Ο Όμηρος Τσάπαλος στο #SamTimes: Περισσότερες μεταρρυθμίσεις παρά παροχές στη φετινή ΔΕΘ (Podcast)

Ο Όμηρος Τσάπαλος στο #SamTimes: Περισσότερες μεταρρυθμίσεις παρά παροχές στη φετινή ΔΕΘ (Podcast)

Για μια πολύ μεγάλη, εθνική προσπάθεια δραστικής αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής που αναμένεται να δουν οι πολίτες μέσα στο επόμενο διάστημα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, μιλώντας στη Μαρία Σαμολαδά και στο 2ο Podcast της εκπομπής #SamTimes.

Ο κ. Τσάπαλος εξηγεί γιατί το «καλάθι» της ΔΕΘ που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, θα περιέχει περισσότερο μεταρρυθμίσεις, παρά παροχές, ενώ αναφέρεται στα πολύ σημαντικά οφέλη από την επενδυτική βαθμίδα που είναι προ των πυλών, περιγράφει τη στόχευση του επερχόμενου νομοσχεδίου που θα αφορά στους κανόνες λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, ενώ σχολιάζει και τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με το ζήτημα της κατάληψης παραλιών και ελεύθερων χώρων, για το οποίο πραγματοποιήθηκαν μέσα σε έναν μήνα 3.500 έλεγχοι με διαπιστωμένες περίπου 1200 παραβάσεις.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, στο παρακάτω Podcast:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top