Α. Γεωργιάδης: Η σκληρή δουλειά έφερε την 1η θέση στη βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος

Α. Γεωργιάδης: Η σκληρή δουλειά έφερε την 1η θέση στη βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος

«Η έκθεση του Economist Intelligence Unit για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα, φέρνει την Ελλάδα 1η μεταξύ 82 χωρών στη Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, με άλμα 16 θέσεων!»

Την δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Η κατάκτηση της πρωτιάς στους δείκτες απαίτησε και απαιτεί υπερπροσπάθεια και σκληρή δουλειά, διυπουργικό συντονισμό και προσήλωση στο όραμα της Μεταρρύθμισης για την Απλούστευση και την Ψηφιοποίηση της Αδειοδότησης και Εποπτείας των οικονομικών δραστηριοτήτων, των προϊόντων και της λειτουργίας της αγοράς και των επιχειρήσεων γενικότερα για παραγωγικές επενδύσεις.

Η μεταρρύθμιση εντατικοποιείται, επεκτείνεται και εμβαθύνεται και στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Συνοδοιπόροι μου σε αυτή την τεράστια προσπάθεια:

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. ‘Α. Σκέρτσος, ο νυν Γ. Γραμματέας Συντονισμού κ. Θ. Κοντογιώργης, η πρώην Γ. Γραμματέας Συντονισμού κα. Β. Λοϊζου, οι πρ. Γενικοί Γραμματείς Βιομηχανίας κ.κ. Πελοπίδας Καλλίρης και Γιάννης Κυριακού, η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, η πρώην Συντονίστρια των Τεχνικών Κλιμακίων – Προϊσταμένη Τομέα Ανάπτυξης της ΓΓΣ κα Βασιλική Γεωργακοπούλου, οι συνεργάτες μου και τα εξαίρετα υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο τραγούδι του “Της ψυχής τα δεσμά”, μας συστήνει ο ταλαντούχος Φάνης Μπαρμπούνης

Ν. Δένδιας: Στόχος μας η δημιουργία ενός ελεύθερου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους δημοσιογράφους

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top