Αντώνης Μάνος: Ο νέος με την startup εταιρεία φορολογικών εδρών από την Θεσσαλονίκη

Αντώνης Μάνος: Ο νέος με την startup εταιρεία φορολογικών εδρών από την Θεσσαλονίκη

Κάτοικος της Θεσσαλονίκης ο νέος επιχειρηματίας, που έφερε την STARTUP εταιρεία, κοινόχρηστης εργασίας και εκμίσθωσης φορολογικών εδρών στην Θεσσαλονίκη το 2020.

Από μικρός ανήσυχο πνεύμα, γνωστός στο κέντρο της πόλης για την εθελοντική και κοινωνική του δράση. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά, συνδιοργανώνει συχνά εκδηλώσεις που σχετίζονται με τις πρώτες βοήθειες, όπως και ενημερωτικά συνέδρια του δήμου, της ελληνικής αστυνομίας και συλλόγων, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών.

Λογιστής/φοροτεχνικός στο επάγγελμα, ανεξάρτητος αρθρογράφος και πλέον ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας «Κέντρο επιχειρηματικής ανάπτυξης και οικονομίας ο.ε.» (ΚΕΑΚΟ) , που ξεχωρίζει για την υπηρεσία της «MYEDRA», προσφέροντας πραγματικούς κοινόχρηστους χώρους εργασίας (όχι εικονικούς) για έναρξη επιχειρήσεων ή μεταφορά υφιστάμενων, σε ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν την δυνατότητα να μισθώνουν ακριβά ακίνητα.

Αντώνης Μάνος KEAO

Έτσι, νέοι επιχειρηματίες με μικρό κεφάλαιο, μπορούν να ξεκινήσουν την δική τους εταιρεία ή ατομική επιχείρηση με μικρό κόστος επαγγελματικής στέγης και μια σειρά παροχών, όπως λογιστικές υπηρεσίες, διαχείριση αλληλογραφίας, γραμματειακή υποστήριξη, αίθουσες συνεδριάσεων, συναντήσεων, εκδηλώσεων, εργασίας και άλλες παροχές.

Ο νέος τρόπος ίδρυσης επιχειρήσεων που προσφέρουν οι φορολογικές έδρες, αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα, αλλά σύνηθες φαινόμενο για αλλά κράτη της Ευρώπης, όπου εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια. Το χαμηλό κόστος μισθώματος,η δυνατότητα εργασίας σε κοινόχρηστους χώρους και τα meeting rooms, αποτελούν σημαντικά εφόδια για έναν νέο επιχειρηματία που αναζητεί περιορισμένα έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.keako.gr και φυσικά να επισκεφθείτε τον οργανωμένο χώρο της για να επιλέξετε την δική σας φορολογική έδρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας

Υπ. Εργασίας: 14 ερωτήσεις – απαντήσεις για το νέο ασφαλιστικό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top