Στ. Πέτσας: «Προσφέρουμε συνεχώς στήριξη στους δήμους για την αποκατάσταση υποδομών»

Στ. Πέτσας: «Προσφέρουμε συνεχώς στήριξη στους δήμους για την αποκατάσταση υποδομών»

Το ποσό των 8,71 εκατ. ευρώ σε 47 δήμους και 1 Σύνδεσμο πεδινών & ημιορεινών δήμων, θα δαπανηθεί για την αποκατάσταση υποδομών από φυσικές καταστροφές, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, χρηματοδοτούνται, με συνολικό ποσό ύψους 8.710.000 ευρώ, 47 δήμοι (και νομικά πρόσωπα αυτών) και 1 Σύνδεσμος πεδινών & ημιορεινών δήμων, στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται:

 

Η χρηματοδότηση των παρακάτω Δήμων και Νομικών Προσώπων αυτών:

2. Η χρηματοδότηση του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης του Ν. Ηλείας με το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000 €) για την εκτέλεση του παρακάτω έργου:

3. Η χρηματοδότηση του Δήμου Λευκάδας του Ν. Λευκάδος με το ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ (400.000 €) για την εκτέλεση του παρακάτω έργου:

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση δουλεύει, συνολικά, με όλες τις δυνάμεις της, για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Δουλεύουμε με συγκεκριμένο σχεδιασμό, προκειμένου να μειώνουμε τις συνέπειές τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο αποκατάστασης.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε συνεχώς στήριξη στους Δήμους που επλήγησαν από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές, χρηματοδοτώντας την αποκατάσταση υποδομών προς όφελος των πολιτών. Και συνεχίζουμε έμπρακτα να το κάνουμε, για όσο διάστημα έχουν ανάγκη».

Αναλυτικά η απόφαση ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top