Λογιστές – Φοροτεχνικοί: Μάχη με το «τσουνάμι» υποχρεώσεων

Λογιστές – Φοροτεχνικοί: Μάχη με το «τσουνάμι» υποχρεώσεων
Στράτος Λούβαρης

Το βάρος στις πλάτες τους σηκώνουν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας οι λογιστές – φοροτεχνικοί που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στους «τόνους δουλειάς» που φορτώθηκαν ξαφνικά, με όλες τις  ηλεκτρονικές πλατφόρμες που έχουν τεθεί σε λειτουργία λόγω κορωνοϊού από την κυβέρνηση, να περνούν μέσα από τα λογιστικά γραφεία.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν μιλώντας στο GRTimes.gr οι επαγγελματίες του κλάδου, δεν προλαβαίνουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και στις απαιτήσεις των πελατών τους μέσα στις ασφυκτικές προθεσμίες που έχουν τεθεί, οδηγώντας τους λογιστές σε απόγνωση, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη ανάγκη να βρεθούν άμεσα λύσεις, οι οποίες θα τους ανακουφίσουν και δε θα τους στερούν τα ανθρώπινα και εργασιακά τους δικαιώματα.

Πρόκειται για τον κλάδο, σημειώνουν, που προσπαθεί να κρατήσει στη ζωή την οικονομική συνέχεια της χώρας, ενώ αγκομαχεί να ανασάνει με όσα τραβάει καθημερινά, και ταυτόχρονα, πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα ή αποζημιώσεις από την τσέπη τους, για τυχόν λάθος το οποίο μπορεί, ωστόσο, να διορθωθεί.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο GRTimes.gr, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), Χρήστος Πάτσιας, στον ήδη μεγάλο φόρτο εργασίας ήρθαν να προστεθούν μεταξύ άλλων, λόγω της πανδημίας, υπό ασφυκτικές μάλιστα προθεσμίες και με ηλεκτρονικές πλατφόρμες που ουκ ολίγες φορές «κρασάρουν», οι αναστολές συμβάσεων εργασίας, αποζημιώσεις ειδικού σκοπού επιχειρήσεων, το ΤΕΠΙΧ 1 και 2, η επιδότηση επιτοκίου, η μείωση του ενοικίου κατά 40%, η επιστρεπτέα προκαταβολή 1 και 2, οι άδειες ειδικού σκοπού, το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, η επαναπρόσληψη εποχικών εργαζομένων κ.α.

«Χωρίς κανέναν συντονισμό λόγω της έκτακτης κατάστασης, το κράτος ξεκίνησε να βγάζει νόμους, πάρα πολλές ΚΥΑ και αποφάσεις, με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι καθημερινά να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε, χωρίς να είμαστε σε θέση να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον εαυτό μας, αναφέρει ο κ Πάτσιας, προσθέτοντας ότι μέσα σε έναν μήνα, τον Μάρτιο, νόμοι, ΚΥΑ και αποφάσεις ξεπέρασαν κατά πολύ όσες βγαίνουν σε έναν ολόκληρο χρόνο!

Συμπληρώνει δε, πως όλα αυτά τα παραστατικά, την ώρα μάλιστα που η χώρα τις τελευταίες δύο μέρες μετρά πάνω από 200 κρούσματα, φτάνουν στα λογιστικά γραφεία, με τον φόβο μήπως νοσήσουν να αυξάνεται. «Δε ξέρουμε πως μεταδίδεται ο ιός και σαν Ομοσπονδία ζητήσαμε να μας ενημερώσουν πως μπορούμε να προστατευτούμε, χωρίς να λάβουμε καμία απάντηση. Επιπλέον, πάνω από το 70% των φορολογουμένων περάσανε μέσα από τα γραφεία μας για να κάνουν φορολογικές δηλώσεις. Ακόμα και σήμερα που οι εργαζόμενοι έχουν φύγει από τα γραφεία μας εμείς συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες», επισημαίνει στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο κ. Πάτσιας αναφέρει, ότι ήδη μετρούν θανάτους συναδέλφων οι οποίοι δεν άντεξαν την πίεση και το άγχος. «Δεν υπάρχουν ωράρια, σαββατοκύριακα, άδειες και αργίες, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία», προσθέτει και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως «εμείς δεν έχουμε σταματήσει να εργαζόμαστε ούτε μια μέρα και φυσικά, εκ των πραγμάτων, δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα να αρρωστήσουμε, ούτε και να αποβιώσουμε, διότι τα πρόστιμα των πελατών μας θα είναι τεράστια και θα επιβαρύνουν εμάς ή τους κληρονόμους μας». Μάλιστα, ο ίδιος σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη από την πολιτεία, σε περίπτωση που εντοπιστούν σε κάποιο λογιστικό γραφείο κρούσματα και χρειαστεί να κλείσει, για το τι θα γίνει με τις καταστάσεις των πελατών, για παράδειγμα, που πρέπει να σταλούν, ενώ πρόκειται για ένα τόσο απλό πράγμα».

Επιπλέον ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., επισημαίνει την μεγάλη ανάγκη λόγω της έκτακτης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία, οι πλατφόρμες για δηλωτικές υποχρεώσεις, αιτήσεις κλπ. να μείνουν ανοιχτές για όσο διάστημα χρειαστεί, διότι το απαιτούν οι συνθήκες και οι περιστάσεις. «Δε χάθηκε ο κόσμος να γίνει μια αίτηση αντί για σήμερα, σε λίγες ημέρες σε περίπτωση που δεν προλάβουμε λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν σκέφτονται οι επαγγελματίες του κλάδου να αυξήσουν τις αμοιβές τους, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις, αλλά η μόνη τους έγνοια είναι πως θα βοηθήσουν τους πελάτες τους σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας. «Κάνουμε ότι μπορούμε και δουλεύουμε μερόνυχτα ολόκληρα για να τα καταφέρουμε», σημειώνει.

Την ίδια ώρα, το TAXISnet υπολειτουργεί, ακόμα και σήμερα γίνονται αλλαγές στα εισοδήματα και στα εκκαθαριστικά σημειώματα και οι λογιστές έχουν παράλληλα δεκάδες άλλες δηλώσεις, ΦΠΑ, ΜΥΦ, ΑΠΔ, κλπ. και πάνω από αυτές και δηλώσεις COVID, επιστρεπτέα, επιδόματα, και πολλά άλλα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, πριν από λίγες εβδομάδες.

«Ο κλάδος μας, με υψηλό αίσθημα συνδικαλιστικής, κοινωνικής και ατομικής ευθύνης είναι αυτός που στήριξε όλη την οικονομία της χώρας, σε μια περίοδο όπου πολύ σωστά, όλοι «μένανε σπίτι» πλην ορισμένων, όπως και ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών που «έμενε γραφείο», χωρίς προσωπικό λόγω και των αδειών, για να υλοποιήσει όλο αυτό το τεράστιο έργο που του ανατέθηκε, και το πιο στενάχωρο, χωρίς καμία αναγνώριση» τόνισε ο πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., Βασίλης Καμπάνης, κατά την εισήγησή του.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι περισσότερες από 610 αποφάσεις και 12 ΠΝΠ έπρεπε να αφομοιωθούν και να ερμηνευθούν πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία και να συμπληρωθούν οι βιαστικά σχεδιασμένες (λόγω του COVID-19) ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Με πολυάριθμα έγγραφα και τηλεδιασκέψεις, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης κατέγραψε τα προβλήματα τόσο για τις εσφαλμένες οδηγίες και εφαρμοστικές εγκυκλίους των μέτρων, όσο και τις πολλαπλές δυσλειτουργίες, στις κατά περίπτωση πλατφόρμες που κλήθηκε ο Κλάδος να εφαρμόσει, υλοποιώντας με υπευθυνότητα όλα τα μέτρα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κλάδος δέχεται ένα νέο “μπαράζ” δηλωτικών υποχρεώσεων, που ναι μεν κινούνται στα μέτρα προστασίας της οικονομίας, αλλά είναι εξωπραγματικές και ανθρωπίνως αδύνατον να διεκπεραιωθούν, καθώς ορίζονται ασφυκτικές προθεσμίες, γεγονός που οδήγησε τον κλάδο σε εύλογη και αυτονόητη απόγνωση. Επιπλέον, επιδεινώνεται η θέση του Λογιστή – Φοροτεχνικού, διότι έχοντας ταυτόχρονα να προετοιμάζει τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων (σε ένα χρονοδιάγραμμα που πρέπει να παραταθεί ), παράλληλα με τις ατελείωτες “πλατφόρμες”, έχει να παλέψει και με την προβληματική λειτουργία των συστημάτων που καθημερινά “κρεμάνε” τον τελευταίο μήνα», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει “τον κόμπο στο χτένι” και τον κλάδο σε δικαιολογημένη νόμιμη αντίδραση, για πρώτη φορά οργανωμένα, σε μία εποχή, μάλιστα, όπου το μεγαλύτερο μέρος του Δημοσίου υπολειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας λόγω της πανδημίας, γεγονός το οποίο συνεχίζει να δυσκολεύει τις καθημερινές εργασίες του κλάδου ακόμη και σήμερα, πρόσθεσε ο κ. Καμπάνης.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:0019/09

Μεξικό – Covid-19: Πάνω από 600 νέοι θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4519/09

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3019/09

Αλαλούμ στα σχολεία με την τηλεκπαίδευση Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:1519/09

Στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα ο Μάικ Πομπέο Πολιτική ,Σημαντικά

22:0019/09

Ιράν: 2.845 νέα κρούσματα COVID-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:4519/09

Σχόλιο ΝΔ για ομιλία Τσίπρα Πολιτική

21:3619/09

Νέες διοικήσεις στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

21:3019/09

Αυτοψία Χαρδαλιά στις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1519/09

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Δημήτρη Καρανικόλα Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0019/09

Συνάντηση Κουμουτσάκου με τον Κλεμέντ Μπον Κοινωνία ,Πολιτική

20:4519/09

Έφτασε στην Κρήτη ο «Ιανός»- Κλείνουν γέφυρες, πλημμύρισαν καταστήματα (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

20:2819/09

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση εξελίσσεται σε μία μεγάλη απάτη Θέματα GR Times ,Κόμματα ,Σημαντικά

20:1519/09

Πληροφορίες για επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα Πολιτική

20:0019/09

Κακοκαιρία «Ιανός»: Βιβλική καταστροφή στην Καρδίτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4519/09

Δήμος Αριστοτέλη: Ζητά αντισταθμιστικά οφέλη για τη μεταλλευτική δραστηριότητα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

19:3019/09

Έρνστ Ράιχελ: Να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις Ελλάδας – Τουρκίας Διεθνή

19:2319/09

Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από Thessaloniki Helexpo Forum Πολιτική

19:1519/09

Δημοσκόπηση GPO: Στο 16,8% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Κοινωνία ,Πολιτική

18:5519/09

Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν τα 240 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4519/09

«Καμπανάκι» ΠΟΕΔΗΝ για κατάσταση με τα περιστατικά κορωνoϊού Κορωνοϊός ,Υγεία

18:3019/09

«Ιανός»-Θεσσαλία: Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία Κοινωνία

18:2719/09

Κορωνοϊός: 240 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:1519/09

Τζ. Πάιατ: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις έχουν διάρκεια Διεθνή

18:0119/09

Σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο ο Χαρδαλιάς Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0019/09

ΠτΔ: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

17:4519/09

Ρόδος: Ακόμη τρεις καταγγελίες εις βάρος του γυναικολόγου Ελλάδα

17:3019/09

Παναγιωτόπουλος: Αποδείξαμε ότι είμαστε σε ετοιμότητα Πολιτική

17:1519/09

«Ιανός»: Η κακοκαιρία πλήττει την Υδρα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0019/09

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μακρακώμης Φθιώτιδας Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4519/09

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ Ελλάδα

16:3919/09

Πρέβεζα: Αιματηρή συμπλοκή με δύο σοβαρά τραυματισμένους Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3019/09

«Ιανός»: Τα μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:1519/09

Ηράκλειο: Σύλληψη για ληστεία Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0619/09

Στοίχημα Προγνωστικα: Διπλασιασμός στο Αγρίνιο και 2.15 στην Πρέμιερ Λιγκ Αθλητισμός

16:0019/09

Αυστραλία-Covid-19: Χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων από τον Ιούνιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:5319/09

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Καρανικόλας Ελλάδα

15:4919/09

Ώρα αντεπίθεσης για την Τίγκρες Αθλητισμός

15:4519/09

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές Ελλάδα

15:3319/09

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω τροχαίου Ελλάδα

15:3019/09

Κολομβία – Covid-19: Πάνω από 750.000 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:2019/09

Χαρδαλιάς: Ο «Ιανός» κατευθύνεται σε Αρκαδία, Λακωνία και Κύθηρα Χωρίς κατηγορία

15:1519/09

Covid-19: Πάνω από 30,51 εκατ. κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:0719/09

«Ιανός»: Απεγκλωβισμός ηλικιωμένου οδηγού στα Φάρσαλα (VIDEO) Ελλάδα

15:0019/09

Τηλεργασία: Τι είπε ο Βρούτσης για σύμβαση & μισθό Ελλάδα

14:4519/09

Στην Κύπρο η Σακελλαροπούλου Πολιτική

14:4119/09

Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία» Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:3319/09

Κ. Μακεδονία: Δεκαεννιά συλλήψεις-922 παραβάσεις σε αστυνομικούς ελέγχους Χωρίς κατηγορία

14:3019/09

ΟΑΕΔ: Ενεργοποιείται νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής δήλωσης παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων Ελλάδα

14:1819/09

Κορωνοϊός: Ψηλά στη λίστα με τα πρόστιμα η Κ. Μακεδονία Ελλάδα

14:1519/09

Ρωσία – Covid-19: Πάνω από 6000 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:0019/09

Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε πάρτι με 2 νεκρούς και 14 τραυματίες Διεθνή

13:4519/09

«Ιανός»: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με Αγοραστό, Σπανό και Κράτσα Ελλάδα

13:3319/09

Η Αγγλίδα σταχτοπούτα και το σερί στο Αγρίνιο Αθλητισμός

13:3219/09

Σέρρες: Παρίστανε υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ και εξαπάτησε ηλικιωμένο Ελλάδα

13:3019/09

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τα θύματα της κακοκαιρίας «Ιανός» Ελλάδα

13:1519/09

Πέτσας: H ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά Πολιτική

12:5919/09

«Ιανός»: Βρέθηκε το ΙΧ της 40χρονης που παρασύρθηκε στο Μουζάκι – Αλλά όχι η ίδια Ελλάδα

12:4919/09

«Ιανός»: Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι – LIVE η πορεία του κυκλώνα (ΦΩΤΟ- VIDEO) Ελλάδα

12:4519/09

Μυτιλήνη: Στη νέα δομή 9 χιλιάδες πρόσφυγες & μετανάστες Ελλάδα

12:3019/09

Επικοινωνία Δένδια με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Πολιτική

12:3019/09

ΗΠΑ: Πέθανε η εμβληματική ανώτατη δικαστής Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ Διεθνή

12:1719/09

«Ιανός» – Μητσοτάκης: Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων Ελλάδα

12:1519/09

Covid-19: Περιοριστικά μέτρα & lockdown στην Ευρώπη Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:1319/09

«Ιανός»: Αγνοείται ζευγάρι ηλικιωμένων στην Καρδίτσα- LIVE η πορεία του κυκλώνα Ελλάδα

12:0019/09

Εξαφάνιση 14χρονης από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

11:5919/09

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών Θεσσαλονίκη

11:4919/09

«Ιανός»: Κατάρρευσε το Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι Ελλάδα

11:4519/09

Αναδρομικά: Τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι ανά ταμείο Οικονομία

11:3819/09

Θύμα ληστείας ο Καφού την ώρα του Ολυμπιακός – Αστέρας! (video) Αθλητισμός ,Ελλάδα

11:3019/09

Καρδίτσα: Αίσιο τέλος για την οικογένεια που είχε εγκλωβιστεί Ελλάδα

11:1819/09

Θεσσαλονίκη: Έστελναν ναρκωτικά σε ευρωπαϊκές χώρες μέσω ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη

11:1519/09

Γερμανία – Covid-19: Πάνω από 2.000 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:0019/09

Κόστα Ρίκα – Covid-19: Ρεκόρ κρουσμάτων σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:4519/09

«Ιανός»: Πλημμύρες στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Ελλάδα

10:3319/09

«Ιανός»: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Καρδίτσα Ελλάδα

10:3019/09

ΔΕΔΔΗΕ: Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ελλάδα

10:1519/09

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Σε ποιες περιοχές Ελλάδα

10:1219/09

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην ΠΠ – Πού θα «χτυπήσει» αργότερα η κακοκαιρία Ελλάδα

10:0019/09

«Ιανός»: Αίσιο τέλος για τους τρεις εγκλωβισθέντες στον Αλμυρό Ελλάδα

09:5219/09

«Ιανός» – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες Ελλάδα

09:4519/09

Λαμία – «Ιανός»: Δεκάδες απεγκλωβισμοί ατόμων Ελλάδα

09:3019/09

Τι θα πει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ – Δέσμη 10 άμεσων μέτρων Κόμματα ,Πολιτική

09:1819/09

Οι κυρώσεις που περιμένουν την Τουρκία κατά τη Σύνοδο Κορυφής Διεθνή

09:1519/09

Πολιτικές Επιστήμες-ΑΠΘ: «Είναι καλά παιδιά και συνεπείς φοιτητές» Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

09:0019/09

Καταστροφές από τον «Ιανό» σε Ιόνιο και δυτική Πελοπόννησο (ΦΩΤΟ + VIDEO) Ελλάδα

08:4519/09

Κίνα: 14 νέα κρούσματα Covid-19 – Όλα «εισαγόμενα» Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:3519/09

Τα SOS για τη χρήση μάσκας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

08:3019/09

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

08:2019/09

«Ιανός»: Έφτασε και στην Αττική- Δείτε LIVE την πορεία του Ελλάδα

08:0419/09

«Ιανός»: Νεκρή ηλικιωμένη στα Φάρσαλα- LIVE η πορεία του κυκλώνα (VIDEO) Ελλάδα

08:0019/09

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Κοινωνία

08:0019/09

Β. Κοντοζαμάνης: Πήραμε σωστές αποφάσεις εγκαίρως (VIDEO) SamTimes ,Θέματα GR Times ,Σημαντικά

07:2019/09

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φέρνει τραίνα, βάζει μπροστά τα logistics στο Θριάσιο Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ