Νοστιμιές στο Cookoo για το ανοιξιάτικο thessbrunch

Νοστιμιές στο Cookoo για το ανοιξιάτικο thessbrunch

To ξενοδοχείο Mediterranean Palace με το ολοκαίνουργιο εστιατόριό του Cookoo, συμμετέχει στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα του Thessbrunch, μίας πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Το thessbrunch εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στρατηγικού τουριστικού σχεδιασμού, με τη Θεσσαλονίκη να αναδεικνύεται ως γαστρονομική πρωτεύουσα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εμπιστεύονται και στηρίζουν το Thessbrunch,  project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Το περίφημο «δεκατιανό» εμπλουτίζεται, εμπνέεται, αλλάζει θεματική και γίνεται η νέα συνταγή του Σαββατοκύριακου στα ξενοδοχεία της πόλης.

Αυτό το Σάββατο, 18 Μαΐου, το Mediterranean Palace, μεταξύ 12:00-16:00, περιμένει επισκέπτες της πόλης και Θεσσαλονικείς για ένα comfort thessbrunch στο Cookoo.  Ο chef του εστιατορίου, με προσεγμένα menu και ξεχωριστές γεύσεις, βάζει τον καλύτερο του εαυτό για να σαγηνεύσει τους φανατικούς φίλους του project. Τα αυγά ποσέ σε αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα “Ολλανδέζ”, με τσιπς φρέσκιας πατάτας και πράσινη σαλάτα, καθώς και τα αυγά τηγανιτά με Κατίκι Δομοκού, ξεροψημένο μπέικον σε φρυγανισμένη τσιαπάτα είναι σίγουρα επιλογές που θα μείνουν αξέχαστες, όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Mediterranean Palace, σημειώνοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κρατήσεις.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top