521/08

Πόρος: Πώς έπεσε το ελικόπτερο-Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

09:0521/08

Σαουδική Αραβία: Οι γυναίκες μπορούν πλέον να βγαίνουν από τη χώρα χωρίς την άδεια του ... Διεθνή

08:5121/08

Ιταλία-Προσπάθειες Ματαρέλα να δοθεί τέλος στην κυβερνητική κρίση ΕΕ

08:4421/08

Απορρίφθηκε έφεση καρδινάλιου-Έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων Διεθνή

08:3721/08

Υποχρεωτική πληρωμή ενοικίου μέσω τράπεζας σχεδιάζει η κυβέρνηση Οικονομία

08:3321/08

Αγαλματάκια ακούνητα αγέλαστα αμίλητα Η στήλη της Στύλου

08:3021/08

Σκόδρας: Ό,τι χρειαστεί για τον ΟΑΣΘ – Στη ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:2521/08

Βίντεο ντοκουμέντο-Διαβατά: Η μάχη των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο Θεσσαλονίκη

08:1821/08

Το Open Arms ελλιμενίστηκε έπειτα από 19 ημέρες Διεθνή

08:1021/08

Η Ουάσινγκτον θα «αναλάβει δράση» αν το Adrian Darya 1 αποπειραθεί να παραδώσει πετρέλα... Διεθνή

08:0021/08

Απροστάτευτα ολόκληρα χωριά- Κάτοικοι πληρώνουν… ιδιωτικές εταιρίες security Δήμοι ,Σημαντικά

07:5921/08

SOS για τις ελλείψεις αίματος στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5221/08

Ο Τραμπ ακυρώνει τη συνάντηση με την πρωθυπουργό της Δανίας λόγω… Γροιλανδίας Διεθνή

07:4421/08

Κυβερνητική αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας – Oι εξελίξεις τον Σεπτέμβριο Οικονομία ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:3721/08

Σήμερα η συνάντηση Μέρκελ – Τζόνσον Διεθνή ,ΕΕ

07:3121/08

Χαρισματικά τα φωτοβολταϊκά σε στέγες Ενέργεια

07:2421/08

Νέο «σαφάρι» για ανασφάλιστα – Τι ισχύει για τα πρόστιμα Auto Moto ,Οικονομία

07:1721/08

Στο ΚΑΣ σήμερα το θέμα του Ελληνικού Οικονομία

07:1021/08

«Μαραθώνιος» επαφών από αύριο για τον Κ.Μητσοτάκη Πολιτική ,Σημαντικά

07:0321/08

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3021/08

Παγκόσμιο Συνέδριο Βιβλιοθηκών – IFLA WLIC 2019 στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη

06:0021/08

Έρχεται το «Παρά θιν’ αλός» στην Καλαμαριά Πολιτισμός

05:3021/08

Φυσική παγίδα για τις κατσαρίδες στο σπίτι Διάφορα

05:0021/08

Ναρκωτική ουσία βοηθά στην απεξάρτηση από το αλκοόλ! Υγεία

04:3021/08

Ποια είναι τα πιο υγιεινά τυριά που μπορείς να έχεις πάντα στο ψυγείο σου Υγεία

04:0021/08

Ποια προϊόντα περιποίησης δεν πρέπει να μοιράζεστε με άλλους Υγεία

03:3021/08

Πως θα απεξαρτηθεί το παιδί σας από το Fortnite Υγεία

03:0021/08

Η Πάολα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά Μίκη Θεοδωράκη Lifestyle

02:3021/08

Από τι κινδυνεύουν τα άτομα με προβλήματα ύπνου Υγεία

02:0021/08

Σε δημοπρασία τα αθλητικά παπούτσια του Forrest Gump (ΦΩΤΟ) Διάφορα