Γεωργιάδης στο ΕΕΘ: Αν θέλετε να ανοίξουμε χωρίς περιορισμούς εμβολιαστείτε

Γεωργιάδης στο ΕΕΘ: Αν θέλετε να ανοίξουμε χωρίς περιορισμούς εμβολιαστείτε

Στην τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 26 Απριλίου, συμμετείχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης – Έρχονται διορθώσεις στις ΚΑΔ για τα καφέ – μπαρ

Ο Υπουργός κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, τονίζοντας πως το τείχος ανοσίας μέσα από την διενέργεια εμβολιασμών, είναι η μόνη ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα και άνοιγμα της αγοράς χωρίς περιορισμούς.

«Θέλετε να ανοίξουν τα μαγαζιά, να έχετε κίνηση, χωρίς περιορισμούς; Πάμε όλοι να εμβολιαστούμε. Αν αυτό τηρηθεί, μέχρι τέλος Μαΐου η Ελλάδα θα έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια εμβολιασμένους, στα 5,5 εκατομμύρια είναι το λεγόμενο τείχος ανοσίας και σιγά, σιγά μπορούμε να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή. Αν δεν τα καταφέρουμε είμαστε άξιοι της τύχης μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Διορθωτικές κινήσεις για τις ΚΑΔ των καφέ-μπαρ

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησης του υπέβαλε ερωτήματα μελών του Δ.Σ.

Ο Υπουργός, ερωτηθείς από καταστηματάρχες εστίασης για το τι θα γίνει με τα μαγαζιά που πρόκειται να παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας, (σ.σ. δεδομένου ότι πολλές ΚΑΔ, όπως τα καφέ-μπαρ, εξαιρούνται από το άνοιγμα), δεσμεύθηκε πως “μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα γίνει προσπάθεια ώστε να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις”.

O κ. Γεωργιάδης ήταν θετικός στην πρόταση του κ. Ζορπίδη να του αποσταλούν γραπτώς όσα ερωτήματα δεν πρόλαβαν να τεθούν, ώστε να μπορέσει να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top