Ακαδημία στελεχών ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με φόντο την πρόταση μομφής

Ακαδημία στελεχών ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με φόντο την πρόταση μομφής

Αλλιώς τα υπολόγιζαν οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας για το προσεχές Σάββατο τα πράγματα, όμως αλλιώς τα βλέπουν να εξελίσσονται.

  • Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το Σάββατο είναι προγραμματισμένη ακόμα μια εκδήλωση της Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη.

 

  • Φυσικά να σημειώσω ότι αυτές οι συναντήσεις αφορούν τις οργανώσεις γενικά της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης.

 

  • Εκεί όμως που έμεναν οι τυπικές λεπτομέρειες για τους καλεσμένους υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ήρθαν οι εξελίξεις με την πρόταση μομφής και ανέτρεψαν τον προγραμματισμό.

 

  • Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η Ακαδημία όπως έχει προγραμματιστεί όμως ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η λίστα των καλεσμένων υπουργών και γενικών γραμματέων.

 

  • Σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται η παρουσία τεσσάρων και πλέον υπουργών και γενικών γραμματέων ενώ βέβαιη θεωρείται η παρουσία των κ.κ. Μπρατάκου και Μαρινάκη οι οποίοι άλλωστε «σηκώνουν» μεγάλο βάρος της λειτουργίας του κομματικού μηχανισμού.

 

  • Όσο για τους υπόλοιπους, αναμένεται αύριο να οριστικοποιηθούν οι παρουσίες των υπουργών και των γραμματέων που θα έρθουν τελικά στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο. 

Γράφει ο “Αθηναίος” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top