ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις προσφορές για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις  προσφορές για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

Συνολικά τέσσερις δεσμευτικές προσφορές παρέλαβε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, στην περιοχή «Χρυσή Αμμουδιά».

Προσφορές υπέβαλαν, συγκεκριμένα, στο ΤΑΙΠΕΔ για το ακίνητο στη Νέα Ηράκλεια τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

· ΑΦΟΙ ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

· Λεωνίδας Κεντεποζίδης.

· AJS SEAS S.A.

· Light Blue Luxury Rooms ΙΚΕ.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών ως προς την πλήρωση των κριτηρίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους του διαγωνισμού θα εκκινήσει άμεσα, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο έκτασης 27 στρεμμάτων βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Χαλκιδικής, μεταξύ Νέας Ηράκλειας και Νέας Καλλικράτειας. Έχει μήκος ακτογραμμής περίπου 530 μέτρα και είναι εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου. Απέχει 45 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης, 31 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 27 χλμ. από τα Νέα Μουδανιά.

Στη διαγωνιστική διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου, το ΤΑΙΠΕΔ έχει ορίσει την εταιρεία Nexus Law ως Νομικό Σύμβουλο και την MTC Group ως Τεχνικό Σύμβουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑΙΠΕΔ: Δύο προσφορές για τo λιμάνι του Ηρακλείου

ΤΑΙΠΕΔ: Σε τροχιά υλοποίησης το σχέδιο για την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης

Νέα Ηράκλεια: Αλλάζει “όψη” η κεντρική πλατεία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top