Θεσσαλονίκη: Εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών συναντήθηκαν με την Β. Πατουλίδου

Θεσσαλονίκη: Εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών συναντήθηκαν με την Β. Πατουλίδου

Με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν δύο θέματα: Ο νέος κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών και η επέκταση των μέτρων των πάγκων που αντιστοιχούν σε κάθε πωλητή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαδικασία που αφορά στον εκσυγχρονισμό του κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών και σήμερα, οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων σε αυτές, κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών ζήτησαν να αυξηθούν τα μέτρα των πάγκων τους. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η επέκταση κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, η κυρία Πατουλίδου άκουσε το συγκεκριμένο αίτημα, εκφράστηκε θετικά, ωστόσο δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική της απάντηση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Κώστας Καρυπίδης, ο πρόεδρος του σωματείου μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία» Γιώργος Χρυσαφίδης και η γενική γραμματέας του σωματείου μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία» Ελένη Μαραγκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κομισιόν: Σχέδιο 300 δισ. για ενεργειακή απεξάρτηση από τη Ρωσία – Οι βασικοί πυλώνες (VIDEO)

Μεϊμαράκης-Σπυράκη: Τι δήλωσαν για τη δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε η ΕΕ για την ενέργεια (VIDEO)

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σε χαράδρα ο 81χρονος αγνοούμενος στη Βουρβουρού

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Αβαρλής για την υπόθεση με το “φακελάκι”

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε αντιδήμαρχο για «φακελάκι»

Τ. Γαϊτάνης: «Ο πρωθυπουργός αναδεικνύει μια νέα Ελλάδα, την ισχυρή Ελλάδα που θέλουμε»

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top