Φωτιάδης: Το 2020 να αποτελέσει ορόσημο για ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων

Φωτιάδης: Το 2020 να αποτελέσει ορόσημο για ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων

Στους στόχους που έχει θέσει για το 2020 ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες» αναφέρθηκε ο πρόεδρός του, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου.

Όπως είπε ο κ. Φωτιάδης «στο επίκεντρο των δράσεών μας θα είναι και φέτος η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των μελών μας ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου ή παραγωγικής δραστηριότητας. Ο Σύνδεσμος θα είναι δίπλα τους –με όσα μέσα διαθέτει- για να παράσχει βοήθεια και λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ενώ παράλληλα θα εξακολουθήσει να διεκδικεί από την Πολιτεία λύσεις για όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα».

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΕΘ- «Νέοι Ορίζοντες» αναφέρθηκε και στο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα και ευχήθηκε το 2020 να αποτελέσει χρονιά-ορόσημο για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων και για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας με εκκίνηση μεγάλων επενδύσεων και τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- Νέοι Ορίζοντες ιδρύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2012 και εκπροσωπεί επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης από όλους τους κλάδους και τα επαγγέλματα, όπως από τους κλάδους του αλουμινίου, του αυτοκινήτου, των κατασκευών, της ένδυσης και υπόδησης, αλλά και επιγραφοποιούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, εμπόρους, επαγγελματίες από τον χώρο της αναψυχής και της εστίασης κλπ.

Η εγγραφή και η απόκτηση της ιδιότητας του μέλους του Συνδέσμου δεν δημιουργεί για τις επιχειρήσεις την υποχρέωση καταβολής συνδρομής ή άλλης οικονομικής επιβάρυνσης. Ωστόσο ο σύνδεσμος παρέχει στα μέλη του δωρεάν υπηρεσίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συμβουλευτική στήριξη από ειδικούς επιστήμονες κι επαγγελματίες για θέματα που άπτονται νομικών, ασφαλιστικών, φορολογικών ζητημάτων καθώς και αδειοδότησης επιχειρήσεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ