Γεωργαντάς: Τέλος στα SMS στις 15 Μαΐου

Γεωργαντάς: Τέλος στα SMS στις 15 Μαΐου

Για κατάργηση της χρήσης των SMS με το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού έκανε λόγο ο υφυπουργός ψηφιακής πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς

«Με την κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει και η χρήση του SMS» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλώντας το πρωί στον Σκάι. Βέβαια στη συνέχεια τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.

Ο κ. Γεωργαντάς φάνηκε αισιόδοξος για τον ημερήσιο εμβολιασμό, καθώς χθες όπως ανέφερε «κάναμε ένα ρεκόρ κι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας προγραμματισμός που εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία» διότι ο χθεσινός αριθμός των εμβολιασθέντων ξεπέρασε τους 100.000. Ακόμη τόνισε πως μέσα στον Μάιο θα λειτουργήσουν μέχρι 1200 εμβολιαστικά κέντρα.

Παράλληλα υπενθύμισε πως χθες άνοιξε η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για τους ιδιωτικούς φορείς υγείας εκτιμώντας πως γύρω στις 20Μαΐου θα μπορούν να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται όσοι εργάζονται σε αυτούς.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έκανε λόγο για πάνω από 5,5 εκατ. εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Μαΐου, όπως ήδη αναφέρθηκε και από τον αρμόδιο Υπουργό Βασίλη Κικίλια.

«Μέσα στον Ιούνιο νομίζω πραγματικά ότι θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας» είπε ο κ. Γεωργαντάς προσθέτοντας πως στόχος είναι να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικες.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ