Βράβευση της DEMO στα Circle the Med Forum Awards

Βράβευση της DEMO στα Circle the Med Forum Awards

Η εταιρεία DEMO διακρίθηκε στην κατηγορία Green Growth στο θεσμό του Ινστιτούτου Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα.

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, διακρίθηκε στη διοργάνωση του Circle the Med Forum 2022 αποσπώντας βραβείο στην κατηγορία Green Growth, για τις εταιρικές της πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα Circle the Med Forum Awards είναι θεσμός της ομώνυμης διοργάνωσης που υλοποιείται για τρίτη χρονιά από το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα κι επιβραβεύει επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει, σχεδιάσει ή/και εφαρμόσει θετικές δράσεις και καλές πρακτικές που εντάσσονται στα πλαίσια της Κυκλικής Οικονομίας.

«Βασική μας δέσμευση είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα προς το περιβάλλον και να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας με τρόπο που περιορίζει τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε κάθε στάδιο των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, ετησίως. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση και έμπρακτη επιβεβαίωση της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας μας» δήλωσε ο κ. Αριστοτέλης Λυμπερόπουλος, Director of Industrial Development της DEMO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορκίδης: Ενθαρρυντική η εμπορική κίνηση στην Αττική κατά τη Black Friday

Κακοποίηση ανήλικης από τον προπονητή της: Νέα καταγγελία για τη στάση παιδοψυχολόγου (VIDEO)

Θ. Βασιλακόπουλος: Απαραίτητος όσο ποτέ άλλοτε ο εμβολιασμός έναντι της γρίπης (VIDEO)

Γ. Οικονόμου: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, στο οποίο και πλησιάζουμε (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top