Πλαζ Αρετσούς: Νέος γύρος επαφών του Δήμου Καλαμαριάς με τη νέα διοίκηση της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση

Πλαζ Αρετσούς: Νέος γύρος επαφών του Δήμου Καλαμαριάς με τη νέα διοίκηση της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση

Ρεπορτάζ: Βάσω Βεγίρη

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΤΑΔ για το θέμα της παραχώρησης της Πλαζ Αρετσούς αναμένεται να έχει εντός του Απριλίου ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, όπως δηλώνει ο ίδιος στο GRTimes.gr. Στο μεταξύ, η Πλαζ Αρετσούς ή αλλιώς “Golden Bay” όπως έχει μετονομαστεί από τη δημοτική αρχή μετά την αναβάθμισή της, ετοιμάζεται να υποδεχτεί επισκέπτες τον Μάιο.

Αναλυτικότερα, με δεδομένη την κοινή αντίθεση των αντιπολιτευτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαμαριάς στους όρους παραχώρησης που προτείνει η ΕΤΑΔ και την αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (σ.σ. η οποία ενέκρινε το σχέδιο παραχώρησης που πρότεινε η ΕΤΑΔ) και την αλλαγή της διοίκησης της ΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Καλαμαριάς εκτιμά ότι για φέτος δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για επίτευξη συμφωνίας παραχώρησης της Πλαζ Αρετσούς (“Golden Bay”) στον Δήμο Καλαμαριάς.

Στο μεταξύ, η “Golden Bay” ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φετινούς επισκέπτες της το Μάϊο με πρόσθετες δράσεις εξωραϊσμού, όπως αναβάθμιση της παιδικής χαράς και άλλες παρεμβάσεις τοπικής κλίμακας, ενώ η 35η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς θα διεξαχθεί στον παραδοσιακό της χώρο στην Πλαζ Αρετσούς από τις 26 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου.

Γαλάζια Σημαία από το 2024

Όσον αφορά, δε, την απόκτηση Γαλάζιας Σημαίας στην Πλαζ Αρετσούς, που έχει ανακοινώσει ότι θα επιδιώξει η δημοτική αρχή, ο κ.Δαρδαμανέλης αναφέρει ότι αυτή αναμένεται το Μαϊο του 2024, καθώς πρέπει να υπάρχουν μετρήσεις για την καταλληλότητα των νερών επί τέσσερα συναπτά έτη και τα τέσσερα χρόνια θα συμπληρωθούν του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αμυράς: Θα βοηθήσουμε τον Δ. Καλαμαριάς για Γαλάζια Σημαία στην Πλαζ Αρετσούς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γ. Δαρδαμανέλης: «Ξανά στα χέρια της Καλαμαριάς η Πλαζ Αρετσούς»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top