Γεννηματά: Η κυβέρνηση αφανίζει την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση

Γεννηματά: Η κυβέρνηση αφανίζει την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση

Έντονα επικριτική απέναντι στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί για τους μικρομεσαίους εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά.

Μετά την συνάντησή της με το προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση στον αφανισμό. Στηρίζει μόνο τους μεγάλους και ισχυρούς. Απέκλεισε την μεγάλη πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις ενισχύσεις του ΤΕΠΙΧ II και του Ταμείου Εγγυοδοσίας. Μέσα στην κρίση της πανδημίας, τους άφησε χωρίς ουσιαστική στήριξη. Και τώρα, ο νόμος που κατέθεσε δεν προσφέρει πραγματικά δεύτερη ευκαιρία στους επαγγελματίες, δεν προστατεύει την Α’ κατοικία τους, και αντίθετα μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές των σπιτιών τους».

Παρόντες στη συνάντηση, που έγινε στη Βουλή, ήταν ο πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβάνης, ο Α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Δαμίγος και o υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Χρήστος Λούσης. Από το Κίνημα Αλλαγής συμμετείχαν στη συνάντηση ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης και ο γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πόντας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ