Γεωργιάδης: Τσίπρας & Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν

Γεωργιάδης: Τσίπρας & Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο τέως αναπληρωτής Υγείας, Πάυλος Πολάκης να χρηματίστηκαν από φαρμακοβιομηχανίες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, σε δήλωσή του, υποστήριξε: «Εδώ και μέρες ο κ. Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω ποιοι πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες (σ.σ. με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ). Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες, γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες».

«Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς, καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν» συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη από φαρμακευτικές πολυεθνικές.

«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.
Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη. Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top