Κι άλλες παραιτήσεις στην Πειραιώς από ΝΔ Θεσσαλονίκης…

Κι άλλες παραιτήσεις στην Πειραιώς από ΝΔ Θεσσαλονίκης…

Ρεπορτάζ: Φιλία Νομικού

Πριν το συνέδριο εκτιμούν στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ότι θα πραγματοποιηθούν οι κυοφορούμενες αλλαγές στην τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ, καθώς το κλίμα στον 5ο όροφο της Μιχαήλ Καλού, όσο πάει και “βαραίνει”.

Σύμφωνα με πληροφορίες των GrTimes από έγκυρες πηγές, τρεις επιστολές που έχουν φτάσει στην Πειραιώς με αποστολείς εκ των έσω της Διοικούσας Επιτροπής, έχουν μορφή παραιτήσεων που τίθενται στην διάθεση του Προέδρου, με κοινά στοιχεία, όσον αφορά στο αιτιολογικό, που σχετίζεται με διάφορες πτυχές του τρόπου λειτουργίας του οργάνου.

Οι παραιτήσεις δεν δημοσιοποιούνται, σε αντίθεση με εκείνη που ήδη έχει υποβάλλει η Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου προ μηνός στον Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς εκτιμάται ότι με τις επικείμενες αλλαγές στη Διοικούσα Επιτροπή, θα εκλείψουν και οι λόγοι της παραίτησης. Βέβαια, εξίσου πιθανό είναι να γίνουν τελικά αποδεκτές προκειμένου η ηγεσία της ΝΔ να προβεί σε μια πιο εκτεταμένη αναδιάταξη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως ήδη εξετάζονται διάφορα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση. Εξετάζεται συγκεκριμένα, το αν θα περιοριστεί η αλλαγή στην ηγεσία του οργάνου, ή αν είναι δόκιμο να  γίνουν περισσότερες αλλαγές προσώπων και ρόλων, με δεδομένο ότι το νέο σχήμα θα είναι και αυτό που θα “τρέξει” τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Η εκτίμηση πως οι αλλαγές θα έχουν ολοκληρωθεί προ του συνεδρίου του κόμματος, βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι οι σύνεδροι έχουν ήδη αναδειχθεί και πως οι τοπικές προετοιμασίες περιορίζονται πλέον σε διαδικασίες ενημέρωσης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top