Χριστοφιλοπούλου: Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών

Κόμματα, Πολιτική   | 24/03/2019 | 10:10

«Όσο πιο γρήγορα πάμε σε εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα», δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύη Χριστοφιλοπούλου, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση πως «το ποσοστό που θα πάρει το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές θα είναι διψήφιο». «Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών και θα αιφνιδιάσουμε όσους ποντάρουν στο αντίθετο», αναφέρει.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστηρίζει ότι υπάρχει διακύβευμα στις ευρωεκλογές κι αφορά στη προοδευτική στροφή που είναι όρος επιβίωσης για την ΕΕ. «Είναι αναγκαία όσο ποτέ η ψήφος αλλαγής για την Ελλάδα και την Ευρώπη», σημειώνει και προσθέτει πως «αν δεν προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενοποίηση με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις δεν θα μπει φρένο στην άνοδο του λαϊκισμού, ακροδεξιού και αριστερού, που τόσα δεινά έχει φέρει».

Προσθέτει ότι «η επερχόμενη ήττα στις ευρωεκλογές θα δυσκολέψει αναμφισβήτητα τον κ. Τσίπρα, και αυτό αποδεικνύεται αν δει κανείς τα αποτελέσματα ευρωπαϊκών και εθνικών εκλογών το 2009 και το 2014-2015». Και τονίζει ότι «η ψήφος στις ευρωεκλογές θα στείλει μήνυμα αλλαγής και για την εθνική αναμέτρηση»

Εξηγεί γιατί είναι ανάγκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη, ενώ για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ το επόμενο Σαββατοκύριακο η κ. Χριστοφιλοπούλου επισημαίνει ότι έχει ως στόχο «να περάσουμε από τον πολυκομματικό φορέα του σήμερα σε έναν ενιαίο φορέα». «Να ξεκαθαρίσουμε το πολιτικό αφήγημα με το οποίο θα πορευθούμε στις εκλογές. Το Συνέδριο είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα Μαξίμου, με τον τυχοδιωκτισμό που τους χαρακτηρίζει, να καπηλευθούν τις προοδευτικές ιδέες και τις διαχρονικές αξίες που υπηρετούμε», σημειώνει.

Με αιχμηρό τρόπο η κ. Χριστοφιλοπούλου σχολιάζει την «Πρωτοβουλία προοδευτικών πολιτών- Γέφυρα». « Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πράγματι γεφυρώσει τις διαφορές τους με τους Αντώναρο, Παπακώστα, Κουντουρά και λοιπούς. Τώρα πού είναι η πρόοδος σε αυτή τη «συμμαχία» ειλικρινά δεν ξέρω. Οι «γέφυρες» που προσπαθούν να στήσουν είναι συναλλαγές με γυρολόγους, που αναζητούν απεγνωσμένα λόγο ύπαρξης στην πολιτική σκηνή».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Εύης Χριστοφιλοπούλου στον Μιχάλη Μιχαήλ για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κυρία Χριστοφιλοπούλου, η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ξεκινήσει, άλλωστε απομένουν δύο- δυόμισι μήνες. Θα στηθούν μόνο κάλπες γι αυτές ή εκτιμάτε ότι θα γίνουν και οι κοινοβουλευτικές εκλογές τον Μάιο;

Ούτε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, που έχει το αποκλειστικό προνόμιο της προκήρυξης εκλογών, ξέρει πότε θα τις κάνει. Από τη μια βλέπει τη δημοσκοπική του κατάρρευση και από την άλλη επιθυμεί να εξαντλήσει και το τελευταίο λεπτό στην εξουσία. Έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος με μεγαλοστομίες, λαϊκισμούς, λάθη και παραλείψεις. Επομένως, όσο πιο γρήγορα πάμε σε εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Οι πολίτες ζητούν λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα και δεν μπορούν να περιμένουν πότε και με ποιο τρόπο θα αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να αποδράσει.

Γιατί το Κίνημα Αλλαγής διαφώνησε με την τροπολογία που αφορά στο ασυμβίβαστο βουλευτή- υποψήφιου ευρωβουλευτή; Είναι τόσο σημαντικό θέμα και θα επηρεάσει τις εξελίξεις;

Η τροπολογία αποτελεί μια άθλια, ωμή συναλλαγή του Αλ. Τσίπρα με τους γυρολόγους που τον στηρίζουν. Προκειμένου να διατηρήσει μια πλασματική δεδηλωμένη κατέθεσε την τροπολογία- αντάλλαγμα σε όσους ψήφισαν την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών, και συνεχίζουν να ψηφίζουν ό,τι άλλο τους φέρνει, προσφέροντάς τους μια εξασφαλισμένη υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταγγείλαμε και καταψηφίσαμε την τροπολογία γιατί μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις, αλλά γιατί καταδεικνύει την ωμότητα και τον κυνισμό τού Αλ. Τσίπρα στο χειρισμό των θεσμών, με αποκλειστικό γνώμονα το προσωπικό και κομματικό του όφελος ή, εν προκειμένω, τον περιορισμό της ζημιάς του.

Υπάρχει και ποιο είναι το διακύβευμα στις ευρωεκλογές; Συμμερίζεσθε δηλαδή ότι θα είναι πρόκριμα για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών όπως υποστηρίζει η ΝΔ;

Φυσικά, και υπάρχει διακύβευμα στις Ευρωεκλογές. Η προοδευτική στροφή είναι όρος επιβίωσης για την ΕΕ. Είναι αναγκαία όσο ποτέ η ψήφος αλλαγής για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αν δεν προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενοποίηση με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις δεν θα μπει φρένο στην άνοδο του λαϊκισμού, ακροδεξιού και αριστερού, που τόσα δεινά έχει φέρει. Όσο πιο ενωμένες και με κοινούς στόχους είναι οι χώρες της Ευρώπης τόσο θα απομακρύνονται ο εθνικισμός και η απομόνωση. Η επερχόμενη ήττα στις ευρωεκλογές θα δυσκολέψει αναμφισβήτητα τον κ. Τσίπρα και αυτό αποδεικνύεται αν δει κανείς τα αποτελέσματα ευρωπαϊκών και εθνικών εκλογών το 2009 και το 2014-2015. Η ψήφος στις ευρωεκλογές θα στείλει μήνυμα αλλαγής και για την εθνική αναμέτρηση.

Θα συνεργαστείτε με τη ΝΔ μετεκλογικά για να μην προκύψει κυβερνητική αβεβαιότητα; Γιατί ζητάτε ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέρχεται από τη Κεντροαριστερά;

Στο Κίνημα Αλλαγής επισημάναμε εγκαίρως την ανάγκη να αποσυνδεθεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής και τις πρόωρες εκλογές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να ενώνει και γι΄ αυτό πιστεύουμε ότι θα πρέπει να προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη, τον διαχρονικό θεσμικό εγγυητή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Όσον αφορά τις συνεργασίες, έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι η πορεία του Κινήματος Αλλαγής προς τις εκλογές είναι αυτόνομη. Κατεβαίνουμε στο λαό με το πρόγραμμά μας, το Σχέδιο «Ελλάδα» και με ολοκληρωμένες πολιτικές προτάσεις για προοδευτική διακυβέρνηση. Μετά τη λαϊκή ετυμηγορία, θα επιδιώξουμε αυτό που σταθερά από το 2012 λέμε ότι έχει ανάγκη η χώρα: Την εθνική συνεννόηση. Να ξεκαθαρίσουμε, όμως, ότι εθνική συνεννόηση δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη και συγκυβέρνηση με οποιαδήποτε παράταξη του δημοκρατικού τόξου. Οι πολίτες που μας κρίνουν, πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δύναμη να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές.

Από πού προκύπτει η αισιοδοξία που εκφράζετε στο Κίνημα Αλλαγής για καλό αποτέλεσμα στις εκλογές;

Τα μηνύματα του κόσμου, οι γεμάτες αίθουσες, οι φίλοι που είχαμε χάσει και τους ξαναβλέπουμε να γυρίζουν κοντά μας, δείχνουν ότι το ποσοστό που θα πάρει το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές θα είναι διψήφιο. Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών και θα αιφνιδιάσουμε όσους ποντάρουν στο αντίθετο.

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται την έξοδο από τα Μνημόνια και την επαναφορά της κανονικότητας στην χώρα. Στο Κίνημα Αλλαγής, το αμφισβητείτε. Γιατί;

Η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια είναι ένα ακόμα μεγάλο ψέμα του Αλ. Τσίπρα. Πρόκειται για κοροϊδία, όταν μάλιστα ο ίδιος έχει δεσμεύσει τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια, έχει συμφωνήσει υπέρογκα πλεονάσματα- θηλιά στο λαιμό της χώρας και έχει αποδεχτεί τη σκληρή εποπτεία των πιστωτών. Η εμπλοκή με τα κόκκινα δάνεια τα λέει όλα, αναδεικνύει τα ψεύδη της παρέας του κ. Τσίπρα σε όλο τους το μεγαλείο. Τώρα έχουν επιδοθεί σε λεονταρισμούς και μονομερείς ενέργειες ενόψει της κάλπης. Ο κόσμος όμως δεν τρώει κουτόχορτο. Τους κατάλαβε. Έχει απτές αποδείξεις. Η εντολή του θα είναι καταπέλτης για τον Αλ. Τσίπρα. Ήδη στο κόμμα του υπάρχει ανησυχία και αναταράξεις.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, διεξάγεται το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Ποιοι είναι στόχοι; Γιατί γίνεται και τι μήνυμα θέλετε να στείλετε;

Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί 30-31 Μαρτίου θα είναι πολιτικό και καταστατικό. Στόχος είναι να περάσουμε από τον πολυκομματικό φορέα του σήμερα σε έναν ενιαίο φορέα. Να ξεκαθαρίσουμε το πολιτικό αφήγημα με το οποίο θα πορευθούμε στις εκλογές και να καθορίσουμε την πορεία προς το μέλλον, με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Η εκλογή των συλλογικών μας οργάνων, όπως και η οργανωτική ενοποίηση δεν σημαίνει μονολιθικότητα στις απόψεις, αλλά δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Η διαμόρφωση των πολιτικών συντελείται με πλειοψηφίες και μειοψηφίες, δηλαδή με εσωτερική δημοκρατία. Το Συνέδριο είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Αλ. Τσίπρα και την παρέα Μαξίμου, με τον τυχοδιωκτισμό που τους χαρακτηρίζει, να καπηλευθούν τις προοδευτικές ιδέες και τις διαχρονικές αξίες που υπηρετούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπισθεί η διαφαινόμενη ενίσχυση της Ακροδεξιάς και γενικά των συντηρητικών δυνάμεων. Πώς κρίνετε την προσπάθεια για τη συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας και τη πρωτοβουλία «Γέφυρα»;

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πράγματι γεφυρώσει τις διαφορές τους με τους Αντώναρο, Παπακώστα, Κουντουρά και λοιπούς. Τώρα πού είναι η πρόοδος σε αυτή τη «συμμαχία» ειλικρινά δεν ξέρω. Οι «γέφυρες» που προσπαθούν να στήσουν είναι συναλλαγές με γυρολόγους, που αναζητούν απεγνωσμένα λόγο ύπαρξης στην πολιτική σκηνή. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά σημάδια του μεγάλου πανικού στον οποίο βρίσκονται σε σχέση με τη δυναμική που αναπτύσσει το Κίνημα Αλλαγής, ο πραγματικά προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση. Το σίγουρο είναι ό,τι για κάθε έναν αμοραλιστή «καρεκλάκια» που μαζεύουν, 1.000 πολίτες έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής, και στις εκλογές που έρχονται θα γευτούν τη συντριπτική ήττα μόνοι τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13:2021/04

Ευρωεκλογές: Ποιoς θα αξιοποιήσει τον κλονισμό από τον »πολιτικό σεισμό»; Άποψη ,Άρθρα

13:1321/04

Σρι Λάνκα: Και όγδοη έκρηξη στο Κολόμπο Διεθνή

13:1021/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Ο 35χρονος ομολόγησε την δολοφονία και των δυο γυναικών Διεθνή

13:0021/04

Η Τουρκία ενημέρωσε τον ΟΗΕ για γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Διεθνή

12:5021/04

Μητσοτάκης: Χρέος μας είναι να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία μας απέναντι στις σύγχρονες απ... Κόμματα ,Πολιτική

12:4021/04

Κ. Γιουτίκας: Στηρίξτε μας, έχουμε έργο, έχουμε όραμα Περιφέρειες

12:2021/04

Νέα έκρηξη στη Σρι Λάνκα Διεθνή

12:1021/04

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την κυριακάτικη αργία Θεσσαλονίκη

12:0021/04

Ζαρωτιάδης: Θα τιμήσουμε τους Θεσσαλονικείς του αντιδικτατορικού αγώνα Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:5021/04

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία Ελλάδα ,Κοινωνία

11:4021/04

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα να τεθούν στο περιθώριο οι νεοναζιστές Κόμματα ,Πολιτική

11:3021/04

Το pyroshow των οπαδών του ΠΑΟΚ από ψηλά (VIDEO) Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

11:2221/04

Σρι Λάνκα: Πάνω από 150 νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή ,Σημαντικά

11:1021/04

Ξυλόκαστρο: Τρεις νεκροί πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

11:0021/04

Το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές (VIDEO) Κόμματα ,Πολιτική

10:5021/04

Γεωργιάδης: Οι εθνικές εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα εάν η διαφορά στις ευρωεκλογές εί... Κόμματα ,Πολιτική

10:4021/04

Γεννηματά: Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Λαφαζάνης: Βατερλό για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι ευρωεκλογές Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Θεσσαλονίκη: Υψώθηκε σημαία του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκη

10:2021/04

Το 50% των απορριμμάτων των ελληνικών θαλασσών είναι κουτιά αλουμινίου, πλαστικά μπουκά... Περιβάλλον

10:1521/04

Το δ.σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ενέργεια

10:1021/04

Σρι Λάνκα: Στους 52 οι νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή

10:0021/04

Εισβολή Ρουβίκωνα σε κατάστημα ρούχων Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5021/04

Κύπρος: Ένα θρίλερ διαδραματίζεται αναζητώντας τη μικρή Σιέρα Διεθνή

09:4021/04

Αυστραλία: Άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα – Νεκροί δύο διασώστες που πήγαν να τ... Διεθνή

09:3021/04

Προεδρικές εκλογές σήμερα στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή ,Σημαντικά

09:2021/04

Φωτιά σε ΙΧ τα ξημερώματα έξω από την Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1021/04

Γεροβασίλη: Κρίσιμη η ψήφος και αναγκαία η συμμετοχή στις ευρωεκλογές Κόμματα ,Πολιτική

09:0021/04

Τζιτζικώστας: Οι συμπολίτες μας να ακούσουν το σημαντικό έργο που έγινε στην Κ. Μακεδονία Περιφέρειες

08:5021/04

Θεσσαλονίκη: Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Θεσσαλονίκη

08:4021/04

Εξάρχεια: Πεδίο μάχης για ακόμη ένα βράδυ Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3021/04

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα ενόψει Πάσχα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:2021/04

Σρι Λάνκα: Πολλαπλές εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία – Δεκάδες νεκροί (VIDEO) Διεθνή

08:1521/04

Ξυλόκαστρο: Νεκρό ένα άτομο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0021/04

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Ελλάδα ,Περιβάλλον

07:4221/04

ΕΕ: Τα Στρουμφ στη μάχη για τον γαλάζιο πλανήτη Περιβάλλον

07:4021/04

Ε. Χατζηγεωργίου στο GrTimes: Ο Τσίπρας είναι εξαιρετικός φίλος, όπως είναι και ως πρωθ... SamTimes ,Σημαντικά

07:3021/04

«Δείξτε το μωρό»: Γιατί οι Βρετανοί είναι έξαλλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μ... Διεθνή

07:0021/04

Αυτό είναι το πλεονέκτημα υγείας των vegan Διάφορα

06:3021/04

Σκύλο ή γάτα; Τι προτιμούν οι Έλληνες Διάφορα

06:0021/04

Να γιατί πρέπει να τρώμε αμύγδαλα καθημερινά Διάφορα

05:3021/04

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στον Τζίμι Φάλον: «Τι λες για ούζα;» Media

05:0021/04

Συναγερμός από δερματολόγους: Προσοχή στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών χαμηλού κόστους Διάφορα

04:3021/04

Γεννήθηκε για να σώσει τον αδερφό της – Η συμβολή της κλινικής γενετικής Υγεία

04:0021/04

Τι αποκαλύπτει η Σάσα Σταμάτη για το άγχος της Lifestyle

03:3021/04

Οι Νεοζηλανδοί αγρότες μαζεύουν μήλα με τη χρήση ρομπότ Διεθνή

03:0021/04

Με νέα επιδημία χολέρας κινδυνεύει η Υεμένη Υγεία

02:3021/04

Η Adele παίρνει διαζύγιο Lifestyle

02:0021/04

Συλλαλητήριο για τις αυξήσεις στο σουβλάκι! Κοινωνία

01:3021/04

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

01:0021/04

Οι Νοτιοκορεάτες κατέρριψαν το ρεκόρ του YouTube Lifestyle

00:3021/04

Γερνάει επικίνδυνα η Ιαπωνία Διεθνή

00:0021/04

Tagesspiegel: Υπό την απειλή του φαινομένου του ντόμινο, στο θέμα των αποζημιώσεων Διεθνή

23:5020/04

Λονδίνο: Για έκτη μέρα οι οικολόγοι κατέκλυσαν τους δρόμους Διεθνή

23:4020/04

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου Ελλάδα ,Κοινωνία

23:3020/04

Λόττο: Χωρίς «μεγάλους» νικητές η αποψινή κλήρωση Κοινωνία

23:2020/04

Γερμανία: Γεννητούρια στο ζωολογικό κήπο του Βούπερταλ (ΦΩΤΟ) Διεθνή

23:0520/04

Πυροβόλησαν εξ επαφής σκυλί και το άφησαν να αιμορραγεί μέχρι να πεθάνει Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5120/04

Σήκωσε το κύπελλο ο ΠΑΟΚ στο Βόλεϊ (VIDEO) Αθλητισμός

22:4420/04

Η κρισιμότητα των ευρωεκλογών κι η Νέα Ευρώπη Άποψη ,Άρθρα

22:2920/04

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Ενδείξεις για περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο Διεθνή ,Σημαντικά

22:1520/04

Η νέα διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Ελλάδα

22:0520/04

Μητσοτάκης: Από Κουρουμπλή, Κουντουρά και Κόκκαλη ένας Τζουμάκας δρόμος Κόμματα ,Πολιτική

21:5120/04

Πασχάλη Τουντούρη ψηφίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Παραπολιτικά

21:4720/04

EΛΓΕΚΑ: Αύξηση πωλήσεων αλλά και ζημίες το 2018 Επιχειρήσεις

21:3720/04

Ξυλόκαστρο: Επιχείρηση αναζήτησης πεζοπόρων Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2520/04

Αφγανιστάν: Επίθεση στο υπουργείο Επικοινωνιών – Επτά νεκροί Διεθνή

21:1020/04

Δένδιας: Υπαρκτός ο κίνδυνος ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη Κόμματα ,Πολιτική

20:5020/04

Ρεκόρ ταξιδιών στο εξωτερικό το 2018 για τους Έλληνες Ελλάδα

20:4220/04

Τσίπρας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβερνήσουν με τον Μαρινάκη (VI... Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:3020/04

ΚΚΕ – Γιαννιτσά: Επίθεση σε μαθήτρια, μέλος της ΚΝΕ Κόμματα ,Πολιτική

20:2020/04

Σύριγγα μέσα σε εκδοτικό μηχάνημα εισιτηρίων του ΟΑΣΘ! (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:1020/04

Θεσσαλονίκη: Μεταφέρθηκε για τις 4 Μαΐου ο Περίπατος των Ευχών Θεσσαλονίκη

20:0920/04

Πάτρα: Με… διαμαρτυρία περιμένουν τον Τσίπρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

20:0020/04

Θεσσαλονίκη: Ο Α. Γεωργιάδης κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:5020/04

Γιαννούλης: Προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με τα χρηματοδοτικά εργαλεία ... Περιφέρειες

19:4020/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Καθώς αναζητούσαν την 6χρονη, εντόπισαν και δεύτερη σορό Διεθνή

19:3020/04

Νέος Κόσμος: Ληστές χτυπούσαν επί ώρες ηλικιωμένη διότι δεν έβρισκαν χρήματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά