Δ. Καμμένος: Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος

Δ. Καμμένος: Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «πολιτικά ηλίθιο» τον Θανάση Παπαχριστόπουλο. Μάλιστα, σχολίασε και την παρέμβαση του κ. Βούτση στην παραίτηση του Παπαχριστόπουλου λέγοντας ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό».

Και συνέχισε «πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Αυτός και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηρισικά, ενώ ζήτησε από τον κ. Βούτση «να απολογηθεί γιατί έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής και γιατί βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία. Εχει πολιτικό συμβόλαιο να πουλήσουν τη Μακεδονία πάσει θυσία».

«Δεν μπορεί η Δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου, έχει πρόβλημα ο θεσμός» υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών, βρωμάει η υπόθεση με τους ανεξάρτητους».

Επιπροσθέτως, παρομοίωσε τον κ. Παπαχριστόπουλο με το παιδικό παιχνίδι γιο-γιο για τις αλλαγές πολιτικής θέσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top