Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Αναζήτηση ξενοδοχοϋπαλλήλων και εύρεση εργασίας

Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Αναζήτηση ξενοδοχοϋπαλλήλων και εύρεση εργασίας

Με περισσότερες από 2.000 διαδικτυακές συνεντεύξεις, όπως αρμόζει φέτος στις ιδιαίτερες περιστάσεις,  ξεκινούν αύριο οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας, δίνοντας την ευκαιρία στους μεν εργοδότες να αναζητήσουν προσωπικό, στους δε υποψήφιους να διασφαλίσουν μια θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου ([email protected])

Από την Πελοπόννησο μέχρι την Χαλκιδική και από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο μέχρι τη Σκιάθο, την Κρήτη, την Πάργα και μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, το Ηράκλειο κτλ.

Περισσότερα από 40 κορυφαία brands, resort και ξενοδοχεία πόλης, συμμετέχουν στις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει για τέταρτη χρονιά η Workathlon, με στόχο την εύρεση προσωπικού στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Επί δυο ημέρες, αύριο (Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου) και μεθαύριο (Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου) στελέχη κορυφαίων ξενοδοχειακών ομίλων της Ελλάδας και της Κύπρου θα αναζητούν ταλέντα κάθε πόστου και εμπειρίας ώστε να τα εντάξουν στην ομάδα τους.

Αναζήτηση εργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr οι συμμετοχές των υποψηφίων έχουν ξεπεράσει τις 2.000, ενώ ακόμη και τώρα συνεχίζονται οι εγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι ακολουθώντας απλά βήματα, αξιοποιούν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με στελέχη κορυφαίων ξενοδοχείων, και ενδεχομένως να ενσωματωθούν στο δυναμικό τους.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι δωρεάν εγγραφή, στη συνέχεια να κλείσουν συγκεκριμένες συνεντεύξεις με τα ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται να εργαστούν και τέλος να δημιουργήσουν το πλήρες βιογραφικό τους.

Σημειώνεται, ότι οι ενδιαφερόμενοι, εάν έχουν ήδη λογαριασμό στην Workathlon, μπορούν να παραλείψουν την εγγραφή και να ακολουθήσουν κατευθείαν τα υπόλοιπα βήματα. Επίσης, θα πρέπει να κλείσουν συγκεκριμένα ραντεβού με τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν.

Η Workathlon, πλατφόρμας εύρεσης εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνδέει αποδοτικά εργοδότες και υποψήφιους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Την εμπιστεύονται πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ