Καραμανλής: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το flyover της περιφερειακής οδού

Καραμανλής: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το flyover της περιφερειακής οδού
Οικονομία   | 11/09/2020 | 21:54

Στα έργα υποδομών και μεταφορών που έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται και άλλα που δρομολογούνται, με στόχο να βελτιώσουν θεαματικά την καθημερινότητα και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης και ευρύτερα της Β. Ελλάδας αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, εκπροσωπώντας -μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη – τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε τοποθέτησή του, με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος, στο Helexpo Thessaloniki Forum.

Ο υπουργός έδωσε τα χρονοδιαγράμματα των περισσότερων έργων, που εξελίσσονται στο μετρό, στο λιμάνι, στις οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις, ενώ επεσήμανε με έμφαση ότι ξεκίνησε ήδη ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση της ανατολικής περιφερειακής της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έθεσε δύο ξεκάθαρους στόχους. Πρώτον, ανάπτυξη, ώστε να τεθεί η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της ΝΑ Ευρώπης και δεύτερον, καλύτερη καθημερινότητα, ώστε να γίνει πιο ανθρώπινη η καθημερινή ζωή στην πόλη.

«Έχουμε εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Αναλάβαμε τη δέσμευση να το υλοποιήσουμε. Και εργαζόμαστε μεθοδικά για αυτό» είπε ο κ. Καραμανλής.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα που υλοποιούνται, ξεκινώντας από τις αστικές συγκοινωνίες, τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν αναζήτησε «δικαιολογίες» για την κατάσταση που παρέλαβε το καλοκαίρι του 2019, μετά την «κρατικοποίηση των συγκοινωνιών» από την «λεγόμενη, πρώτη φορά Αριστερά» και «ούτε επιχείρησε να ξεγελάσει τους πολίτες με ψεύτικες υποσχέσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Σε λιγότερο από 6 μήνες, από όταν αναλάβαμε, προστέθηκαν κατόπιν συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ, άλλα 130 λεωφορεία για την εξυπηρέτηση της υπεραστικής ζώνης». Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι σταδιακά έρχονται και άλλα λεωφορεία από το δήμο, μέχρι τα πενήντα που προβλέπει η συμφωνία και συνεχάρη το δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε, ότι έχει ολοκληρωθεί επίσης η δημοπράτηση της μίσθωσης 180 λεωφορείων με leasing (ήδη έχουν παραληφθεί τα 14), λέγοντας ότι συνολικά θα υπάρχουν στην πόλη 550 οχήματα ως το τέλος του έτους και με στόχο ο αριθμός να φτάσει μέσα τους επόμενους μήνες στα 600 λεωφορεία , «αριθμός – ρεκόρ» για την πόλη.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του μετρό της Θεσσαλονίκης. «Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μας ότι θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2023. Δώσαμε λύση έτσι ώστε να έχουμε και μετρό και αρχαία. Να υπενθυμίσω τη σύμφωνη απόφαση του ΚΑΣ» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε : «Ο σταθμός της Βενιζέλου, όταν ολοκληρωθεί θα αποτελεί έναν από τους πιο ωραίους σταθμούς μετρό στον κόσμο, καθώς θα συνδυάζει το μεταφορικό του αντικείμενο με ένα ουσιαστικά υπερσύγχρονο μουσειακό χώρο».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε, επίσης, την αναμόρφωση των μετακινήσεων και της καθημερινότητας στην πόλη, με το σχέδιο ανάπλασης της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης, το λεγόμενο Flyover.

«Θα έχουμε ανάδοχο ως το τέλος του 2021» είπε ο κ. Καραμανλής. Πρόσθεσε ότι είναι ένα έργο το οποίο, όπως είπε βάζει οριστικά τέλος στη συμφόρηση της Περιφερειακής Οδού, διασφαλίζει πιο γρήγορες και κυρίως ασφαλείς μετακινήσεις, σέβεται το περιβάλλον, προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη αλλά και από και προς γειτονικές πόλεις και κρίσιμους προορισμούς.

« Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία του διαγωνισμού» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε :

«Χωρίς μεγάλα λόγια, ας σκεφτούμε πόσο διαφορετική θα είναι η πόλη σε λίγα χρόνια. Με το Μετρό σε λειτουργία. Με πολύ περισσότερα, σύγχρονα λεωφορεία στους δρόμους. Με μια εντελώς διαφορετική Ανατολική Περιφερειακή Οδό, το flyover. Αυτό είναι το σχέδιό μας, για να διασφαλίσουμε πρώτα απ’ όλα καλύτερη καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη».

Ο υπουργός ανέφερε, ότι υπάρχουν και άλλα σημαντικά έργα με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης και στην ανάδειξη του ρόλου της στην περιοχή.

Ενδεικτικά, ανέφερε το έργο της σύνδεσης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με βασικούς οδικούς άξονες, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, με προϋπολογισμό 70 εκατ. ευρώ, αλλά και το έργο της επέκτασης του 6ου Προβλήτα του Λιμένα, προϋπολογισμού 180 εκατ. ευρώ, που θα αναδείξει το λιμάνι σε νέο μεταφορικό κόμβο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Βαλκανική.

«Το έργο αυτό θα έχει ανάδοχο μέχρι το τέλος του χρόνου» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Οι σχετικές διαδικασίες προχωράνε με ικανοποιητικούς ρυθμούς και θα έχουμε ανάδοχο έως τα τέλη Δεκεμβρίου».

Επεσήμανε, ότι ήδη προβλέπεται και η σύνδεση του 6ου προβλήτα με το σιδηρόδρομο, έργο προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ. Η διαγωνιστική διαδικασία για το έργο θα ξεκινήσει εντός του 2021.

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία στην προώθηση των συνδυασμένων μεταφορών.

«Σήμερα παραδόθηκε ο δεύτερος αεροδιάδρομος της Θεσσαλονίκης» είπε ο κ. Καραμανλής και σχολίασε ως «επιτυχημένη» την επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να προωθήσει, τότε, την ιδιωτικοποίηση για δεκατέσσερα αεροδρόμια. Τα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης και επέκτασης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ολοκληρωθούν σταδιακά μέχρι το τέλος του 2020.

Ο κ. Καραμανλής έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ένα «εμβληματικό», όπως το χαρακτήρισε, έργο για την πόλη, το Μητροπολιτικό Πάρκο, το οποίο θα δημιουργηθεί εντός του στρατοπέδου «Παύλου Μελά». Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε για τη συμβολή του τον παριστάμενο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη για τη γρήγορη έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου, που αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει το έργο.

Ευχαρίστησε, ακόμη, τον περιφερειάρχη, Α. Τζιτζικώστα για την απόφασή του και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου για την πρωτοβουλία της, σχετικά με το διπλασιασμό του ποσού με το οποίο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα χρηματοδοτήσει την πρώτη φάση όλων των παρεμβάσεων, έχοντας διασφαλίσει πόρους ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ. «Και θεωρούμε πως έως τα τέλη του έτους θα εκδοθεί και το προεδρικό διάταγμα» είπε ο υπουργός.

Για την ανάπλαση της Δ.Ε.Θ , που επίσης αναμένεται προεδρικό διάταγμα και η έναρξη του σχετικού διαγωνισμού στην αρχή του επόμενου χρόνου, ο κ. Καραμανλής ανέφερε, ότι όπως είχε δεσμευθεί ο πρωθυπουργός, βρίσκεται «ένα ακόμη βήμα πιο κοντά».

«Σε χρόνο ρεκόρ εγκρίθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, και το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο και το πολεοδομικό σχέδιο εφαρμογής, βάζοντας στην τελική ευθεία την εκπλήρωση της δέσμευσης μας» είπε ο κ. Καραμανλής. Το έργο ανάπλασης αναμένεται να δώσει σε χρήση επιπλέον 70 στρέμματα χώρου πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

«Ελπίζω ότι σας έδωσα μια σαφή εικόνα της κατάστασης και της δέσμευσής μας όλα τα σημαντικά έργα να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς» τόνισε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Για να πετύχουμε στην πράξη -και όχι στα λόγια- τη βελτίωση της καθημερινότητας, την ανάπτυξη και την ουσιαστική αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας».

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, οι περιφερειάρχες Κ. Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, ενώ συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ Αναστάσιος Τζήκας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07:4504/12

The MAnnequin Collection: Σε μετάξι η πρώτη συλλογή αξεσουάρ Lifestyle ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

07:3604/12

Θεσ/νίκη: 7 συλλήψεις και πρόστιμα για συνάθροιση σε σπίτι! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:3004/12

Σάλος με την ιστοσελίδα πρωτοφανούς διαπόμπευσης γυναικών (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:1504/12

Fake news η αρχειοθέτηση της υπόθεσης Άλεξ Ελλάδα ,Σημαντικά

07:0504/12

Δράμα: «Ξαφνικά, από σήμερα, γινόμασταν τουριστική περιοχή!» Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:0004/12

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή Ελλάδα ,Σημαντικά

00:3104/12

Έχασε από την Ομόνοια (2-1) και είπε αντίο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (VIDEO) Αθλητισμός

23:5903/12

Κορωνοϊός: Πάνω από 1,5 εκατομμύριο οι νεκροί παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/12

Κύπρος-Κορωνοϊός: Δύο ακόμη θάνατοι και 348 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4503/12

Νοσηλεύτρια συγκλονίζει: Δεν μου νοίκιασαν σπίτι γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:4303/12

Καβάλα: Εννέα μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο Ελλάδα

23:4003/12

Τραμπ για υπουργό Δικαιοσύνης: Δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα Διεθνή

23:3503/12

Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Ημέρα πένθους κήρυξε ο Μακρόν Διεθνή ,ΕΕ

23:3003/12

Βέμπερ: Μην ξεγελιέστε από τον Ερντογάν! Διεθνή

23:2403/12

Λαμία: Θετική στον κορωνοϊό υπάλληλος γηροκομείου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:2003/12

Βρετανία-Covid-19: Πάνω από 60.000 νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1003/12

Παναγιωτόπουλος: Αντιμετώπιση τουρκικών προκλήσεων με γνώμονα το διεθνές δίκαιο Πολιτική

23:0403/12

Κλήρωση Τζόκερ 3/12: Οι τυχεροί αριθμοί για τις 600.000 ευρώ Αθλητισμός

23:0003/12

Ιταλία: Μαύρο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό Χωρίς κατηγορία

22:5403/12

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί την Τουρκία να αλλάξει στάση στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή ,Σημαντικά

22:5003/12

Βορίδης: Να μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους την αντίληψη της πραγματικής παραγωγής Αγροτικά ,Πολιτική

22:4403/12

Κορωνοϊός – Ιταλία: Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Κόντε Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

22:4003/12

ΚΕΔΕ: Αυτονόητη υποχρέωσή μας, ο σεβασμός στους πολίτες με αναπηρία Τοπική Αυτοδιοίκηση

22:3603/12

Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ατμοσφαιρική ρύπανση ΕΕ ,Ελλάδα

22:3003/12

Δ. Θέρμης: Μείωση κατά 10% μεσοσταθμικά στα δημοτικά τέλη για το 2021 Δήμοι

22:2003/12

Αντίθετος ο Δ. Αριστοτέλη στην ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών στην τουριστική ζώνη της Ολυμ... Δήμοι

22:2003/12

Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 174.500 οι θάνατοι λόγω covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1003/12

Δ. Δέλτα: Δωρεά τροφίμων στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Δήμοι

22:0803/12

Lockdown – Θεσσαλονίκη: Συνεχείς οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε βίντεο Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:0003/12

Κορωνοϊός-Ιταλία: Οι αρχές σκληραίνουν τα μέτρα ενόψει των γιορτών Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5003/12

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: «Παγωμένα» δημοτικά τέλη και το 2021 Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:4003/12

Κορωνοϊός-Ουγγαρία: Αριθμός ρεκόρ με 182 θανάτους μέσα σε μία ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3003/12

Γεννηματά: Χρειάζεται φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση Πολιτική

21:2003/12

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Περίπου 200.000 μολύνσεις σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/12

Θεσ/νίκη: 21η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1003/12

ΠΚΜ: Πρωτοβουλία για στήριξη και ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Περιφέρειες

21:0003/12

ΕΟΔΥ: 25 κρούσματα κορωνοϊού σε 974 rapid test Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:5503/12

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού Διεθνή

20:4003/12

H ΠΚΜ στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση “WTM Virtual” Περιφέρειες

20:3003/12

Τρ. Πειραιώς: Νέα μονάδα Data Management Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

20:2503/12

Αυξάνεται η διάρκεια φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Βουλή ,Παιδεία

20:2303/12

Κορωνοϊός: «Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων από τους λοιμωξιολόγους Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

20:2003/12

Μαραντόνα: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα ρημαγμένο σπίτι Αθλητισμός

20:1903/12

Γ. Κούτρας: Η δημόσια υγεία στη Θεσσαλονίκη δεν είναι θωρακισμένη (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

20:1003/12

Χρυσάφης: Πρόσβαση των ΑμεΑ παντού χωρίς περιορισμούς Δήμοι

20:0803/12

Lockdown: Ποιο SMS θα στέλνουμε για μετάβαση στα εποχικά καταστήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:0003/12

Δεύτερος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: Covid-19 & Καρκίνος Μαστού Υγεία

19:5003/12

Φον ντερ Λάιεν για νέα δομή: ΕΕ και Ελλάδα εργάζονται χέρι – χέρι ΕΕ ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4003/12

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Εκταμίευση 276 εκ. ευρώ σε δικαιούχους Οικονομία

19:3003/12

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2030 Αθλητισμός

19:2003/12

Κίνηση αισιοδοξίας από την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:0003/12

Η Ρώμη απαγορεύει τις άμαξες με τα άλογα από τους δρόμους της Διεθνή

18:5503/12

Κορωνοϊός: Πρώτη ξανά η Θεσσαλονίκη – Στο «κόκκινο» Λάρισα – Πιερία Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5003/12

Δικτύωση και συνεργασία φορέων και εργοδοτών για την ένταξη στην απασχόληση γυναικών θυ... Κοινωνία

18:4003/12

Βλάσης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο φίλο της Ελλάδας Πολιτική

18:3803/12

Τσίπρας σε ΝΔ: Είστε κυβέρνηση Λουδοβίκου και Μαρίας Αντουανέτας (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3103/12

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν 300 νέοι τάφοι για θύματα κορωνοϊού (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:3003/12

Καστοριά: Έκανε τα ψώνια του με κλεμμένη κάρτα Ελλάδα

18:2003/12

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το «χέρι του Θεού»! Αθλητισμός

18:1403/12

Β. Κικίλιας: Να στηρίξουν όλοι την εθνική προσπάθεια Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:1003/12

Μπάιντεν: Eπιστρέφουμε στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν Διεθνή

18:0603/12

Γεωργιάδης: Διατίμηση και στις συνοδές υπηρεσίες και στις τιμές των τεστ κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0303/12

Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων – 1.882 νέα κρούσματα Κορωνοϊός

18:0003/12

Covid-19: Πάνω από 22.000 τα νέα κρούσματα στη Γερμανία ΕΕ ,Κορωνοϊός

17:5003/12

Συμμετοχή Δένδια στην 27η υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ Πολιτική

17:4003/12

Μηταράκης: Συμπορευόμαστε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και την τοπική κοινωνία Διεθνή ,Πολιτική

17:3703/12

ΕΚΘ: Να καταβληθεί στο ακέραιο το Δώρο Χριστουγέννων Κοινωνία

17:3003/12

Επίσκεψη Τσίπρα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας -Τον υποδέχθηκε η Δ. Μιχαηλίδου Κόμματα ,Πολιτική

17:2003/12

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:1603/12

Κορωνοϊός: Κλείνει η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Παπανικολάου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

17:1003/12

Χατζηδάκης: Τέλος στη «φάμπρικα» με τα ιδιωτικά εκκλησάκια σε περιοχές εκτός σχεδίου Πολιτική

17:0003/12

Φωτεινοί σηματοδότες με αντίστροφη μέτρηση στα Τρίκαλα Δήμοι

16:5003/12

Βαρβιτσιώτης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: «Ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας» Πολιτική

16:4003/12

Εντυπωσιάζουν τα χιλιάδες ψαρόνια στο Ναύπλιο Κοινωνία ,Περιβάλλον

16:3403/12

Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στη Βούλα Κοινωνία

16:3003/12

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Θέμα ημέρων η ταυτοποίηση Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2003/12

Ισπανία-Covid-19: Όριο 10 ατόμων για τα πάρτι Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:1003/12

Νότης Σφακιανάκης: Όλα όσα είπε στην απολογία του Ελλάδα

16:0703/12

SOS εκπέμπουν οι ξενοδόχοι ορεινών περιοχών Ελλάδα ,Οικονομία ,Τουρισμός

16:0003/12

Επίδομα ΟΑΕΔ: Στήριξη ανέργων στον τουρισμό Κοινωνία ,Τουρισμός

15:5903/12

ΕΣΘ προς Δήμο Θεσσαλονίκης: Στολίστε την πόλη για τα Χριστούγεννα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:5803/12

Έκτακτο: Διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:5003/12

ΥΠΑΑΤ: Στην τελική ευθεία το ν/σ για τις αθέμιτες πρακτικές Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

15:4703/12

Aegean: Πάνω από 100 δρομολόγια εξωτερικού από 7 περιφερειακά hubs Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

15:4003/12

Εβραίος εντατικολόγος: Πώς πρόσφερα φροντίδα σε νεοναζί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3103/12

ΠΕΧ:Ερμηνευτικό λεξικό του Χαλκιδικιώτικου ιδιώματος Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

15:3003/12

Την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΡ ζητά και το ΜέΡΑ 25 Πολιτική

15:2003/12

Όλα τα προγράμματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας στη νέα ιστοσελίδα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:2003/12

Σχοινάς: Σεπτέμβριο του 2021 το νέο κέντρο υποδοχής στη Λέσβο Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:1703/12

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπρίστολ – Αναφορές για τραυματίες Διεθνή

15:1003/12

Κριτική για την κριτική Άποψη ,Άρθρα

15:0103/12

Καραμανλής και Σαμαράς για Ζισκάρ ντ’ Εστέν Πολιτική

15:0003/12

Τσιφλίκης: Η ζωή στην καραντίνα για άτομα με σύνδρομο Down (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ