Έρευνα: Η Ελλάδα στους φθηνότερους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς για τους Βρετανούς

Έρευνα: Η Ελλάδα στους φθηνότερους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς για τους Βρετανούς

Τις «φθηνότερες» ημέρες διακοπών στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Βρετανών ταξιδιωτών κατά την εφετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων παρουσιάζει η ταξιδιωτική πλατφόρμα Destination2.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι εάν οι ταξιδιώτες είναι ευέλικτοι στις ημερομηνίες του ταξιδιού τους, μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα στις πτήσεις μετάβασής τους στους αγαπημένους τους προορισμούς. Οι φθηνότερες πτήσεις για την εορταστική περίοδο εντοπίζονται στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στο top10 των προορισμών των Βρετανών για αυτά τα Χριστούγεννα, με «φθηνότερη» ημέρα την 5η Δεκεμβρίου (11 λίρες) και «ακριβότερη» την 2α Δεκεμβρίου (79 λίρες).

Οι πτήσεις για Μαλδίβες, οι οποίες συγκέντρωσαν μέσο όρο 42.000 αναζητήσεων μηνιαίως, κοστίζουν 268 λίρες από το αεροδρόμιο Χίθροοου εάν κανείς ταξιδέψει στις 10 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι ταξιδιώτες θα πετύχουν την υψηλότερη τιμή αεροπορικών εισιτηρίων εάν ταξιδέψουν στις 17 Δεκεμβρίου (391 λίρες).

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως 234 λίρες για χειμερινές διακοπές στα Μπαρμπέιντος πετώντας στις αρχές Δεκεμβρίου αντί την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Οι πτήσεις προς Ντουμπρόβνικ είναι κατά 268 λίρες φθηνότερες την 15η Δεκεμβρίου έναντι της 19ης Δεκεμβρίου.

Πηγή: xenianews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ