Γ. Πλακιωτάκης για τη Μονάδα Αφαλάτωσης στο Καστελόριζο: Προτεραιότητα της κυβέρνησης τα έργα ανάπτυξης στα νησιά μας

 Γ. Πλακιωτάκης για τη Μονάδα Αφαλάτωσης στο Καστελόριζο: Προτεραιότητα της κυβέρνησης τα έργα ανάπτυξης στα νησιά μας

«Η υλοποίηση σημαντικών έργων, αλλά και ο σχεδιασμός νέων αναπτυξιακών δράσεων στην ακριτική Ελλάδα αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης μας», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής, στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδα αφαλάτωσης στο Καστελόριζο.

«Στο Καστελόριζο», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης, «εγκαινιάσαμε σήμερα μια νέα μονάδα αφαλάτωσης που χρηματοδοτήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Μεγίστης. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Εξασφαλίσαμε την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση καθώς επίσης και την σταθερή συντήρηση των δεξαμενών πόσιμου νερού του νησιού.

Η Ελλάδα, πορεύεται σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης και στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ακριτών μας. Κοιτάμε μπροστά και για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Ερντογάν και τους Τούρκους αξιωματούχους στις ανιστόρητες και παράλογες δηλώσεις τους.

Με όπλο το Διεθνές Δίκαιο, προστατεύουμε τα σύνορα μας και προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΗΑΕ : Σε υψηλό όλων των εποχών η ζήτηση για θέσεις εργασίας στην αεροπορία

New York Times: Η Ρωσία αγοράζει πυρομαχικά πυροβολικού από τη Βόρεια Κορέα

Δήμος Αλμωπίας: Πράσινο φως για αξιοποίηση ιαματικής πηγής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top