Φύσσα: Δεν μπορώ να πω αν δικαιώθηκε ο Παύλος, μακάρι να ζούσε (VIDEO)

Φύσσα: Δεν μπορώ να πω αν δικαιώθηκε ο Παύλος, μακάρι να ζούσε (VIDEO)

Τη δύναμη ψυχής που τη διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια και για όσο εκκρεμούσε η δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι την τελική απόφαση για την καταδίκη της ως εγκληματική οργάνωση έδειξε η Μάγδα Φύσσα.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, που ήταν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας, άρχισε να κλαίει με λυγμούς ενώ στο πλευρό της βρέθηκαν συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι που έπεσαν στην αγκαλιά της μόλις η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη έδωσε τη λήξη της συνεδρίασης.

«Δικαιωνόμαστε με κάποιον τρόπο, μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες», είπε η Μάγδα Φύσσα, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στην πολιτική αγωγή για όλο τον πολύ μεγάλο δικαστικό αγώνα που έκανε, και «όλο τον κόσμο που μας στήριξε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η κ. Φύσσα για να συμπληρώσει:

«Δεν μπορώ να πω αν είναι δικαίωση για τον Παύλο, μακάρι ο Παύλος να ήταν εδώ και να το έλεγε ο ίδιος, να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ, για όλο τον κόσμο που αγωνίστηκε να αποδείξει πως είναι εγκληματική οργάνωση».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ