Το Επιμελητήριο Σερρών στην 86η ΔΕΘ–Ακολουθεί η SEREXPO (ΦΩΤΟ)

Το Επιμελητήριο Σερρών στην 86η ΔΕΘ–Ακολουθεί η SEREXPO (ΦΩΤΟ)

Με οκτώ σερραϊκές επιχειρήσεις συμμετέχει το Επιμελητήριο Σερρών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που διεξάγεται 10 – 18 Σεπτεμβρίου. «Είναι καθήκον του Επιμελητηρίου Σερρών να συμμετέχει σ’ αυτήν τη γιορτή της επιχειρηματικότητας» δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην SEREXPO που θα διεξαχθεί εντός του μήνα στις Σέρρες.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου ([email protected])

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η οποία κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου λειτουργίας της υποδέχθηκε περίπου 45.000 επισκέπτες.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ επιχειρήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που είναι η Τιμώμενη Χώρα της 86ης ΔΕΘ, και ελληνικών εταιρειών, που ξεπερνούν τις 600 ενώ ο παλμός της ελληνικής επιχειρηματικότητας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, τα 46 Επιμελητήρια με τις 320 επιχειρήσεις από όλη τη χώρα χτυπάει στα Περίπτερα 2 και 3.

«Είναι καθήκον του Επιμελητηρίου Σερρών να συμμετέχει σ’ αυτήν τη γιορτή της επιχειρηματικότητας» δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς, τον οποίο συναντήσαμε στο Περίπτερο 3, την ώρα που ξεναγούσε τον βουλευτή του νομού Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαλλιαράς, στην 86η ΔΕΘ συμμετέχουν οκτώ σερραϊκές επιχειρήσεις (στο Περίπτερο 3) για τις οποίες η παρουσία τους στη ΔΕΘ με την αναγνωρισμένη αξία και το υψηλό της κύρος, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μέσα από γνωριμίες, επαφές και σύναψη συμφωνιών.

«Ο νομός μας είναι πλούσιος τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες και οι επαγγελματίες στηρίζουν τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου μας» ανέφερε ο κ. Μαλλιαράς.

Δυναμική επιστροφή της SEREXPO

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών αναφέρθηκε και στη δυναμική επιστροφή της διεθνούς επιχειρηματικής έκθεσης SEREXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί 21 – 25 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, το οποίο έχει παραχωρηθεί στο Επιμελητήριο.

«Είναι η 6η διοργάνωση -με μια παύση διετίας λόγω κορωνοϊού-, ξεκινάει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με πάνω από 100 εκθέτες και παράλληλες εκδηλώσεις με γαστρονομία, πολιτιστικούς συλλόγους, το Agro Serres, αθλητικά δρώμενα, μουσικές συναυλίες κ.ά.» ανέφερε ο κ. Μαλλιαράς καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει σ’ αυτό το πενθήμερο γιορτής και επιχειρηματικότητας.

Σ’ ότι αφορά εκτιμήσεις για επισκεψιμότητα όπως επισημαίνεται, το 2019 που είχε γίνει η έκθεση στον ίδιο χώρο, την επισκέφτηκε πάνω από 40.000 κόσμος. «Φέτος αναμένονται πολύ περισσότεροι» σχολιάζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.

Οι μουσικές συναυλίες

Η επιχειρηματική έκθεση SEREXPO θα πλαισιώνεται κάθε βράδυ από μουσικές συναυλίες γνωστών τραγουδιστών και συνθετών του ελληνικού πενταγράμμου. Οι μουσικές συναυλίες ξεκινούν με τον Δημήτρη Μπάση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, συνεχίζονται με τη Ρένα Μόρφη (Πέμπτη 22/9), τον Γιάννη Κότσιρα (Παρασκευή 23/9), τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη Βαρδή (Σάββατο 24/9) και την τελευταία ημέρα διοργάνωσης της φετινής SEREXPO την αυλαία θα ρίξει ο Σάκης Ρουβάς.

Σημειώνεται ότι η είσοδος τόσο στην έκθεση όσο και στις συναυλίες θα είναι δωρεάν ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι 10.00 – 22.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

SEREXPO – Επιμελητήριο Σερρών: «Αέρας» εξωστρέφειας με ελληνικές και ξένες συμμετοχές

86η ΔΕΘ: 280 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ διαχειρίζεται η ΜΟΔ (ΦΩΤΟ)

Δ. Φραγκάκης στο GRTimes.gr: Το 2022 θα είναι η νέα χρονιά ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top