Στο Salonica Restaurant βραβείο Ελληνικής Κουζίνας

Στο Salonica Restaurant βραβείο Ελληνικής Κουζίνας

Το Salonica Restaurant του MakedoniaPalace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «MakedoniaPalace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς, σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι φυσικό περιόρισε τον αριθμό των προσκεκλημένωνενώ τα μέτρα προστασίας ήταν δρακόντεια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το «MakedoniaPalace» απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κύρος, την ποιότητα των ανθρώπων του και το αποτελεσματικό management όλων ανεξαιρέτως των ομάδων εργασίας.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τρίτη χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων της χώρας σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «MakedoniaPalace».

Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν και ο επικεφαλής του γευστικού κεφαλαίου της βραδιάς με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα, δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας, που ταξίδεψαν τους 120 προσκεκλημένους σε γεύσεις και αρώματα αμιγώς ελληνικά, μ’ ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό στιλ και πρωτότυπες μείξεις υλικών.

Στο ballroom του «MakedoniaPalace» συγκεντρώθηκαν εκπροσώποι της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ηγεσίας της πόλης και της χώρας, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, του επιχειρείν και της δημιουργίας. Την απονομή των βραβείων παρουσίασε ο Κρατερός Κατσούλης .

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top