Παράδοση δωροεπιταγής στη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού «ARETAKIS CUCINE E ARMADI-GRTIMES»!

Παράδοση δωροεπιταγής στη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού «ARETAKIS CUCINE E ARMADI-GRTIMES»!

Σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, η νικήτρια του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού «ARETAKIS CUCINE E ARMADI-GRTIMES», κυρία Γιώτα Χαλυβοπούλου παρέλαβε τη δωροεπιταγή ύψους 1.500 ευρώ, που περιλαμβάνει την custom κατασκευή οικιακών επίπλων κουζίνας, προσφορά της εταιρείας ARETAKIS CUCINE E ARMADI!

Η παράδοση του δώρου, που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα της εταιρείας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έγινε από τον ιδιοκτήτη της, κύριο Χρόνη Αρετάκη, με τη δημοσιογράφο και διευθύντρια του GRTIMES κυρία Μαρία Σαμολαδά, να δίνει το «παρών».

Η εταιρεία Aretakis Cucine E Armadi  με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Κύπρο με την επωνυμία UNICA COLLEZIONE, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κουζινών και ντουλαπών από το 1980, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και αισθητικής.

Εκ μέρους της ενημερωτικής ιστοσελίδας GRTIMES και της εταιρείας ARETAKIS CUCINE E ARMADI, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη συμμετοχή και την ανταπόκριση των αναγνωστών στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ακολουθείτε το GRTIMES, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις και την τρέχουσα επικαιρότητα!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ