Δήλωση για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά έκανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
«Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν τα συναισθήματα μου αυτή τη δύσκολη ώρα. Η τόσο ξαφνική απώλεια της Φώφης Γεννηματά με έχει συγκλονίσει και νομίζω όλους τους Έλληνες.
Η Φώφη Γεννηματά ανήκε στην σπάνια κατηγορία των πολιτικών που είχαν μόνο συμπάθειες, ανεξαρτήτως της πολιτικής πεποίθησης που έχει κάποιος.
Τη γνώρισα στα φοιτητικά μου χρόνια και έζησα από κοντά τους αγώνες της, τόσο στο χώρο της πολιτικής, όσο και στη διαρκή μάχη που έδινε κατά της ασθένειας της. Δε λύγισε ποτέ. Πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα κοντά στον συνάνθρωπο. Ευγενική, δοτική, αξιοπρεπής, ευαίσθητη αλλά και «βράχος» απέναντι στις δυσκολίες και γνήσια αγωνίστρια για τα πιστεύω της και για τη Δημοκρατία.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά και στους συνοδοιπόρους της στην πολιτική.
Σήμερα η Ελλάδα φτώχυνε περισσότερο.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φώφη Γεννηματά: Τα λουλούδια στο έδρανό της στη Βουλή και το “αντίο” με στίχους του Καβάφη
Ιερώνυμος για Φώφη Γεννηματά: Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο στην πολιτική ζωή
Συντετριμμένος ο Κ. Μητσοτάκης για τον θάνατο της Φ. Γεννηματά: “Έγινε σύμβολο θάρρους”
Κ. Τασούλας: Διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτή την εβδομάδα
Θλίψη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά- Οι πρώτες αντιδράσεις
Ευ. Βενιζέλος: Η Φώφη Γεννηματά θα αναπαυθεί στην αγκαλιά των γονιών της
ΚΙΝΑΛ: Θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
Κ. Τασούλας: Διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτή τ
Σακελλαροπούλου: Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά συγκίνηση
Αλ. Τσίπρας για Φ. Γεννηματά: Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας
Συγκλονισμένοι Καστανίδης- Χρηστίδης για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά