Αδ. Γεωργιάδης: Το Ελληνικό ξεκίνησε

Αδ. Γεωργιάδης: Το Ελληνικό ξεκίνησε

Το Ελληνικό ξεκίνησε, σημειώνει σε σημερινές αναρτήσεις του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκφράζοντας την ικανοποίησή του καθώς, όπως αναφέρει, παρά τις αμφισβητήσεις, λύθηκαν «άπειρα εμπόδια» και από χθες είναι επισκέψιμο για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός σε τρεις αναρτήσεις του αναφέρει τα εξής:

«Αμφισβητούσαν είτε ότι η @Lamda_Dev είχε τα χρήματα για το έργο, είτε εάν εμείς θα κατορθώνανε να λύσουμε τα άπειρα εμπόδια που υπήρχαν, είτε το ένα είτε το άλλο κλπ. Εμείς κλείσαμε τα αυτιά και προχωρήσαμε. Από χθες ο Ελληνικός Λαός μπορεί να επισκεφθεί το “Ελληνικόν ξεκίνησε”».

«Η πρώτη μου συνάντηση στο @MinDevGR την ημέρα που ανέλαβα το χαρτοφυλάκιο ήταν με τον κ. Οδυσσέα Αθανασίου της @Lamda_Dev έτσι όλα ξεκίνησαν και φθάσαμε στον Ιούνιο φέτος που η εταιρία αγόρασε την γη από το ΤΑΙΠΕΔ και χθες άνοιξε επιτέλους για το κοινό. Πάντα με τον @npapathanasis»

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το “Ελληνικό”…την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του “Ελληνικού” ευχαρίστως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βορίδης: Η κυβέρνηση έχει κρατήσει τη σωστή γραμμή στη διαχείριση της πανδημίας

Ατσαλάκης: Η Όμικρον θα ανέβει πολύ επιθετικά

Βατόπουλος για lockdown: Ποτέ μη λες ποτέ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top