Μασούτης: Silver βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Μασούτης: Silver βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

H εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Health & Safety Awards 2022! Με το Silver βραβείο στον τομέα «Εργαλεία Τεχνολογίες & Εφαρμογές για την ΥΑΕ» και στην κατηγορία «COVID-19: Υπηρεσίες ΥΑΕ / COVID-19: OHS Service» αναγνωρίζονται οι ενέργειές της τόσο στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποφυγής και πρόληψης εξάπλωσης του Covid-19 στις εγκαταστάσεις της όσο και στην ασφάλεια εργαζομένων και πελατών στο δίκτυό της.

Η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2022 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Η διοργάνωση, που διεξήχθη για 8 η χρονιά από την Boussias και το περιοδικό Manufacturing με την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας  και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, έχει στόχο την ανάδειξη των εταιριών που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζομένους και μπορεί να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και υπεύθυνα στην αντιμετώπιση της πανδημίας για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών και του προσωπικού της εφαρμόζοντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας κι ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη. Με ισχυρό το αίσθημα ευθύνης για την αποφυγή της διασποράς του ιού φρόντισε για τη συνεχή παρακολούθηση λαμβάνοντας μέριμνα για πρόληψη κι αποφυγή κρουσμάτων στο δίκτυο των καταστημάτων, κεντρικών γραφείων και Logistic Center. Όρισε ομάδα «Covid Team» και προχώρησε στην άμεση καταγραφή, διαχείριση και παρακολούθηση κρουσμάτων covid-19 σε όλα τα τμήματα της εταιρίας με σκοπό την εύρυθμη κι απρόσκοπτη λειτουργία τους εν μέσω πανδημίας. Στόχος του εγχειρήματος η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων, η διαχείριση των κρουσμάτων μέσω της πρόληψης, όπως προβλέπεται από το White Prossers (αποφυγή μετάδοσης Αεριογόνων λοιμώξεων από ιούς όπως ο SARS COV – 19). Επιπλέον, πιστοποιήθηκε για την πρόληψη της υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών με το διεθνές πρότυπο H/W Certification Scheme του φορέα Swiss Aproval.

Το ενδιαφέρον της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε για την υγεία εργαζομένων και πελατών και της υγιεινής των εγκαταστάσεων αποτελεί προτεραιότητα και το συγκεκριμένο βραβείο επιβεβαιώνει τα γρήγορα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της και σε αυτόν τον τομέα. Το βραβείο παρέλαβαν η κα Μαρία Γκουραμάνη, Quality Assurance Manager και ο κ. Στέφανος Τσαχουρίδης, Quality Control Manager της Μασούτης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top