Η έλευση Σπυράκη αλλάζει τα δεδομένα στην Α’ Θεσσαλονίκης

Η έλευση Σπυράκη αλλάζει τα δεδομένα στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ήταν θέμα συζήτησης εδώ και αρκετό καιρό, όμως από σήμερα είναι πια επίσημο, η Μαρία Σπυράκη είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

  • Στην συνάντηση της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισημοποιήθηκε αυτό που συζητείται τα τελευταία χρόνια και η ευρωβουλευτής της ΝΔ θα διεκδικήσει πλέον την είσοδο της στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εκλογές του 2023.

 

  • Η Σπυράκη αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δίνει μεγάλη σημασία στην Θεσσαλονίκη και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

 

  • Η επιλογή της Μαρίας Σπυράκη δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Μητσοτάκης ρίχνει το βάρος στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε μια περιφέρεια όπου η ΝΔ το 2019 είχε σημειώσει χειρότερες επιδόσεις από το γενικό μέσο όρο της στην επικράτεια και αυτό θέλει να το αλλάξει.

 

  • Η ίδια η Σπυράκη μεθοδικά και με προσήλωση προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό για αυτό το ενδεχόμενο έχοντας το γραφείο της στην Θεσσαλονίκη ανοικτό για τους πολίτες κάθε ημέρα.

 

  • Μέχρι τώρα η κ. Σπυράκη μοίραζε το χρόνο της μεταξύ Βρυξελλών και Θεσσαλονίκης άλλα πλέον και με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τις εκλογές θα δώσει -όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν- μεγαλύτερη βαρύτητα στην «μάχη» του σταυρού στην Θεσσαλονίκη.

 

  • Η Σπυράκη ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο τόσο εξαιτίας της πολύ μεγάλης της καριέρας στην τηλεόραση, όσο και λόγω της πολύ δραστήριας παρουσίας της στο ευρωκοινοβούλιο αλλάζει τους συσχετισμούς δυνάμεων στην συγκεκριμένη περιφέρεια και βάζει δύσκολα στους ήδη εκλεγμένους.

 

  • Κι αυτό γιατί πρόκειται για πολύ δυνατή υποψηφιότητα που ταράζει τα «νερά» στην πόλη και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top