Γεραπετρίτης: Επικίνδυνη η λογική των επιδομάτων

Γεραπετρίτης: Επικίνδυνη η λογική των επιδομάτων
Κόμματα, Πολιτική   | 29/05/2020 | 18:30

Απόλυτη διαφάνεια – απόλυτος σεβασμός στα χρήματα που θα εισρεύσουν – καθημερινή λογοδοσία: με το τρίπτυχο αυτό απαντά η κυβέρνηση στις ανησυχίες για ενδεχόμενη κατασπατάληση των κοινοτικών πόρων που πρόκειται να έρθουν στη χώρα μας, όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

Επίσης, αναφερόμενος στους τομείς στους οποίους θα διατεθούν κυρίως τα προγράμματα αυτά, τόνισε: «Βαδίζουμε προς το 2021, το συμβολικό αυτό έτος, με ένα πρόγραμμα που θα φέρει μια νέα Ελλάδα». Επικριτικός, την ίδια στιγμή, για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Γεραπετρίτης την κατηγόρησε για έλλειμμα αξιοπιστίας.

Εισαγωγικά ο υπουργός πρότεινε να μην ξεχνούν οι πολίτες δύο ημερομηνίες: την 28η Μαΐου 1979, ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα έγινε μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, καθώς και την 5η Ιουλίου 2015, όταν τέθηκε ενώπιον του ελληνικού λαού το δίλημμα, να παραμείνει ή όχι στην ΕΕ. Και, στα σημερινά, και παρά τις κατά καιρούς απογοητεύσεις, «η ΕΕ ήρθη στο ύψος των περιστάσεων έδειξε μεγάλη αλληλεγγύη και πυγμή (…) Η Ελλάδα παίρνει μια μεγάλη, δυσανάλογη για τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενίσχυση, περίπου τριπλάσια της ενίσχυσης που λαμβάνει η Πορτογαλία με ανάλογη έκταση και συμβολή στον Κοινοτικό Προϋπολογισμό».

Στις ανησυχίες δε, για κατασπατάληση των κοινοτικών προγραμμάτων, ο Γ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για «πολύ υψηλό επίπεδο λογοδοσίας, που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης», με την πρόσθετη δέσμευση ότι «εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια, απόλυτος σεβασμός στα χρήματα που θα εισρεύσουν και εμείς θα λογοδοτούμε καθημερινά. Τα 32 δισ. που θα δοθούν σε βάθος χρόνου, δεν δίδονται για να τα χρησιμοποιήσουμε κατά το δοκούν. Οι πρακτικές που είχαμε δει κατά το παρελθόν, ήταν λίγο… κουτοπόνηρες, τις οποίες ούτε η Ευρώπη τις ανέχεται ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε πλέον καθόλου να τις παρακολουθήσουμε».

Μεγάλο κομμάτι των κοινοτικών προγραμμάτων θα πάει κατευθείαν σε πληττόμενους κλάδους και την ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, ενώ ένας δεύτερος πυλώνας θα αφορά την πράσινη ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, πρόσθεσε.

Επικίνδυνη η λογική των επιδομάτων

«Η λογική των επιδομάτων που οδηγεί σε έναν τεράστιο ηθικό κίνδυνο, τον οποίο γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’80, δηλαδή να μάθουμε να ζούμε επιδοματικά, αντί να παράγουμε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί», τόνισε με έμφαση διαβεβαιώνοντας, «εμείς θα κάνουμε όλους του αναγκαίους διαρθρωτικούς μετασχηματισμούς του ελληνικού κράτους και της αγοράς. Θα έχουμε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα της ελληνικής οικονομίας που ελπίζουμε ότι θα έρθει πριν από την ολοκλήρωση του τρέχοντος έτους».

Υπάρχει, μάλιστα, «πολύ συγκροτημένο σχέδιο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για τις νέες αγορές, τις νέες δεξιότητες και κυρίως για την αλλαγή του κράτους. Έτσι ώστε τον Οκτώβριο που θα παρουσιάσουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το σχέδιό μας για την απορρόφηση των πόρων αυτών, να καταλάβουν όλοι, και εντός και εκτός, ότι βαδίζουμε προς το 2021, το συμβολικό αυτό έτος, με ένα πρόγραμμα που θα φέρει μια νέα Ελλάδα», είπε ο υπουργός Επικρατείας παρουσιάζοντας πτυχές του κυβερνητικού σχεδίου.

Δοκιμάστηκαν τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ερώτηση για την κριτική και τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε πως «δεν πρόκειται ποτέ -και σας διαβεβαιώνω για αυτό- να παρασυρθούμε σε αυτήν την αλόγιστη πλειοδοσία. Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δοκιμαστεί, ο ελληνικός λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την οικονομία ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση», υποστήριξε αντιτείνοντας ότι «εμείς δεν πρόκειται ποτέ να διακινδυνεύσουμε να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες, θα διατηρούμε πάντοτε με ασφαλή αποθεματικά τον αναγκαίο δημοσιονομικό χώρο».

Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα, το πρόγραμμα που, όπως ανέφερε, «αναγκάσθηκε να τροποποιήσει δύο εβδομάδες μετά την αναγγελία (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) […] εικάζω πως θα έχουμε και σίκουελ στο πρόγραμμα, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτύπωση της βασικής μας θέσης αλλά με σοβαρά οικονομικά σφάλματα».

Για το κυβερνητικό σχέδιο δε, ο Γ. Γεραπετρίτης δήλωσε: «Θα στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία, θα στηρίξουμε την αγορά, με ό,τι χρειαστεί για μια πλήρη επανεκκίνηση. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι, αν δεν έχουμε κάτι εξαιρετικά στραβό, το 2021 θα είναι μια χρονιά πολύ μεγάλης ανάπτυξης για την Ελλάδα. Οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια και να διατηρήσουν το κλίμα αυτοπεποίθησης το οποίο προέκυψε μέσα από αυτή την κρίση».

Ενδείξεις καταλλαγής από την Άγκυρα

Κληθείς να πάρει θέση για τις ελληνο-τουρκικές θέσεις, παρατήρησε ότι «μετά από δεκαετίες η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση διπλωματικής ισχύος απέναντι στην Τουρκία. Αυτού του τύπου οι «σπασμοί» που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, κυρίως στο επίπεδο μιας αναβαθμισμένης πολιτικής ρητορικής -η οποία μερικές φορές είναι και εχθροπαθής ή μισαλλόδοξη- έχουν να κάνουν με το ότι η Τουρκία έχει χάσει σημαντικές διπλωματικές μάχες (…) Η Ελλάδα έχει καταφέρει να είναι ο πιο αξιόπιστος εταίρος της Ατλαντικής Συμμαχίας στην ανατολική Μεσόγειο, με εξαιρετικά σημαντικές και πολλές περιφερειακές συμμαχίες», είπε ο υπουργός θυμίζοντας επιπλέον «με τι αντανακλαστικά ήρθαν στην Ελλάδα, στο ακραίο όριο της ΕΕ, όλοι οι πρόεδροι των ευρωπαϊκών θεσμών -μια επίδειξη υψηλού επιπέδου αλληλεγγύης». Θύμισε δε και «την απώθηση στον Έβρο -πόσες δεκαετίες είχαμε να δούμε μια τέτοιου τύπου πραγματική νίκη στα ελληνο-τουρκικά».

Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πλήρη εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία ιδίως τώρα, υπογράμμισε, ενώ τυχόν κλιμάκωση «θα βρει απέναντι όχι μόνο την Ελλάδα αλλά θα βρει όλους τους περιφερειακούς μας εταίρους, θα βρει την ΕΕ ή, ακόμη ακόμη, και τους ηγέτες της Ατλαντικής Συμμαχίας -υπάρχει απομόνωση […] της Τουρκίας», υποστήριξε συμπληρώνοντας: «Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για μια τέτοια ενέργεια, εμείς είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι. Εγώ αντιθέτως βλέπω και κάποια σημεία καταλλαγής εκ μέρους της Τουρκίας, έχουν περιοριστεί εξαιρετικά οι υπερπτήσεις στο Αιγαίο», υπογράμμισε για το θέμα.

Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε σε πρόωρες εκλογές», επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και εξηγώντας και το «γιατί»: «Αυτή τη στιγμή στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει το μεταρρυθμιστικό της έργο, να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία. Εμείς με το μόνο με το οποίο ασχολούμαστε, είναι το να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν έχουμε καθόλου στο μυαλό μας -σας διαβεβαιώ γι’ αυτό- την πολιτική κεφαλαιοποίηση της καλής διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης. Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, αλλά το μείγμα της πολιτικής μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Εμείς εκλεγήκαμε με ένα πολύ βασικό αξιακό πρόγραμμα, το οποίο έχει να κάνει με τη βάση του φιλελευθερισμού, που είναι η λιγότερη φορολογία, ανάπτυξη, με περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κι εμείς είμαστε ανήσυχοι με την εργασία, ιδίως όταν βλέπουμε τα δεδομένα από άλλες χώρες της Ευρώπης και υπερατλαντικά, αλλά έχουμε μια βαθύτατη πίστη ότι με το πρόγραμμά μας θα μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία και να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή». Σε κάθε περίπτωση, «εμείς δεν θα κάνουμε παιχνίδια με τους θεσμούς όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Προσωπική μου άποψη που εκφράζει, νομίζω, και το σύνολο της κυβέρνησης, είναι ότι για μας το κέρδος από την καλή διαχείριση όσων συνέβησαν το τελευταίο τετράμηνο, δεν είναι η κεφαλαιοποίηση πολιτικών κερδών, αλλά μόνο το περίσσευμα εμπιστοσύνης που έχουμε για να προχωρήσουμε με ακόμη πιο γρήγορα βήματα σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Ήδη χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο προεγκρίθηκαν μια σειρά από νομοσχέδια που συνιστούν όλα μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές», ανέφερε κλείνοντας ο υπουργός Επικρατείας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:1014/07

Νομοσχέδιο για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης Παιδεία

18:0814/07

Εpsilon Net: Άντληση 5,338 εκ. από τη δημόσια προσφορά Επιχειρήσεις

18:0514/07

Ζέρβας: Ευθεία επίθεση η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:0014/07

Το μήνυμα της ΠτΔ για την Γαλλική Επανάσταση Πολιτική

17:5014/07

Καράογλου: Πρόκληση για την ανθρωπότητα η απόφαση Ερντογάν Πολιτική

17:4014/07

Εικόνες συνωστισμού από μπαρ σε Σπέτσες και Αγίους Θεοδώρους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3014/07

Συναντήσεις υπ. Παιδείας με ΣΕΒ και ΕΣΕΕ για την Επαγγελματική Εκπαίδευση Παιδεία

17:2014/07

Υπ. Εργασίας: Σεβόμαστε τη δικαστική απόφαση για τα αναδρομικά Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

17:1014/07

Στοίχημα: Το σημείο που δεν αγνοείται στο 4.25 και η στέψη πρωταθλήτριας στην Αρμενία Αθλητισμός

17:0014/07

Αγία Σοφία: Ο ιμάμης του Μιλάνου κατά της μετατροπής της σε τζαμί Διεθνή

16:5014/07

Τσίπρας: Πάντα επίκαιρο το τρίπτυχο της Γαλλικής Επανάστασης Πολιτική

16:4014/07

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκε η κλιμάκωση των μορίων Ελλάδα ,Παιδεία

16:3814/07

Παράταση για την κατάθεση του Μηχανογραφικού Δελτίου Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

16:3114/07

Θεσσαλονίκη: Διάλογο για το ΤΙΤΑΝ ζητά η Μητροπολιτική Επιτροπή Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3014/07

Μπορέλ: Η Τουρκία θα πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο Διεθνή ,ΕΕ

16:2014/07

ΚΥΑ – Πανηγύρια: Διευκρίνηση του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1014/07

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του Σέιχ Σου Πολιτική

16:0014/07

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για σκεύασμα που πωλείται στο ίντερνετ Ελλάδα ,Υγεία

15:5014/07

Αγία Σοφία: Οδηγίες της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Τουρκία Διεθνή

15:4914/07

Κ. Μαύρος: Τώρα είναι ώρα για επενδύσεις στις ΑΠΕ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:4314/07

Παλαιό Φάληρο: Τραγική κατάληψη για τους δύο εργάτες Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4014/07

Έτσι θα λειτουργήσει η κατασκήνωση με τα κρούσματα covid-19 Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:3014/07

Αυξημένη η κίνηση από το πρωί στον Προμαχώνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Τουρισμός

15:2114/07

Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει… εμβόλιο για την οικονομία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:2014/07

Χαλκιδική: Απομακρύνονται οι «μόνιμες» ομπρέλες από τις παραλίες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:1014/07

ΕΒΕΑ: Ανησυχία των πολιτών με την πορεία της οικονομίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

15:0014/07

Τι αναφέρει η κατασκήνωση για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5714/07

Θάνατος Βούλγαρου: Ελεύθεροι με όρους δύο οπαδοί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

14:5014/07

Τέλος και με τη «βούλα» τα πανηγύρια μέχρι τέλος Ιουλίου! Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:4914/07

Ν. Παππάς: Κλειστές οι στρόφιγγες για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

14:4014/07

«Πράσινο φως» για την καταβολή του επιδόματος γέννησης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

14:3014/07

Εργατικό ατύχημα στο Παλαιό Φάληρο με δυο τραυματίες Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2014/07

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Κώστας Μακεδόνας Lifestyle ,Ελλάδα

14:1514/07

Συναγερμός στο νοσ. Παπανικολάου – Θετική στον κορωνοϊό αναισθησιολόγος Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:1014/07

Μητσοτάκης: Μικρόψυχη και αχρείαστη η μετατροπή σε τζαμί Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:0014/07

Μαγιορκίνης: Προοίμιο δεύτερου κύματος η αύξηση κρουσμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5014/07

Νεκρός 26χρονος στον Βόλο – Η ανακοίνωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4614/07

Γ. Γεωργαντάς: Λιγότερη γραφειοκρατία φέρνει ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

13:4014/07

Naya Rivera: Πάλεψε για τη ζωή του γιου της Διεθνή

13:3014/07

Μήνυμα του υπ. Πολιτισμού Σερβίας για Αγία Σοφία Διεθνή

13:2814/07

Αναδρομικά 11 μηνών σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:2014/07

Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη Αθλητισμός

13:1014/07

Ανάδειξη «απολυμαντηρίων» Αρετσούς ως τόπο ιστορικής μνήμης Πολιτική

13:0714/07

VIDEO – Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Αναστασιάδη Ελλάδα ,Πολιτική

13:0314/07

Α. Γεωργιάδης: Είμαστε ανοιχτοί στα λογικά αιτήματα (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

13:0014/07

Θεοχάρης: Αρχές Αυγούστου ανοίγουμε και την κρουαζιέρα Ελλάδα ,Πολιτική ,Τουρισμός

12:5514/07

Μόνο η ανακήρυξη της ΑΟΖ και η Χάγη θα αποτρέψουν την σύγκρουση Άρθρα

12:5414/07

«Xασούρα» 50 εκατ. ευρώ για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

12:5014/07

Είχε στο σπίτι του πάνω από 500 λαθραία τσιγάρα Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4314/07

Πιτσιόρλας: Εξαντλούμαστε στη διαχείριση της φτώχειας μας Οικονομία

12:4014/07

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί νοθευμένο μέλι Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:3414/07

Ποδήλατοδρόμος – Λ. Νίκης – Αυτοψία Ζέρβα με… Ποδήλατο (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3014/07

Σύλληψεις ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2014/07

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου Ελλάδα ,Πολιτική

12:1514/07

Ο “Kirios” Πήτερ Παν… των barbershops Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:0014/07

Κορωνοϊός:Ευχάριστα νέα από χορήγηση πλάσματος σε ασθενείς στη χώρα μας Κορωνοϊός

11:5914/07

Σταϊκούρας: Ως τέλος Αυγούστου 3 δισ. σε επιχειρήσεις με την Επιστρεπτέα Οικονομία

11:4814/07

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών στην Καμάρα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

11:4514/07

Καλαφάτης για Αγία Σοφία: Πρόκληση και ύβρη κατά των χριστιανών η απόφαση Ελλάδα ,Πολιτική

11:3114/07

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ζητούμενο είναι να πέσει χρήμα στην αγορά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:3014/07

Ερντογάν: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης των Ορθοδόξων Διεθνή

11:1514/07

Μπαμπινιώτης: Πολιτισμική ύβρης η απόφαση για την Αγιά Σοφιά Ελλάδα

11:0114/07

Αρκουμανέας: Μεγαλύτερη ανησυχία για τα πανηγύρια Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

10:4514/07

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πρώην πεθερό της με τηγάνι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3014/07

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κυριαρχικό δικαίωμα μας η Αγία Σοφία Διεθνή

10:1514/07

Πέτσας: Δυσκολότερος πλέον ο διάλογος με την Τουρκία Ελλάδα ,Πολιτική

10:0814/07

Θεσ/νίκη: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ποδηλατόδρομο στη Λ. Νίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

10:0114/07

LIVΕ: Το 7ο Στρατηγικό Συνέδριο: “Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική –... Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

09:4914/07

Γ. Στεργίου: Η ανάρτηση στο Twitter για ΣΥΡΙΖΑ Παραπολιτικά ,Πολιτική

09:2014/07

Πομπέο -Λαβρόφ συζήτησαν το ενδεχόμενο συνόδου των 5 μεγάλων δυνάμεων Διεθνή

09:0514/07

Γώγος: Αν χρειαστεί, θα ληφθούν μέτρα και για νυχτερινά μαγαζιά, beach bar κι εκκλησίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:5514/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μισέλ για την Αγία Σοφία Βαλκάνια ,Διεθνή ,ΕΕ

08:5014/07

Στην Αθήνα σήμερα ο Ν. Αναστασιάδης Πολιτική

08:3114/07

Κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5914/07

ΣτΕ: Σήμερα η απόφαση για τις περικοπές στις συντάξεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

07:4314/07

Θεσ/νίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» στις μπάρες στο κέντρο της πόλης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2114/07

Πολύωρη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0514/07

Η «Μύδια Αναστασίου» θέλει τα μύδια Ολυμπιάδας στη λίστα των ΠΟΠ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0014/07

Προς ακύρωση τα ιστορικά πανηγύρια Αιγινίου και Αγίου Μάμα Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0014/07

«Ζωντανεύει» το καλοκαίρι με το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

07:0014/07

Αποφυλάκιση καρκινοπαθή μόνο πριν το θάνατο! Ελλάδα ,Θέματα GR Times

06:5514/07

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία

06:3014/07

Γάλλοι, Κινέζοι, η μέτοχος SEGT και η διεθνοποίηση του ΟΛΘ Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ