Το ’21 κερδίζεις… με την εγγύηση Μαρμαρίδης

Το ’21 κερδίζεις… με την εγγύηση Μαρμαρίδης

Τα καταστήματα Μαρμαρίδης Έπιπλα, πιστά στο ραντεβού τους με τους καταναλωτές, για άλλη μια χρονιά συνεχίζουν να προσφέρουν.

Για τον λόγο αυτό κάνουν ποδαρικό στο 2021 με ένα μοναδικό διαγωνισμό. Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές άνω των 50 ευρώ από τις 18-12-2020 εώς τις 7-1-2021 μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.marmaridis.gr λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για μια δωροεπιταγή αξίας 1000 ευρώ.

Οι δυσκολίες της εποχής είναι τέτοιες που επιβάλλουν θαρραλέες κινήσεις. Εκεί άλλωστε ξεχωρίζουν οι αρχές και οι αξίες κάθε επιχείρησης. Για αυτό το λόγο τα καταστήματα Μαρμαρίδης, εκτός από τα άριστης ποιότητας έπιπλα και τις μοναδικές προσφορές που συνεχίζουν να προσφέρουν στην ελληνική αγορά, αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό καταναλωτή να επιπλώσει τον χώρο του με προϊόντα αξίας 1000 ευρώ. Μέσα από την τεράστια γκάμα επιλογών στα καταστήματα Μαρμαρίδης ο τυχερός θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε μοναδικούς καναπέδες, είτε πρόκειται για γωνιακούς καναπέδες, είτε για καναπέδες κρεβάτι, είτε για καναπέδες με μηχανισμό ανάκλισης, σε σετ κρεβατοκάμαρας ή ξεχωριστά κρεβάτια με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, σε σετ τραπεζαρίας ή γενικότερα σε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμεί. Παράλληλα θα γνωρίσει και τις ιδιαίτερες επιλογές σε αξεσουάρ διακόσμησης όπως καθρέπτες, πίνακες και αλλά επιτοίχια διακοσμητικά που μπορούν να χαρίσουν αίγλη και καλαισθησία σε κάθε χώρο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαρκώς ανανεώνεται με νέα προϊόντα και εκπληκτικές προσφορές. Αναπαυτικές πολυθρόνες, μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες, εντυπωσιακές τραπεζαρίες δείπνου, σύγχρονα καθίσματα τραπεζαρίας και φρέσκιες επιλογές για όλα τα γούστα προσαρμοσμένα τόσο στις τάσεις της εποχής όσο και στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

Το 2021 ξεκινάει με την ελπίδα να φύγει ο σκεπτικισμός και η ανασφάλεια και να εξελιχθεί σε μια χρονιά ορόσημο για την νέα εποχή. Το 2020 αποτέλεσε μια χρονιά που θα μνημονεύεται για όλους τους λάθος λόγους, αλλά έφερε στην επιφάνεια μια ανάγκη που ήταν κρυμμένη για καιρό στα περισσότερα νοικοκυριά. Την ανάγκη για αλλαγή! Επωφεληθείτε λοιπόν της ευκαιρίας και βρείτε μέσω της Μαρμαρίδης Έπιπλα μοναδικές επιλογές που θα χαρίσουν στον χώρο σας την ζεστασιά και την ζωντάνια που πάντα ονειρευόσασταν. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει άμεσα, μιας και ο ιδιόκτητος στόλος της Μαρμαρίδης Έπιπλα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει στον χώρο σας τα ετοιμοπαράδοτα έπιπλα της εταιρείας εντός μόλις 48 ωρών! Στην ΄21 πάντα όλοι οι Έλληνες κερδίζουν αλλά κερδίζουν ακόμα περισσότερο οι πελάτες των καταστημάτων Μαρμαρίδης έπιπλα. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να ανανεώσετε άμεσα τον χώρο σας με καλοσχεδιασμένα, ποιοτικά έπιπλα σε εξαιρετικές τιμές, πάντα με την εγγύηση Μαρμαρίδης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top