Τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σε θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παντελή Φιλιππίδη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτελούμενο από: Τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης, Ευριβιάδη Ελευθεριάδη, τον υπεύθυνο οργανωτικού, Γ. Αρβανίτη, της υπέυθυνης Δημοσίων Σχέσεων Ρ. Εδιάρογλου και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Κώστα Πετρίδη.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν τόσο οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και ειδικότερα, ο εμπορικός κλάδος.

Από το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ακούστηκαν με προσοχή τα όσα τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και υπογραμμίστηκε η ανάγκη να συμβάλει με ουσιώδη τρόπο το πολιτικό σύστημα για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία και να «ανασάνει» η οικονομία.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονικης κ. Ελευθεριάδης Ευριβιάδης, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του ΕΣΘ πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα είναι δίπλα στο Σύλλογο και σε κάθε διεκδίκηση του που θα έχει ως στόχο την βελτίωση των συνθηκών στις οποίες δραστηριοποιούνται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, οι οποίες μαστίζονται από τις διαρκείς κρίσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης επανέλαβε τις σταθερές προτάσεις του ΕΣΘ για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την παγίωση των 120 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και την κατάργηση των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών με την παράλληλη ενίσχυση της ρευστότητας. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ σημείωσε πως οι πολιτικοί δεν πρέπει να ξεχάσουν από που ξεκίνησαν, την κοινωνία, ενώ τόνισε πως ο κλάδος διανύει μια παρατεταμένη περίοδο ανασφάλειας και χρειάζεται ουσιαστική στήριξη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top