«Ανάκριση» Μητσοτάκη… διάρκειας 2,5 ωρών

«Ανάκριση» Μητσοτάκη… διάρκειας 2,5 ωρών
Πολιτική, Σημαντικά   | 08/09/2019 | 14:36

Με μενού… Ερντογάν, προσφυγικό, ΟΑΣΘ, Συμφωνία των Πρεσπών και τις επόμενες εκλογές, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ- HELEXPO. Η συνέντευξη κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά για θέματα πανελλαδικού αλλά και ειδικότερου ενδιαφέροντος σε περισσότερες από 50 ερωτήσεις.  

«Πρόθεση μου είναι ασφαλώς να εξαντλήσω την τετραετία» σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες για να «κάψει» την απλή αναλογική την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη για τη χώρα. Τόνισε μάλιστα πως όταν γίνουν εκλογές- εάν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος με 200 βουλευτές στη Βουλή- τότε οι επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023 θα είναι διπλές. Για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θέλει την ομογένεια πιο κοντά.

«Είναι πάντα καλύτερο να συζητάμε με την Τουρκία» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. «Αν ο Ερντογάν θέλει επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα» σημείωσε. «Πρόθεση μου είναι να συναντήσω τον Τούρκο πρόεδρο στα Ηνωμένα Έθνη» είπε. Για την Αλβανία είπε ότι η Ελλάδα δεν θα συναινέσει σε συζήτηση για την ένταξή της στην ΕΕ εάν δεν δει έμπρακτη αλλαγή στάσης της αλβανικής κυβέρνησης έναντι της ελληνικής μειονότητας.

«Δεν έχω πρόθεση να μετατρέψω τη Βουλή σε βιομηχανία εξεταστικών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε ότι αρμόδιοι για τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών είναι η Βουλή και η Δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λέγεται κόμμα εξουσίας θα πρέπει να αφήσει την απλή αναλογική και να έρθει στην απλή λογική» είπε με νόημα αναφερόμενος στις συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Για τη ΔΕΗ είπε «κληρονομήσαμε μια ΔΕΗ σε τραγική κατάσταση. Κάποιοι βαρούσαν καμπανάκι μέσα από την ίδια την εταιρία. Ίσως πρέπει να ερευνηθεί γιατί κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα όταν κάποιοι χτυπούσαν καμπανάκι. Το σχέδιο εξυγίανσης της ΔΕΗ είναι τολμηρό. Θα κληθούν όλοι να συνεισφέρουν λίγο για να σωθεί η επιχείρηση» είπε και συμπλήρωσε  «Θέλω μια ΔΕΗ που θα εξυγιάνουμε. Περιουσιακά στοιχεία που αφορούν το δίκτυο θα πουληθούν». Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η ΔΕΗ πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα των ανανεώσιμων.

Σε ερώτηση σχετική για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και εάν ο ίδιος προτίθεται να προτείνει ξανά για τη θέση τον Προκόπη Παυλόπουλο τόνισε: «Το ζήτημα είναι ανεπίκαιρο. Αδικούμε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ίδιο τον θεσμό. Κάθε πράγμα στο καιρό του» είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να αποσυνδεθεί από τη διάλυση της Βουλής» είπε. «Η πρόταση μας είναι να εκλέγεται με 151 βουλευτές, ώστε να αποσυνδέσουμε οριστικά την εκλογή του ΠτΔ από την πρόωρη διάλυση της Βουλής» τόνισε.

 «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνικά επιζήμια συμφωνία» επανέλαβε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι η συμφωνία είναι μια κυρωμένη συμφωνία στη Βουλή και δεν αλλάζει κατά το δοκούν. «Θα είμαστε πολύ αυστηροί ως προς την εφαρμογή της συμφωνίας, την οποία θεωρούμε κακή. Η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία χρειάζεται ένα μεγάλο αναπτυξιακό άλμα» τόνισε και σημείωσε ότι πρέπει να υποστηριχτεί το brand της Μακεδονίας, να προστατευτούν τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις. Σε  ό,τι αφορά ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ είπε ότι κάποια στιγμή θα τον συναντήσει.

 «Κάναμε πολύ σωστά που καταργήσαμε το άσυλο της παραβατικότητας και της ανομίας. Τα πανεπιστήμια τα ίδια έχουν μια ευθύνη. Κάναμε μια σημαντική και ουσιαστική τομή» τόνισε για την κατάργηση του Ασύλου.

Για το προσφυγικό- μεταναστευτικό ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι γίνονται έρευνες για τις απευθείας αναθέσεις και την κακοδιαχείριση χρημάτων από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Η λογική μας είναι ότι η Συμφωνία με την Τουρκία πρέπει να τηρηθεί. Θα γίνουν επιστροφές στην Τουρκία» τόνισε σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν θα καταργηθεί κανένα επίδομα.

Στον τομέα της Οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση του στα δημόσια οικονομικά δεν ήταν τόσο ρόδινη, όσο την παρουσίαζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο επιτύχαμε υπεραπόδοση στα έσοδα. Αυτό δείχνει ότι Κάτι αλλάζει» σημείωσε.  Σχολίασε επίσης ότι στο επόμενο Eurogroup η κυβέρνηση θα θέσει το ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων από το ΔΝΤ. Συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα την επόμενη τριετία θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της επόμενης τριετίας. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν θα διεκδικήσει αμέσως μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Χαρακτήρισε προτεραιότητα της κυβέρνησης την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης. Είπε επίσης πως τα μέτρα του ενισχύουν την μεσαία τάξη. 

Ως προς τα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στην Αγγλία είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο θα χάσει τη μάχη. «Δεν απεμπολεί η Ελλάδα κανένα δικαίωμα στα γλυπτά του Παρθενώνα» τόνισε.

Χαρακτήρισε «χαμένη ευκαιρία για τη χώρα» την μη αναθεώρηση του άρθρο 16 του Συντάγματος σε ό,τι αφορά την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. «Είναι αδιανόητο κάποιος Κινέζος να θέλει να σπουδάσει κλασική φιλοσοφία στην Ελλάδα στα αγγλικά και να μην μπορεί να το κάνει. Κατά συνέπεια η προσοχή μας Πέφτει στα δημόσια πανεπιστήμια και πως θα γίνουν αυτά πιο εξωστρεφή» απάντησε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τον ΟΑΣΘ. Είπε ότι επί ημερών ΝΔ αυξήθηκαν τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. «Η συμφωνία με τα ΚΤΕΛ αποσκοπεί στην ανακούφιση του προβλήματος. Έχω ζητήσει από το υπουργείο ένα στρατηγικό σχέδιο για την μεσοπρόθεσμη αντιμετώπιση του ζητήματος των αστικών συγκοινωνιών» απάντησε χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός  προανήγγειλε αλλαγές στον εκλογικό νόμο και σχολίασε πως είναι προσωπικό του στοίχημα να υπάρξει συγκροτημένη πολιτική για τα άτομα με αναπηρία.

Χαρακτήρισε πλήρως κοστολογημένο το πρόγραμμα του κόμματός του.

Για το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης και τον Σταθμό της Βενιζέλου είπε ότι σέβεται την άποψη του Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με τα αρχαία αλλά εάν η πόλη θέλει να έχει Μετρό και σταθμό στη Βενιζέλου τότε η λύση που προκρίνεται είναι η απόσπαση και η επανατοποθέτηση των αρχαίων. «Η εντύπωση που σχηματίζω είναι ότι όλοι οι φορείς της πόλης υποστηρίζουν αυτή την λύση» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τα Εξάρχεια υποστήριξε ότι πρέπει να ξαναβρούν τον ελεύθερο χαρακτήρα τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι θα δει την ταινία του Κώστα Γάβρα.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν έχω αυταπάτες. Οι κυβερνήσεις έχουν συχνά ένα μήνα του μέλιτος. Σκοπός μας είναι ο μήνας να γίνει τετραετία μέλιτος».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5026/10

Κορωνοϊός-Νορβηγία: Αυστηρότεροι οι κανόνες για συναθροίσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4026/10

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή βουλευτών στον πρόεδρο της Βουλής για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

23:3526/10

Απομακρύνεται το Oruc Reis από τα ελληνικά νησιά Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

23:3026/10

Αυστρία: Ο Κουρτς καταδικάζει τις ύβρεις Ερντογάν κατά του Μακρόν Διεθνή

23:2726/10

Αναζητείται ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στα Χανιά Ελλάδα

23:2026/10

Ρωσία: Το ρωσικό εμβόλιο προκαλεί ανοσία και σε άλλους κορωνοϊούς Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

23:1026/10

Υπ. Υγείας: Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για τις γυναίκες 49-50 ετών Ελλάδα ,Υγεία

23:0026/10

Κατάρ: Υπέβαλαν Αυστραλές επιβάτιδες πτήσης σε γυναικολογικό έλεγχο Διεθνή ,Κοινωνία

22:5026/10

Κορωνοϊός-Ολλανδία: 10.343 νέα κρούσματα κατά το τελευταίο 24ωρο Διεθνή

22:4026/10

ΕΕΚΕ: Να μειωθεί άμεσα ο ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

22:3026/10

Στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης η Σακελλαροπούλου Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

22:3026/10

ΒΕΑ: Στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με κεφάλαιο κίνησης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

22:2526/10

Δωρεάν rapid test στο Περιστέρι – Εντοπίστηκαν 31 κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:2026/10

Γαλλία-Κορωνοϊός: Υπό συζήτηση μία νέα καραντίνα Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

22:1026/10

Καταλονία: Ενδεχόμενο lockdown τα Σαββατοκύριακα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0926/10

Μαζικά rapid test σε σχολεία της Κοζάνης και της Καστοριάς Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0426/10

Λαμία: Πάρτι φοιτητών με περισσότερα από 100 άτομα (video) Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0026/10

Βορίδης: 30 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

21:5026/10

ΔΝΤ: Ο κορωνοϊός επιδρά αρνητικά στις «πράσινες» επενδύσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

21:5026/10

Θεσ/νίκη: Νεαροί διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς και κατέληξαν στο τμήμα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:4026/10

Νεκρό από σφαίρα αγοράκι 3 ετών στα γενέθλιά του Διεθνή

21:4026/10

Τουρκία: Έκρηξη στην Αλεξανδρέττα από βομβιστή αυτοκτονίας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Διεθνή ,Κοινωνία

21:3026/10

Γερμανία: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν εναντίον Μακρόν Διεθνή ,Κοινωνία ,Πολιτική

21:1826/10

Χωρίς φανάρια λόγω βλάβης ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας Θεσσαλονίκη

21:1526/10

Τσίπρας σε Λαβρόφ: Να τερματιστεί αμέσως η τουρκική επιθετικότητα Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

21:1026/10

Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα Μουδανιά (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

21:0726/10

Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση 34χρονου από τα Εξάρχεια Ελλάδα

21:0026/10

Λευκορωσία: Δεν τους άφησαν να μπουν στη χώρα επειδή ήταν… γυμνασμένοι Διεθνή

20:5926/10

Σακελλαροπούλου: Έκφραση τιμής στην ιστορία της πόλης η επίσκεψή μου Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

20:5026/10

Εργαστήρια καλλιέργειας κάνναβης σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4426/10

Παρατείνεται η προθεσμία απόσυρσης των ταμειακών μηχανών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

20:4426/10

Οι τουρκικές προκλήσεις στο επίκεντρο για Μητσοτάκη και Ισραηλινό ΥΠΕΞ Πολιτική

20:4026/10

Γεωργιάδης: Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν ακριβά την ασυνειδησία τους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:3426/10

Φωτιά σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO) Ελλάδα

20:3026/10

Κορωνοϊός: Περισσότεροι από ένα εκατ. θάνατοι παγκοσμίως Κορωνοϊός

20:2026/10

Ινδία-Covid-19: 480 θάνατοι σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1526/10

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ αύριο στην Αθήνα Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1426/10

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο νέος πτωχευτικός κώδικας Πολιτική ,Σημαντικά

20:1126/10

Η Ελλάδα ακύρωσε τη Navtex στο Μυρτώο Πέλαγος την 29η Οκτωβρίου Ελλάδα ,Πολιτική

20:1026/10

Χαράτσι στα πλαστικά ποτήρια- Χρησιμοποίησε το δικό σου ποτήρι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

20:0026/10

Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του Κοινωνία

20:0026/10

Λάρισα: Κλείνουν τα σχολικά γυμναστήρια για εξωσχολικές δραστηριότητες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5826/10

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν θέλοντας να κάνει… πικ νικ στα Βαρώσια! Διεθνή ,Πολιτική

19:4026/10

Κορωνοϊος-Εμβόλιο Sputnik-V: Χωρίς παρενέργειες το 85% Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:3826/10

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας Ελλάδα

19:3526/10

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε η μητέρα που μαχαίρωσε ο γιος της Ελλάδα

19:3026/10

Λιγότερο από το 4% του πληθυσμού της Γουχάν έχει αντισώματα Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

19:2026/10

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία Κοινωνία

19:1926/10

Κορωνοϊός: Στην κορυφή του χάρτη η Αττική – Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:1626/10

Φοβερό μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

19:1026/10

Σε λειτουργία η εφαρμογή «Κωδικοί Δημόσιας Διοίκησης» Κοινωνία

19:0026/10

Κυκλοφορεί το βιβλίο-οδηγός για όσους ταλαιπωρούνται από σκολίωση Ελλάδα

18:5026/10

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μόνο με ραντεβού η λειτουργία των ΚΕΠ Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

18:4526/10

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με σποτάκι για τον Πτωχευτικό Νόμο-Αντίδραση Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

18:4026/10

Μητσοτάκης σε Λαβρόφ: Ταραξίας με θρησκευτικό μανδύα η Τουρκία Πολιτική ,Σημαντικά

18:3126/10

Κορωνοϊός: 715 κρούσματα σήμερα – 7 νέοι θάνατοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3026/10

Προκήρυξη για 258 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Όπλων-Σωμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:2426/10

Ανατροπή στο φονικό των Χανίων – Νεκρός και ο 82χρονος Ελλάδα

18:2026/10

Έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και Χανίων- Κατασχέσεις αντικειμένων Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1026/10

Λαβρόφ: Τα προβλήματα επιλύονται βάσει του διεθνούς δικαίου Πολιτική

18:0026/10

Κορωνοϊός: Πόσο επηρεάζει η χρήση της ασπιρίνης Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5626/10

ΧΑΑ: Βουτιά των τραπεζικών μετοχών- Ο Γενικός κάτω από τις 600 Ελλάδα ,Οικονομία

17:5026/10

Ηράκλειο: Συνάντηση Λαμπρινού με τον Υφ. Τουρισμού Μανόλη Κόνσολα Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4026/10

Ρωσία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού κατέγραψε η χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3026/10

Προκήρυξη για 160 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2026/10

Δίκη ΧΑ: Μεγαλύτερες ποινές ζητούν τα θύματα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1826/10

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι κατά δύο γυναικών Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1026/10

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κοινωνία

17:0026/10

Αυγενάκης: Χάος και πάρτι παρανομίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (VIDEO) Αθλητισμός ,Πολιτική

16:5026/10

Έκκληση Βεργίδη στους πολίτες του Κιλκίς: Τηρείστε πιστά τα μέτρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:4626/10

Τουρκία: Ακύρωση της Navtex για την 28η Οκτωβρίου Διεθνή ,Σημαντικά

16:4026/10

BENETH: Κλείνει πέντε καταστήματα στην Αττική Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:4026/10

Θεσσαλονίκη: 10 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή περίθαλψης παιδιών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

16:3026/10

Ηλιόπουλος: Ακυρώθηκε ο σχεδιασμός της ΝΔ να περάσει ο πτωχευτικός στα κρυφά Ελλάδα ,Πολιτική

16:2126/10

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση οδηγεί σε αναγκαστική πτώχευση νοικοκυριά και μικρομεσαίες (VIDEO) Πολιτική

16:2026/10

Τραμπ: Για την αύξηση των κρουσμάτων φταίνε τα τεστ και τα ΜΜΕ Διεθνή

16:1826/10

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη: Συζήτηση για Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:1026/10

Σταϊκούρας: Δόθηκαν 7 δισ. ευρώ μέσω Επιστρεπτέας Προκαταβολής Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:0326/10

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Τρεις συλλήψεις (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:0026/10

Ιωάννινα – Κορωνοϊός: Άμεσος ο κίνδυνος για υπαγωγή στην κατηγορία «4» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Περιφέρειες

16:0026/10

Χανιά: Silver Alert για τον σύντροφο της 80χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5026/10

Ν. Μηταράκης: Μείωση κατά 96% των μεταναστευτικών ροών στο τελευταίο εξάμηνο Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4026/10

Προϋπολογισμός: Έλλειμμα 7 δισ. ευρώ στο 9μηνο έφερε ο Covid Οικονομία

15:3026/10

Τζιτζικώστας: Ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

15:2026/10

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον νέο πρέσβη της Ινδίας Πολιτική

15:1326/10

Στη Θεσσαλονίκη η ΠτΔ: Φωτορεπόρτερ κατέβασαν τις φωτογραφικές μηχανές Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:1026/10

Πέτσας: Πολύ σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:0026/10

Κορωνοϊός: Περισσότεροι από 49.200 έλεγχοι για τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5926/10

Β. Κανελλόπουλος: Είναι δυστύχημα αυτό που συμβαίνει! (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5426/10

Ερντογάν: Ψυχωτικός ο Μακρόν- Μποϊκοτάζ σε Γαλλία Διεθνή ,Σημαντικά

14:4026/10

Τουρκικά F-16 πάνω από τους Ανθρωποφάγους Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3926/10

Δένδιας σε Λαβρόφ: Η Τουρκία έχει καταστεί ταξιδιωτικό γραφείο τζιχαντιστών Πολιτική

14:3726/10

Λεοντιάδης: Έως 70% η μείωση τζίρου στα ταξί (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:3526/10

Σακελλαροπούλου: Δεν απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

14:3026/10

Ν. Κεραμέως: Ενθαρρύνουμε τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα Παιδεία ,Πολιτική

14:2726/10

Δήλωση του Κ. Μητσοτάκη για την απώλεια του Χάρη Καρατζά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

14:2626/10

Καράογλου: Οι ημέρες είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

14:2326/10

Tρ. Πειραιώς: Στηρίζει HEMEXPO και ναυτιλιακή βιομηχανία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Ναυτιλία

14:1926/10

Ζέρβας: Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν νικηφόρους αγώνες Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1826/10

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει Κοινωνία ,Σημαντικά

14:1426/10

Καλαφάτης: Δεν υποχωρούμε και δεν παραχωρούμε αναφαίρετα δικαιώματα Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

14:1026/10

Τα «Χρόνια πολλά» του Ν. Χαρδαλιά στην κόρη του Πολιτική

14:0726/10

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0526/10

Σακελλαροπούλου από Θεσ/νίκη: Έκκληση στους νέους για κοινωνική ευθύνη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:0026/10

ΕΝΦΙΑ: Μέχρι την Παρασκευή (30/10) η πληρωμή πρώτης και δεύτερης δόσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:5726/10

Δείτε LIVE την συνέντευξη τύπου του Λ. Αυγενάκη Αθλητισμός ,Πολιτική

13:4526/10

Μόσιαλος: Είμαστε ήδη σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3426/10

Οι νέες αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα των χώρων εστίασης Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

13:3126/10

Άφιξη της ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου στον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3126/10

Θετικός στον κορωνοϊό βουλευτής της ΝΔ Κόμματα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:3026/10

Στοίχημα: Με το 1.83 της Τότεναμ και γκολ διπλασιασμού Αθλητισμός

13:2326/10

Αλ. Χρυσάφης: Εισαγόμενη η διασπορά covid στις Σέρρες (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

13:2026/10

Πέτσας: Ταραξίας η Τουρκία στην Αν. Μεσόγειο Πολιτική

13:1526/10

Λινού: Σε οκτώ μέρες θα έχουμε διπλάσια κρούσματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:0926/10

Κορωνοϊός: Έξι κρούσματα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας – Τεστ σε όλους εργαζόμενους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:0026/10

Συλλυπητήριο μήνυμα ΝΔ για τον Χ. Καρατζά Πολιτική

12:4526/10

Δερμιτζάκης: Φοβάμαι ότι μπορεί να μάς ξεφύγει ο ιός Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4226/10

Mega Insurance & Lux Actuaries: Ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών και αναλογιστικών ... Επιχειρήσεις

12:4026/10

Θεσσαλονίκη: Πολεμικό πλοίο στον Θερμαϊκό Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3026/10

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Πολιτική

12:3026/10

Σοκάρει ασθενής covid: Αισθάνθηκα ότι με πάνε στη Σπιναλόγκα! Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

12:2226/10

Σαρηγιάννης: Πρόβλεψη για 4.000 κρούσματα ημερησίως στο τέλος του έτους Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1926/10

FS- ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνουν και στην Ελλάδα τα ‘frecciarossa 1000’ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:1526/10

Μήνυμα Ν. Δένδια για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης Πολιτική

12:0026/10

Κορωνοϊός: Θετικότατα μηνύματα από το πειραματικό εμβόλιο της Οξφόρδης Επιστήμη ,Κορωνοϊός

11:5826/10

Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί μέσα σε 24 ώρες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4526/10

Δίκη ΧΑ: Οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών ζητούν έφεση κατά της απόφασης Ελλάδα

11:3026/10

ΔΕΗ: Λήγει η προθεσμία για το κοινωνικό τιμολόγιο – Πως θα κάνετε αίτηση Ελλάδα ,Ενέργεια ,Κοινωνία

11:1926/10

Αγ. Δημήτριος: Βγήκε η Θεία Κοινωνία στο… προαύλιο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1526/10

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για το παιχνίδι στη Γρανάδα που πλήττεται από την πανδημία Αθλητισμός

11:1026/10

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα Οικονομία

11:0326/10

Βατόπουλος: Σε 10 με 15 ημέρες κρίνονται τα νέα μέτρα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:0026/10

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής Τόμας Όπερμαν Διεθνή ,ΕΕ

11:0026/10

Τσάι «μοιράζει» ο Ερντογάν σε πολίτες Διεθνή

10:4526/10

Θα χάσει, αλλά μπορεί να σκοράρει! Αθλητισμός

10:3126/10

Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνα από τον ΙΝ Αγ. Δημητρίου (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3026/10

Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν δεσμεύονται ξανά για ανθρωπιστική εκεχειρία από σήμερα Διεθνή

10:2026/10

Θεσ/νίκη: Στον Άγιο Δημήτριο ο μητροπολίτης Άνθιμος (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1526/10

Κρούσμα κορωνοϊού σε κολυμβητήριο στα Ιωάννινα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1126/10

Κορωνοϊός: Κατέληξε 82χρονος στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:0026/10

Γερμανία – Κορωνοϊός: Μεγάλος και πάλι ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα Χωρίς κατηγορία

09:4526/10

Δικηγόρος Χ. Παππά: Δεν έχω γνώση πού βρίσκεται Πολιτική

09:4226/10

Συνωστισμός έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3026/10

Λαβρόφ: Κυριαρχικό δικαίωμα των κρατών τα 12 ναυτικά μίλια Διεθνή ,Σημαντικά

09:2426/10

Ενημερωτική εκδήλωση για τη Θαλασσαιμία στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ