Τσακίρης: Η γυναίκα- επιχειρηματίας στο νέο ΕΣΠΑ

Τσακίρης: Η γυναίκα- επιχειρηματίας στο νέο ΕΣΠΑ

«Δεσμευόμαστε ότι η γυναίκα επιχειρηματίας θα έχει τη θέση που της αξίζει στο νέο ΕΣΠΑ» απάντησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης στην πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., Λίνα Τσαλταμπάση κατά τη χθεσινή διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε, από την ευρωβουλευτή ΕΛΚ-ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με θέμα: «Ανάκαμψη των ΜμΕ: Εργαλεία και Πηγές Χρηματοδότησης».  

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κα Τσαλταμπάση, έθεσε ερώτημα στον υφυπουργό αναφορικά με τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 και τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ή σχεδιάζει το υπουργείο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι για τη γυναικεία οικονομική ενδυνάμωση και την υποστήριξη των γυναικών στο επιχειρείν. Όπως επισήμανε η ίδια «δυστυχώς, τα κατάλληλα βήματα δεν έγιναν και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τους αντίστοιχους στόχους του 2020».

Ο κ. Τσακίρης απαντώντας στα παραπάνω, τόνισε πως «δεσμευόμαστε ότι η γυναίκα επιχειρηματίας θα έχει τη θέση που της αξίζει στο νέο ΕΣΠΑ».

 Σε ανακοίνωση του ΣΕΓΕ σημειώνονται τα εξής: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένες με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του υφυπουργού, κ. Τσακίρη, καθώς με τον τρόπο αυτό, νιώθουμε  πως δικαιώνεται ο αγώνας ετών μας και εισακούονται τα πάγια αιτήματά χρόνων που έχει απευθύνει ο ΣΕΓΕ προς την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ