ΣΕΠΕΕ: Σχεδιασμός ενδυμάτων σε περιβάλλον 3D

ΣΕΠΕΕ: Σχεδιασμός ενδυμάτων σε περιβάλλον 3D

Το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού & Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) διοργανώνουν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 20 Μαΐου, με θέμα τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενδυμάτων σε περιβάλλον 3D.

Η διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων ένδυσης σε τρεις διαστάσεις, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την αντιμετώπιση προκλήσεων, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας. Παρά τα σημαντικά οφέλη η αξιοποίηση αυτών των εργαλείων δεν έχει την αποδοχή που θα περίμενε κανείς, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψη ότι πέρα από τα οικονομικά οφέλη κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων, προσφέρουν και εξαιρετικό οπτικό υλικό π.χ, για e-shops, B2B & B2C.

Ποιος είναι ο ορισμός του 3D;  Πώς εντάσσουμε το 3D modelling στις υπόλοιπες ψηφιακές διαδικασίες μιας επιχείρησης; Ποιες λύσεις υπάρχουν στην Ελλάδα; Πώς έχουν λειτουργήσει επιτυχώς σε άλλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Πώς αξιολογείται το 3D asset και από ποιους; Ποιες είναι οι μελλοντικές τάσεις;

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά την διάρκεια των ομιλιών-παρουσιάσεων από τους εκπροσώπους όλων των εταιριών που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση https://forms.gle/RiAUwZ2XzsATE4V48 και θα λάβουν στο email τους το link συμμετοχής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ