Σ. Διαμαντίδης: Στόχος να γίνουν διεθνώς γνωστά τα μακεδονικά προϊόντα (VIDEO-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σ. Διαμαντίδης: Στόχος να γίνουν διεθνώς γνωστά τα μακεδονικά προϊόντα (VIDEO-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στην κατοχύρωση του εμπορικού σήματος στα μακεδονικά προϊόντα με την ονομασία «Macedonia The Great», αλλά και στη σχετική πρωτοβουλία που «τρέχει» ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) για την προώθηση του σήματος αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Σίμος Διαμαντίδης.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είχε ελλείματα», τόνισε ο κ. Διαμαντίδης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA. Όπως ο ίδιος εξήγησε, αν υπήρχε στη συμφωνία ο όρος «πως τα προϊόντα που παράγονται στη Βόρεια Μακεδονία θα ονομάζονται βορειομακεδονικά, τότε δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο».

Τελικά, αυτό δεν έγινε και έτσι, πρόσθεσε ο κ. Σίμος Διαμαντίδης, ο ΣΕΒΕ ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου -όπως είπε χαρακτηριστικά- «να κατοχυρώσουμε τα μακεδονικά προϊόντα και να τα κάνουμε διεθνώς γνωστά. Και για να καταλαβαίνει ο κόσμος την προέλευσή τους πρέπει να κατοχυρώσουμε εμπορικό σήμα».

Δείτε τη συνέντευξη:

Δείτε την ανάρτηση του κ. Διαμαντίδη και στο Instagram:

Στη συνέχεια, ο κ. Διαμαντίδης μίλησε για το λογότυπο του εμπορικού σήματος με ονομασία «Macedonia The Great» τονίζοντας πως «το GR παραπέμπει στην Ελλάδα και το Great στον Μέγα Αλέξανδρο».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ εξήγησε ποιες επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν το «M- Macedonia The Great»

Για το εμπορικό σήμα «Macedonia the Great» ο κ. Σίμος Διαμαντίδης, είχε αναφερθεί και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα» της Μαρίας Σαμολαδά, στον Real Fm 107,1.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαντίδης: Ποιες είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΣΕΒΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Θεσσαλονίκη: Ο Συμεών Διαμαντίδης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top